انگورهای قرمز حاوی آنتوسیانینها هستند که در انگورهای سبز یافت نمیشوند. انگور قرمز همچنین حاوی مقدار بیشتری از آنتی اکسیدان رسوراترول است.
پلی فنولهای موجود در انگور فعالیت آنتی اکسیدانی را تقویت میکنند و پژوهشهای جدید نشان میدهد که آنها دارای مزایای سلامتی مانند حمایت از سلامت قلب و سلامت سالمندی هستند... انگورهای قرمز و سبز هر دو دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
به گزارش عصرایران، انگورهای قرمز حاوی آنتوسیانینها هستند که در انگورهای سبز یافت نمیشوند. انگور قرمز همچنین حاوی مقدار بیشتری از آنتی اکسیدان رسوراترول است.
همه رنگهای انگور حاوی پلی فنولها هستند که در پوست، گوشت و دانههای انگور یافت میشوند. پلی فنولها فعالیت آنتی اکسیدانی را تقویت میکنند و پژوهشهای جدید نشان میدهد که آنها دارای مزایای سلامتی مانند حمایت از سلامت قلب و سلامت سالمندی هستند.
مولکولهای زیست فعال هستند، از جمله موارد زیر:
اسیدهای فنولیک
فلاونوئیدها
استیلبنها
پروآنتوسیانیدینها (تاننهای متراکم)
این ترکیبات دارای مزایای سلامتی مانند فعالیتهایی هستند که:
آنتی اکسیدان هستند
ضد التهاب هستند
ضد میکروب هستند
ضد سرطان هستند
ترکیبات فنولی در انگور شامل موارد زیر میشوند:
اسید کافئیک
کاتچین گالات
اپیکاتچین
اسید گالیک
اسید پروتوکاتچوئیک
روتین
انگورها همچنین دارای محتوای بالایی از موارد زیر هستند:
ویتامینها
مواد معدنی
لیپیدها
فیبر
فیبر موجود در انگور آن را برای درمان و پیشگیری از یبوست مفید میکند.
انگورها بخشی از رژیم غذایی کم فودمپ (FODMAP) هستند. برخی تحقیقات دریافته اند که خوردن دو تا سه وعده روزانه میوه تازه کم فودمپ ممکن است به کاهش خطر سندرم روده تحریک پذیر (IBS) و جلوگیری از شعله ور شدن آن در افراد مبتلا به این شرایط کمک کند.
انگورها سرشار از ویتامین ث هستند که در سلامت سیستم ایمنی، رشد بافت همبند و بهبود زخم نقش مهمی دارد.
آنها همچنین سرشار از پتاسیم هستند که تأثیر مفیدی بر فشار خون، کلسترول، انتقال سیگنال عصبی و سلامت قلب، کلیه، استخوان و ریه دارد.
ویتامین کا (K) موجود در انگور به لخته شدن خون و سلامت استخوان کمک میکند.
انگورها منبع آنتی اکسیدانهای قوی رسوراترول و پتروستیلبن هستند.
از دیگر مزایای سلامتی بالقوه انگور میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ارتقاء سلامت چشم
حمایت از سلامت شناختی و مغز
کمک به بهبود انعطاف پذیری و تحرک مفاصل
کمک به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و عوامل خطر مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا
پشتیبانی از سلامت روده بزرگ
تفاوتهای انگورهای سبز و قرمز
انگورهای قرمز به طور معمول شیرینتر از انگورهای سبز هستند. انگورهای سبز به طور معمول طعم ترش تری نسبت به انگورهای قرمز دارند.
هر دو انگور قرمز و سبز دارای رسوراترول هستند، اما انگورهای قرمز و بنفش حاوی مقدار بیشتری از آن نسبت به انگورهای سبز هستند.
مشخص شده است که رسوراترول دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، محافظت کننده از قلب، محافظت کننده عصبی و ضد سرطان است.
در حالی که انگور سبز بیشتر پلی فنولهای خود را به شکل فلاونولها دارد، انگور قرمز بیشتر آنها را به شکل آنتوسیانینها دارد.
آنتوسیانینها رنگدانههایی هستند که رنگ قرمز را به انگور میبخشند. آنها همچنین دارای خواصی از جمله موارد زیر هستند:
آنتی اکسیدان هستند
ضد دیابت هستند
ضد سرطان هستند
ضد التهاب هستند
ضد میکروب هستند
آنتوسیانینهای به دست آمده از پوست انگور به عنوان یک افزودنی غذایی بنفش در غذاهای بنفش مانند مرباها و نوشیدنیها استفاده میشوند.
اینکه کدام انگور بهتر است بستگی به چیزی دارد که شما در پی آن هستید. همه انگورها دارای عناصری هستند که اثرات مفیدی بر سلامتی دارند، اگرچه انگورهای تیرهتر مانند انگور قرمز ممکن است حاوی آنتی اکسیدانهای بیشتری باشند.
انتخاب اینکه کدام نوع انگور را مصرف کنید بیشتر به ترجیح شما بستگی دارد.