کره طعمدار یکی از از انواع غذاهای فینگرفودی و مجلسی است که از ترکیب کره با انواع سبزیجات، سیر و ادویه تهیه میشود و عطر و طعم بینظیری دارد.
فراروـ کره یکی از چربیهای بسیار محبوب و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و برای وعده صبحانه همراه با مربا و عسل سرو میشود. کره همچنین در تهیه انواع غذا، کیک، دسر و یا در کنار برنج و کباب سرو میشود. کره به دو صورت گیاهی و حیوانی در بازار موجود است که معمولا دارای عطر و طعم یکنواختی هستند. کرههای طعمدار که این روزها بسیار ترند شده است، نوعی از کره هستند که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، سیر، پیاز و ادویه مزهدار میشود و در کنار نان سوخاری و انواع نانهای تردیلا سرو میشود. این کرههای طعمدار برای چینش میزهای مزه، فینگر فود و میزهای تولد نیز بسیار خوشمزه و شیک هستند. اگر دوست دارید این کرههای خوشمزه و طعمدار را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموش ۵ مدل کره طعمدار خوشمزه و خاص همراه ما باشید.
مواد لازم
کره نرم: ۱۲۵ گرم
سبزیجات معطر خرد شده (ریحان، گشنیز، جعفری و نعناع): ۱ فنجان
نمک: نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق مرباخوری
کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید، سپس سبزیجات معطر خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا کره را با قاشق داخل کاغذ روغنی بریزید و شبیه به کوکتل رول کنید و دو طرف سر کاغذ روغنی را بچیانید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شود. در آخر کره آماده را برش بزنید.
مواد لازم
کره نرم: ۱۲۵ گرم
فلفل قرمز تند: ۱ عدد
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق مرباخوری
کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید، سپس فلفل قرمز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با نمک و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. حالا کره را با قاشق داخل کاغذ روغنی بریزید و شبیه به کوکتل رول کنید و دو طرف سر کاغذ روغنی را بچیانید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شود. در آخر کره آماده را برش بزنید.
مواد لازم
کره نرم: ۱۲۵ گرم
پیاز سرخ شده: ۱ فنجان
نمک: نصف قاشق مرباخوری
کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پیاز سرخ شده بدون روغن را همراه با نمک به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. حالا کره را با قاشق داخل کاغذ روغنی بریزید و شبیه به کوکتل رول کنید و دو طرف سر کاغذ روغنی را بچیانید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شود. در آخر کره آماده را برش بزنید.
مواد لازم
کره نرم: ۱۲۵ گرم
سیر: ۱ حبه
جعفری خرد شده: نصف فنجان
نمک: نصف قاشق مرباخوری
کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید، سپس جعفری خرد شده، سیر رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. حالا کره را با قاشق داخل کاغذ روغنی بریزید و شبیه به کوکتل رول کنید و دو طرف سر کاغذ روغنی را بچیانید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شود. در آخر کره آماده را برش بزنید.
مواد لازم
کره نرم: ۱۲۵ گرم
گوجه خشک خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه خرد شده: یک چهارم فنجان
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
گوجه خشک را همراه با روغن زیتون به مدت ۱ ساعت خیس بدهید، سپس با مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بزنید تا کاملا پوره شود. کره نرم را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پوره گوجه خشک را همراه با ریحان خرد شده و نمک به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. حالا کره را با قاشق داخل کاغذ روغنی بریزید و شبیه به کوکتل رول کنید و دو طرف سر کاغذ روغنی را بچیانید و به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شود. در آخر کره آماده را برش بزنید و نوش جان.