زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل ابتلا به سرطان امروز چهارم شهریور ماه درگذشت.
به گزارش ایسنا، این بازیگر پیشتر در گفت و گویی درباره آخرین وضعیت جسمانیاش پس از سپری کردن دوران شیمیدرمانی گفته بود.
او گفته بود: خدا را شکر خیلی نسبت به گذشته بهترم اما همچنان درمانم ادامه دارد. دو ماه است که مراحل شیمی درمانی به پایان رسیده ولی قرصهایی که استفاده میکنم بدتر از شیمی درمانی است و حالم را بد میکند اما چارهای نیست. ۶ ماه باید این داروها را مصرف کنم، دو ماه گذشته و باید تا چهار ماه آینده این قرصها را مصرف کنم تا انشاءالله به لطف خداوند بهبودی کاملم را به دست بیاورم.
حمیدی درباره جراحیای که قرار بود از ناحیه پانکراس داشته باشد، توضیح داده بود: خدا را شکر به دلیل اینکه غده با شیمیدرمانی رفع شده دیگر نیازی به عمل پانکراس ندارم و از این بابت خیلی خوشحالم و خبر خوبی برایم بود که دیگر احتیاجی به جراحی ندارم. من مردم عزیزم را خیلی دوست دارم و بسیار تشکر میکنم چون خیلی به من لطف دارند و در این مدت برایم بسیار دعا کردند و من دیدم که دعای جمعی واقعاً برایم تاثیر تاثیر داشت. از شما هم ممنونم که به یاد من هستید. خیلی امیدوارم که بزودی سلامتی کاملم را بدست خواهم آورد؛ البته با دعای مردم و لطف خداوند.
زهره حمیدی درباره شرایط کاری اش درباره هم اظهار کرده بود: متاسفانه شرایطم به گونهای نیست که بتوانم کار کنم چون قرصهایی که مصرف می کنم شرایط را برایم سخت میکند و توان کار کردن ندارم. اتفاقاً پیشنهادهای بسیاری به من میشود اما فعلاً نمیتوانم تا انشاءالله درمانم تمام شود، آن وقت است که دیگر مرتب کار خواهم کرد.
زهره ربیعی مطمئن با نام هنری زهره حمیدی، بازیگر زن ایرانی در سن ۳۳ سالگی وارد عرصه بازیگری شده و در فیلمها و سریالهای مختفی از جمله دلاوران کوچه دلگشا، غزل و محله گل و بلبل به ایفای نقش پرداخته است. زهره حمیدی در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۳۳۶ در اراک به دنیا آمد. حمیدی، تحصیلاتش را تا مقطع دیپلم رشته اقتصاد ادامه داد و با بازی در فیلم “دلاوران کوچه دلگشا” به کارگردانی حسن هدایت در سال ۱۳۷۱ وارد عرصه سینما شد.
در این رابطه سایت ویدو نوشته است: حمیدی در سن ۱۶ سالگی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج ۴ فرزند، دو دختر و دو پسر است. شایان ذکر است او در سن ۲۲ سالگی صاحب هر چهار فرزند بود و در ۳۶ سالگی هم مادربزرگ شد. از اسم و بیوگرافی حسین حمیدی همسر زهره حمیدی و شغل همسر او اطلاعاتی در دسترس نیست.
زهره حمیدی دارای چهار فرزند به نامهای حمید، مهتا، بیتا است که درحالحاضر حمید و مهتا خارج از ایران زندگی میکنند و دختر دیگرشان بیتا در ایران سکونت دارد. علاوهبراین، زهره حمیدی فرزند دیگری به نام حامد داشت که فوت شده است. بهدلیل دوری این بازیگر خانم از نشر اطلاعات خصوصی در صفحات مجازی، اطلاعات بیشتر یا عکس بچههای زهره حمیدی در فضای مجازی در دسترس نیست.
حامد، پسر زهره حمیدی در جوانی بهدلیل ایست قلبی در خواب، در سن ۲۷ سالگی جان خود را از دست داد. به گفته مادرش، حامد براثر استفاده از داروهای عضلهسازی در باشگاه با عارضه قلبی مواجه شده بود.
زهره حمیدی این اواخر با بیماری سرطان پانکراس دستوپنجه نرم میکرد. او با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی اینستاگرام خود، گفت: بله، متاسفانه من دچار بیماری شدم. درد وحشتناکی را تجربه کردم و به مدت سه ماه واقعاً درد کشیدم. برای درمان این درد، به خیلی از دکترها از جمله دکتر متخصص و دکتر سنتی مراجعه کردم؛ اما هیچکدام نتوانستند بفهمند که این بیماری و درد من ناشی از چه چیزی است.
تااینکه به یک متخصص داخلی معروف مراجعه کردم که قبلاً بسیار درباره او شنیده بودم. پساز چندبار ملاقات، توصیه کرد که سونوگرافی و آندوسکوپی انجام شود. پس از مشاهده نتایج سونوگرافی، به او گفتم که هر چیزی که هست به من بگوید، من نمیترسم.
بهصورت کاملاً اتفاقی زهره حمیدی پساز آشنایی با خانم حکمت، توسط او برای یک کار سینمایی به نام “کوچه دلاوران دلگشا” به کارگردانی حسن هدایت، معرفی شد. پس از بازی در این فیلم بهعنوان نقش اصلی، فعالیت حرفهای و هنری او آغاز شد.
زهره حمیدی در سال ۱۳۷۷ با سریال ایرانی کارآگاه به مخاطبین تلویزیون معرفی شد. حمیدی از جمله بازیگرانی است که تاکنون بهطور مداوم فعالیت خود را در تلویزیون ادامه داده است از جدیدترین ایفای نقش او میتوان به سریال خداداد اشاره کرد.
راه و بیراه
شوخی با ستارگان
موج و صخره
لطفاً دور نزنیم
مزرعه کوچک
طلسم شدگان
گم گشته
دردسر والدین
بیابان عشق
تولدی دیگر
بهشت گم شده
آتیه
شوق پرواز؟
زمانی برای عاشقی
جدال با سرنوشت
مسافر زمان
پشت بام تهران
مثل یک کابوس
مهمانی از بهشت
بالهای خیس
همه بچهها ما
بزم آخر
مستانه
افسون
دختران
پاتوق
علاوهبر مجموعههای تلویزیونی زهره حمیدی در فیلمهای سینمایی ایرانی زیادی هم به ایفای نقش پرداخته است که از مهمترین آنها میتوان به فیلم سینمایی محله گل و بلبل و ورود آقایان ممنوع اشاره کرد.
محله گل و بلبل
من و شارمین
رستاخیز
پس کوچههای شمرون
دریا کنار
دنیای پرامید
شاباش
بدون اجازه
دیو و دلبر
ورود آقایان ممنوع
در شب عروسی
عصر روز دهم
کلاهی برای باران
هدف اصلی
شاخه گلی برای عروس
پروین
زن سمی
فریاد در شب
قدمگاه
سیندرلا
غزل
دلاوران کوچه دلگشا
منبع: