bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۹۳۱۴۸

اتوبوس‌های مسافربری باید به کپسول آتش‌نشانی مجهز باشند

اتوبوس‌های مسافربری باید به کپسول آتش‌نشانی مجهز باشند

مدیرعامل سابق سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، با اشاره به الزام اتوبوس‌های مسافربری به داشتن کپسول آتش‌نشانی، به رانندگان خودروهای شخصی نیز توصیه کرد که خودرویشان را به کپسول آتش‌نشانی تجهیز کنند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳

مهدی داوری در این باره گفت: وجود کپسول‌های آتش نشانی در خودرو‌ها می‌تواند در مواجه با حریق‌های ناگهانی بسیار اثربخش باشد. این وسیله در آتش سوزی‌ها می‌تواند به مهار یا کنترل آتش کمک کند بنابراین توصیه می‌شود هر راننده از این کپسول‌ها برای خودروی خود تهیه کند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آتش سوزی‌های خارج از خودرو افزود: اگر در جای دیگری به غیر از داخل خودرو، حریقی رخ دهد؛ افراد می‌توانند تا رسیدن نیرو‌های آتش نشانی با استفاده از این کپسول ها، به حدی آتش را کنترل کرده یا در آتش سوزی‌های کوچک کل حریق را مهار کنند.

مدیرعامل سابق سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان شرکت‌های خودروسازی را ملزم به نصب کمپسول آتش نشانی به عنوان یک ویژگی جدید در خودرو‌های نو ملزم کرد؛ ادامه داد: اینکه خودروساز‌ها را ملزم به انجام این کار کنیم، بسیار خوب است؛ زیرا این کپسول‌ها بسیار به درد می‌خورند، اما اینکه الزام به این کار درست است یا نه را باید کارشناسان خودروسازی و ایمنی پس از بررسی‌های دقیق مشخص کنند.

داوری با بیان اینکه واگن‌های مترو دارای کپسول‌های آتش نشانی هستند و از این بابت مشکلی وجود ندارد، در عین حال معتقد است که الزام اتوبوس‌های مسافربری به داشتن کپسول صحیح است؛ در اتوبوس‌های بین شهری می‌توان گفت که در این موارد ممکن است خدمات ایمنی و آتش نشانی به دلیل دوری از شهر‌ها در زمان مناسب رخ ندهند و من موافق داشتن کپسول و برخی تجهیزات ایمنی دیگر در این اتوبوس‌ها هستم که در زمان اضطراری تا رسیدن نیرو‌های آتش نشانی یک سری اقدامات اولیه را انجام دهند.

وی افزود: در اتوبوس‌های داخل شهری نیز وجود این کپسول‌ها می‌تواند بسیار موثر باشد. من به خاطر دارم مدتی سازمان آتش نشانی در میان اتوبوس ها، کپسول توزیع می‌کرد، اما این کپسول‌ها عمری دارند و اطلاع ندارم پس از گذشتن تاریخ انقضای آنها، مورد تعویض قرار گرفتند یا خیر.

مدیرعامل سابق سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: شرکت‌های زیادی اقدام به پرکردن مجدد این کپسول‌ها می‌کنند، اما مردم برای اینکه خیالشان راحت باشد باید به مراکز استانداری که در سایت سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ذکر شده اند، مراجعه کنند.

داوری گفت: شارژ این سیلندر‌های خاموش کننده، اصول خاصی دارد که حتما باید در مراکزی که مجوز دارد و توسط افرادی که صلاحیت دارند؛ انجام شود. همچنین کیفیت پودر‌های خاموش کننده نیز بسیار اهمیت دارد که باید به آن توجه کرد.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین