bato-adv
bato-adv

زندگی، عکس‌ها و بیوگرافی الهام پاوه‌نژاد (تصاویر)

زندگی، عکس‌ها و بیوگرافی الهام پاوه‌نژاد (تصاویر)

الهام پاوه‌‌نژاد، هنرپیشه تئاتر، تلویزیون و سینما متولد ۲۷ شهریور ۱۳۵۰ در تهران است. او علاوه بر بازیگری، تجربه نویسندگی، کارگردانی، تدریس و سرودن شعر را نیز دارد.

الهام پاوه نژاد از ۱۹ سالگی به طور حرفه‌ای وارد عرصه بازیگری شد و این حرفه را تا حال حاضر ادامه می‌دهد. این بازیگر در دهه ۷۰ ازدواج کرده و یک دختر دارد. وی در چند مصاحبه درباره زندگی شخصی و تربیت فرزندش صحبت کرده است. الهام پاوه نژاد کارگردانی، نویسندگی و تدریس را نیز در کارنامه خود دارد. اگر شما هم به این بازیگر علاقه دارید و می‌خواهید با بیوگرافی او بیشتر آشنا شوید، با ما همراه  باشید!

 

27

 

بیوگرافی الهام پاوه نژاد

الهام پاوه نژاد در ۲۷ شهریور سال ۱۳۵۰ در تهران متولد شد و از ۱۹ سالگی، یعنی از سال ۱۳۶۹ به طور حرفه‌ای وارد عرصه بازیگری شد. مثل بسیاری دیگر از بازیگران حرفه‌ای او نیز بازیگری را با صحنه تئاتر شروع کرد. اولین تئاتر او به نام «ساحره سوزان» به کارگردانی اکبر زنجانپور در سال ۱۳۷۰ به روی صحنه رفت. او در سال ۱۳۷۳ با  سریال «همسران»  وارد تلویزیون شد و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. او در این سریال، با فرهاد جم همبازی بود. وی همچنین در سال ۱۳۹۶ برای نخستین بار تئاتری به نام «کافه پولشری» را کارگردانی کرد.

تحصیلات پاوه نژاد

او دارای مدرک کاردانی بازیگری و کارگردانی از دانشگاه نیاوران (دانشکده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) در سال ۱۳۷۱ است.

ازدواج الهام پاوه نژاد و همسرش

الهام پاوه نژاد در دهه ۷۰ ازدواج کرد. او عکسی از همسر خود در صفحات مجازی منتشر نکرده و شایعاتی مبنی بر جدایی او از همسرش وجود دارد که از سمت او تأیید یا تکذیب نشده است.

28

 

دختر الهام پاوه نژاد

الهام پاوه نژاد در سال ۱۳۷۹ فرزندی به دنیا آورد و اسم او را «کردیا» گذاشت. پاوه نژاد در مصاحبه‌ای عنوان کرده است که رابطه‌اش با دخترش بسیار خوب است و آن‌ها با هم زیاد به سفر می‌روند. او همچنین عنوان کرده است که به رابطه صرفاً دوستانه با فرزند اعتقادی ندارد و به نظرش رابطه مادر و فرزند باید شامل همه چهارچوب‌ها و عواطف باشد و به صرف رابطه دوستانه یا رابطه مادر-فرزندی تقلیل داده نشود.

29

30

الهام پاوه نژاد، کارگردانی تئاتر و حواشی این نمایش

پاوه نژاد پس از سال‌ها کار در عرصه بازیگری تئاتر در سال ۱۳۹۶، نمایشنامه «کافه پولشری» به نویسندگی آلن وتز را به روی صحنه برد. این نمایش که در واقع تک‌گویی (مونولوگ) است، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. پاوه نژاد خود تنها بازیگر این نمایش نیز بود. پاوه نژاد در این نمایش نقش زنی کافه‌دار را بازی می‌کرد. کاراکتری که او بازی می‌کرد،  خالکوبی  داشت و این امر باعث شد حواشی‌ای حول این بازیگر شکل بگیرد. وی در گفت‌وگویی توضیح داد که خالکوبی، گریم او برای بازی در این نقش بوده است.

31

چاپ دو کتاب شعر از الهام پاوه نژاد

از الهام پاوه نژاد دو کتاب با نام‌های «هشتِ صبحِ هشتِ اسفند» و «قطعه ۹۴ ردیف ۷ شماره …» به چاپ رسیده است. جالب است که در عنوان هر دوی این کتاب‌ها از اعداد استفاده شده است. این بازیگر در مصاحبه‌ای عنوان کرده است که این اتفاق (استفاده از اعداد در عناوین) بیشتر اتفاقی بوده، اما به هر حال اعداد نقش پررنگی در خاطره‌نگاری ما بازی می‌کنند و ما تاریخ تولد خود را همیشه در خاطر داریم و حتی گاهی ساعت رخداد‌های مهم زندگی خود را در یاد نگه می‌داریم.

32

فیلم‌ها، سریال‌ها و تئاترهای الهام پاوه نژاد

الهام پاوه نژاد در بیش از ۲۰ سریال و ۱۰ تئاتر هنرنمایی کرده است. در ادامه با کار‌های او بیشتر آشنا می‌شویم:

فیلم‌های سینمایی

زندگی با چشمان بسته (۱۳۸۹) – به کارگردانی رسول صدرعاملی

دیشب باباتو دیدم آیدا (۱۳۸۳) – به کارگردانی رسول صدرعاملی

سریال‌ها

همسران (۱۳۷۳)

مدرسه مادربزرگ‌ها (۱۳۷۵)

تصویر یک رؤیا (۱۳۷۵)

گریز (۱۳۷۵)

سبز زخمی (۱۳۷۶)

به سوی افتخار (۱۳۷۷)

تنگنا (۱۳۷۸)

روز ایپریت (۱۳۷۸)

امین و مینا (۱۳۳۸۱)

وارث (۱۳۸۲)

تا غروب (۱۳۸۳)

گارد ساحلی (۱۳۸۴)

بیداری (۱۳۸۶)

ترانه مادری (۱۳۸۷)

گاوصندوق (۱۳۸۸)

همچون سرو (۱۳۸۹)

مادر (۱۳۹۰)

یلدا (۱۳۹۱)

همه بچه‌های ما (۱۳۹۲)

شاهگوش (۱۳۹۲) – [نمایش خانگی]

هفت‌سنگ (۱۳۹۳)

آسه آسه قصه قصه (۱۳۹۴) – [نمایش خانگی]

هست و نیست (۱۳۹۶)

هیئت مدیره (۱۳۹۶)

مانکن (۱۳۹۸) – [نمایش خانگی]

و با تشکر از خانواده رجبی (۱۳۹۸) – [نمایش خانگی]

گردن زنی (۱۴۰۳) - [نمایش خانگی]

33

تئاتر‌ها

ساحره و سوزان (۱۳۷۰)

چیستا (۱۳۸۲)

مرغابی وحشی (۱۳۸۶)

خدای کشتار (۱۳۸۷)

شن (۱۳۹۰)

تراس (۱۳۹۰)

سیستم گرون هلن (۱۳۹۳)

هیچکس نبود بیدارمان کند (۱۳۹۴)

فراموش‌نامه (۱۳۹۵)

سه‌گانه اورنگ (۱۳۹۵)

کافه پولشری (۱۳۹۶)

شاه لیر (۱۳۹۷)

34
 
35
الهام پاوه نژاد و نازنین بیاتی

منبع: ستاره

bato-adv
bato-adv
bato-adv