لینچ بههمراه دختر نوجوانش «هانا»، «جاناتان بلومر»، رئیس بینالمللی مورگان استنلی، «کریس مورویلو»، وکیل او و دو مسافر دیگر، هنگام غرقشدن این قایق مفقود شدند. پس از جستجوی سهروزه، گارد ساحلی ایتالیا تایید کرد که لینچ در این حادثه جان خود را از دست داده است. درحالی که درباره دختر لینچ چیزی اعلام نشده، اما اجساد سایر مسافران شناسایی شده است.
«مایک لینچ»، غول ۵۹ساله حوزه نرمافزار که از او بهعنوان «بیل گیتس» بریتانیایی یاد میشود در حادثه غرقشدن یک قایق تفریحی درگذشت. لینچ در این قایق مشغول جشن تبرئهشدن خود در یک پرونده کلاهبرداری بود.
به گزارش دیجیاتو به نقل از Wired، لینچ بههمراه دختر نوجوانش «هانا»، «جاناتان بلومر»، رئیس بینالمللی مورگان استنلی، «کریس مورویلو»، وکیل او و دو مسافر دیگر، هنگام غرقشدن این قایق مفقود شدند. پس از جستجوی سهروزه، گارد ساحلی ایتالیا تایید کرد که لینچ در این حادثه جان خود را از دست داده است. درحالی که درباره دختر لینچ چیزی اعلام نشده، اما اجساد سایر مسافران شناسایی شده است.
طبق گزارشها این قایق تفریحی که با عنوان Bayesian از آن یاد میشود، با نوعی گردباد دریایی موسوم به «پیچند دریایی» مواجه شده که پس از واژگونکردن دکل قایق باعث غرقشدن آن شده است.
لینچ سال ۱۹۶۵ در ایرلند به دنیا آمد اما در شهرستان «اسکس» انگلیس بزرگ شد. او در دانشگاه کمبریج در رشته علوم طبیعی تحصیل کرد و بعدها دکترای محاسبات ریاضی را گرفت و درنهایت یک محقق شد.
در دهه ۱۹۸۰، او شرکت Lynett Systems را تأسیس کرد که محصولات صوتی را در اختیار صنعت موسیقی قرار میداد. در سال ۱۹۹۱ نیز شرکت Cambridge Neurodynamics توسط لینچ تاسیس شد که در زمینه تشخیص با اثر انگشت تخصص داشت. در سال ۲۰۱۲ هم او شرکت سرمایهگذاری Invoke Capital را تأسیس کرد.
اما مهمترین شرکت تاسیسشده توسط لینچ احتمالاً Autonomy است. یک شرکت نرمافزاری که در سال ۱۹۹۶ شروع به کار کرد و به یکی از موفقترین شرکتهای بریتانیا آن زمان در زمینه صادرات فناوری تبدیل شد. در سال ۲۰۱۱ لینچ این شرکت را در معاملهای به ارزش ۱۱.۷ میلیارد دلار به HP فروخت اما شرایط این معامله خیلی زود پس از تکمیل وخیم شد و لینچ به کلاهبرداری متهم شد.
درعرض یک سال بعد، HP ارزش واقعی این معامله را به ۸.۸ میلیارد دلار کاهش داد و مدعی شد که «تعریف نادرست آشکاری» در معامله اولیه وجود داشته است. در سال ۲۰۱۹، وزارت دادگستری ایالات متحده لینچ را براساس این ادعاها به ۱۷ جرم از جمله کلاهبرداری و توطئه متهم کرد. درنهایت، پس از سالها مشکلات قضایی، لینچ توسط هیئت منصفه دادگاه از تمام اتهامات خود تبرئه شد و از ۲۰ سال زندان گریخت.
در سال ۲۰۰۶، لینچ بهخاطر کمکهایش به شرکتهای بریتانیایی، نشان OBE را دریافت کرد و در سال ۲۰۱۱ مشاور دولت بریتانیا در امور علم و فناوری شد.