حضور پررنگ و شکوهمند مردم در این مراسم، یک پیام آشکار و روشن داشت و آن هم این بود که تهدیدات رژیم صهیونیستی را جدی نمیگیریم، درواقع مشخص شد که هم در سطح کلان و هم در سطح عمومی و مردمی، رژیم را جدی نمیگیریم و اهمیتی هم برای آن قائل نیستیم. همچنین، عملیات روانی حمایتی بر جبهه خودی و تحقیری برای جبهه دشمن اتفاق افتاد. نکته دیگر این که پیوستگی جامعه ایرانی با نظام نیز توسط مردم به نمایش گذاشته شد. این موضوع تلاشهای غربیها را برای انشقاق باطل کرد. برای مثال شاهد بودیم نتانیاهو پیامهایی خطاب به مردم میداد و تلاش میکرد بین مردم و حاکمیت جدایی ایجاد کند. اما دیدیم که این حرکت مردم پاسخی آشکار داشت که بین مردم و حاکمیت جدایی وجود ندارد.
فرارو- روز جمعه ۱۳ مهرماه، درپی شهادت سیدحسن نصرالله و در آستانه اولین سالگرد حماسه طوفانالاقصی، رهبر معظم انقلاب اسلامی به اقامه نماز جماعت پرداختند و در خطبههای این نماز بر مسائلی مهم تاکید کردند.
به گزارش فرارو، پس از انجام عملیات «وعده صادق ۲»، حضور چشمگیر مردم در نماز جماعت به اقامت رهبری، در رسانههای متعددی بازتاب داشت. محمد صادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران و فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با فرارو، به بررسی این رویداد مهم و پیامدهای آن پرداخته است:
محمدصادق کوشکی به فرارو گفت: «رهبری ابتدا مروری بر مبانی و باورهایی داشتند که انقلاب اسلامی دارد و این مبانی و باورها را یادآوری کردند. همچنین ایشان بر این نکته تاکید کردند که مسیری که انقلاب اسلامی و محور مقاومت طی کرده و قرار است در آینده هم طی کند، مسیری است که نیاز به تلاش و مجاهدت دارد و به شرط تلاش و مجاهدت محکوم به پیروزی است؛ درواقع از این طریق ایشان اصرار داشتند که امید را در شالوده محور مقاومت ایجاد کنند که به شرط تلاش، این مسیر، به پیروزی میرسد. در خطبه دوم، به صورت خاص برای دلجویی و تسلی دادن به نیروهای حزب الله سخن گفته شد و تجربههایی تاریخی هم یادآوری شد. ایشان در این خطبه، تجربه دهه ۱۳۶۰ کشور را نیز یادآوری کردند، تا بیان کنند که گرچه تجربه حزب الله دردناک است، اما نمیتواند مانعی برای این گروه باشد. درواقع جمهوری اسلامی نیز بعد از ترورهای دهه ۱۳۶۰، توانست مسیر خود را ادامه داده و قدرتمند باشد.»
وی افزود: «بنابراین تمرکز و تلاش مقام معظم رهبری در خطبه دوم، تسلی دادن و دلجویی نیروهای حزب الله و امیدبخشی بود. فراز این بخش هم اظهار نظر محدود رهبری درباره عملیات «وعده صادق ۲» بود که عملیات را با یک کلمه تجلیل کردند، اما کافی ندانستند و تاکید داشتند که هیچکس تصور نکند قدرت جمهوری اسلامی در حد این عملیات است. به اعتقاد من این بخش از سخنان رهبری برای همه دشمنان جمهوری اسلامی، بسیار مهم بود. آنها میخواستند بدانند آیا رهبری این عملیات را، عملیاتی در خور میدانند که توان نظامی ما را نشان میدهد؟ ایشان ضمن ملاطفت نسبت به این عملیات بیان کردند توانمندیهای ما بیشتر از این است و به همین خاطر به نوعی پاسخ تهدیدات رژیم را هم دادند و این پیام را شفاف دادند که اگر نیاز باشد میتوانیم با قدرتی بسیار بالاتر هم با رژِیم رو به رو شویم.»
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه گفت: «سیاست رسمی جمهوری اسلامی ایران از زمان حضرت امام تا امروز این بوده که ما اهل تجاوز و جنگ طلبی نیستیم، اما در دفاع جدی هستیم و تعارف نداریم. نکتهای که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتند این بود که این پاسخ، نمایش دهنده حد توان ما نیست. پیام رهبری آشکار بود؛ اگر رژیم جنگ طلبی را کنار بگذارد، مشخص است که تنبیه شده است. اما اگر رژیم با رفتارهای خود نشان دهد که تنبیه نشده و رفتارهای خصمانه علیه ما را ادامه دهد، ضربات بعدی جدیتر خواهد بود.»
وی افزود: «حضور پررنگ و شکوهمند مردم در این مراسم، یک پیام آشکار و روشن داشت و آن هم این بود که تهدیدات رژیم صهیونیستی را جدی نمیگیریم، درواقع مشخص شد که هم در سطح کلان و هم در سطح عمومی و مردمی، رژیم را جدی نمیگیریم و اهمیتی هم برای آن قائل نیستیم. همچنین، عملیات روانی حمایتی بر جبهه خودی و تحقیری برای جبهه دشمن اتفاق افتاد. نکته دیگر این که پیوستگی جامعه ایرانی با نظام نیز توسط مردم به نمایش گذاشته شد. این موضوع تلاشهای غربیها را برای انشقاق باطل کرد. برای مثال شاهد بودیم نتانیاهو پیامهایی خطاب به مردم میداد و تلاش میکرد بین مردم و حاکمیت جدایی ایجاد کند. اما دیدیم که این حرکت مردم پاسخی آشکار داشت که بین مردم و حاکمیت جدایی وجود ندارد.»