bato-adv
bato-adv

طرز تهیه پیتزا تخم مرغی در ۲۰ دقیقه

طرز تهیه پیتزا تخم مرغی در ۲۰ دقیقه

برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشته‌های خانه می‌توان این غذا را برای کودکان و نوجوانان تهیه کرد.

پیتزا غذای مورد بسیاری از خانواده هاست. اما می‌دانید برای تهیه این غذا حتما نیاز به سوسیس، کالباس و مواد خیلی خاص نیست و با چند ماده عذایی ساده مثل تخم مرغ می‌توان پیتزا تهیه کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشته‌های خانه می‌توان این غذا را برای کودکان و نوجوانان تهیه کرد.

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم

مرغ پخته و ریش ریش شده: یک فنجان

سیب زمینی متوسط: ۳ عدد

قارچ: یک فنجان

پیازچه: ۱/۲ فنجان

جعفری خردشده: یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا: ۱/۲ فنجان

تخم مرغ: ۴ عدد

گوجه فرنگی (برای تزئین): یک عدد

روغن مایع: به میزان لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را حبه قندی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.

۲. پیازچه‌ها را در همان تابه تفت دهید. در ادامه قارچ را اضافه کرده و اجازه دهید، آب قارچ کشیده شود. سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید. سیب زمینی و ادویه‌ها را به قارچ‌ها اضافه کرده و خیلی کم تفت دهید.

۳. مواد را در تابه صاف کنید و نصف پنیرپیتزا را به صورت تکه‌ای روی مواد بریزید. در ظرفی تخم مرغ‌ها را زده تا خوب مخلوط شود. سپس به صورت یکدست روی مواد بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا تخم مرغ مواد را بپوشاند، اما هم نزنید.

۴. روی تخم مرغ‌ها باقی پنیر پیتزا‌ها و کمی گوجه خرد شده و جعفری‌ها را بریزید. در تابه را گذاشته با شعله کم اجازه دهید تخم مرغ پخته و پنیر‌ها آب شوند.

نکته: به مواد اصلی می‌توانید ذرت آب پز، فلفل دلمه و... اضافه کنید تا ترکیب خوش رنگ تری داشته باشید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv