سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز چهارشنبه افزود: با این اقدام از ارسال پیام به مخاطبان خود جلوگیری میکنید.
به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: سپس بدافزار نصب شده را حذف و اقدام به انتقال موجودی حسابهایتان به حساب امن دیگر کرده و رمزها را تغییر داده و یا کارت یا حساب بانکی خود را مسدود کنید.
رئیس پلیس فتا اصفهان افزود: کاربران برای دریافت کمک میتوانند با پشتیبان بانک خود و یا شماره ۰۹۶۳۸۰ فوریتهای سایبری پلیس فتا تماس بگیرند و راهنماییهای لازم را دریافت کنند.
وی همچنین تصریح کرد: پیامکهایی که از سرشمارههای شخصی برای همشهریان ارسال میشود و آنها را به کلیک کردن بر روی لینکها ترغیب میکند بدون شک با هدف کلاهبرداری است.
سرهنگ مرتضوی افزود: مجرمان سایبری برای فریب افراد و سرقت موجودی حساب آنها، مبادرت به ارسال پیامکهای جعلی با عناوین مختلف میکنند.
وی بیان داشت: شخص پس از ورود به لینک موجود در پیامک، به درگاه بانکی جعلی هدایت شده و پس از این که اطلاعات حساب وی به سرقت رفت، مجرم در سریعترین زمان ممکن اقدام به سرقت موجودی حساب میکند.
رییس پلیس فتا اصفهان تاکید کرد: اطلاعرسانی از طرف ادارات و سازمانها با سرشماره شخصی صورت نمیگیرد، پیامهای واقعی نیز فاقد لینک است و نیاز به پرداخت هیچگونه وجهی برای ثبتنام و برخورداری از موضوعاتی نظیر سهام عدالت، یارانه معیشتی یا دریافت اوراق قضایی نیست.
وی به کاربران توصیه کرد: حفظ هوشیاری هنگام دریافت پیامک یک فاکتور اصلی در شناسایی پیامکهای جعلی بوده و چنانچه کاربران اندکی هوشیاری به خرج دهند، مجرمان سایبری در ارتکاب جرایم موفق نخواهند بود.
این مقام انتظامی افزود: کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تهدیدات و آسیبهای فضای سایبری و یا اعلام هرگونه موارد مشکوک، میتوانند مراتب را از طریق سایت با کارشناسان پلیس فتا در میان گذارند.