bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۹۰۵۲۱

آیت الله جوادی آملی: ما یعنی مردم ایران، نه فقط حوزویان یا دانشگاهیان

آیت الله جوادی آملی: ما یعنی مردم ایران، نه فقط حوزویان یا دانشگاهیان

«ما یعنی مردم ایران، نه فقط حوزویان یا دانشگاهیان؛ مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ‌زاده‌اند و این ملت بزرگ باید با بزرگواری اداره شود. استاندار یک استان باید در ارتباط نزدیک با مردم آن استان باشد و خواسته‌ها و نیاز‌های آنها را درک کند، نه اینکه تنها به اجرای دستورات بالادستی بپردازد.»

تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۳

مرجع تقلید شیعیان گفت: کشور ما دارای منابع طبیعی و ثروت فراوان است. باید جلوی فساد و حقوق‌های نجومی گرفته شود و با مدیریت صحیح از این منابع به درستی بهره‌برداری شود. 

به گزارش ایسنا، آیت‌الله جوادی آملی، مرجع تقلید شیعیان در دیدار اسکندر مومنی، وزیر کشور که امروز ۳ آبان‌ماه برگزار شد، با بیان اینکه مردم ایران مردمی بزرگ و اصیل هستند، اظهار کرد: ما یعنی مردم ایران، نه فقط حوزویان یا دانشگاهیان؛ مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ‌زاده‌اند و این ملت بزرگ باید با بزرگواری اداره شود. 

وی بیان کرد: استاندار یک استان باید در ارتباط نزدیک با مردم آن استان باشد و خواسته‌ها و نیازهای آن‌ها را درک کند، نه اینکه تنها به اجرای دستورات بالادستی بپردازد. 

 مرجع تقلید شیعیان افزود: مسئولین استانی باید با مشورت نخبگان، حوزویان و دانشگاهیان، برای رفع مشکلات استان تدبیر کنند و در جهت تأمین منابع پایدار برای استان، اقدام لازم را به عمل آورند. 

جوادی آملی با اشاره به اهمیت درس گرفتن از سیره اهل بیت (ع)، بیان کرد: اهل بیت عصمت و طهارت، راه زندگی را به ما آموخته‌اند. نمونه آن در قرآن کریم ذکر شده است: وَ یطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلی حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یتیماً وَ أَسیراً. اهل بیت غذای خود را به یتیم، مسکین و اسیر دادند. در مدینه که شهر اسلامی بود اسیر مسلمان نداشتیم؛ بلکه اسیران جنگی، کفاری بودند که برای جنگ آمده بودند. حضرت فرمود الآن حکومت به دست ماست، گرچه این اسیر کافر آمده بود تا در جنگ ما را بکشد ولی الآن اسیر ماست و ما باید شکمش را سیر کنیم، مسئولین نیز نسبت به همه مردم ایران با هر عقیده‌ای مسئولیت دارند و باید به مسئولیت خود عمل کنند. 

وی همچنین به اهمیت استفاده از منابع طبیعی کشور اشاره و اظهار کرد: در حدیثی از امیرالمؤمنین نقل شده است که «مَن وَجَدَ ماءً وَ تُراباً فَافتَقَرَ فَأَبعَدَهُ اللهُ»؛ کشوری که آب و خاک دارد و نتواند خود را اداره کند و نیازمند دیگران باشد، از رحمت الهی دور است. کشور ما دارای منابع طبیعی و ثروت فراوان است. باید جلوی فساد و حقوق‌های نجومی گرفته شود و با مدیریت صحیح از این منابع به درستی بهره‌برداری شود. 

در ابتدای این دیدار مؤمنی، وزیر کشور، گزارشی از روند انتخاب استانداران و همچنین سوابق اکبر بهنام‌جو، استاندار جدید قم ارائه کرد و از زحمات استاندار پیشین، سید محمد آقامیری، قدردانی کرد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv