نسبت بالای پتاسیم به سدیم در انار باعث دفع سدیم از کلیهها و کاهش فشارخون میشود. این میوه همچنین با داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان به سلامت ریه و بهبود دستگاه تنفسی کمک میکند.
دانههای سرخ رنگ انار خواص زیادی دارند که پزشکان توصیه میکنند این میوه را در رژیم غذایی خود فراموش نکنید. انار سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان است که به خنثی کردن رادیکالهای آزاد در بدن کمک میکند.
به گزارش فرطب، این رادیکالها عامل اصلی اکسیداسیون سلولی، سرطان و پیری هستند. همچنین، یکی از فواید مهم این میوه برای درمان کبد چرب است، زیرا میتواند به بهبود این بیماری کمک کند.
علاوه بر این، وجود آنتیاکسیدان و ویتامین C در انار میتواند واکنشهای التهابی را کاهش داده و خطر ابتلا به عفونتها را کم کند. همچنین، این خواص از اکسید شدن چربیها، بهخصوص کلسترول، در دیواره عروق جلوگیری کرده و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مانند تصلب شرایین و فشارخون بالا پیشگیری میکند.
نسبت بالای پتاسیم به سدیم در انار باعث دفع سدیم از کلیهها و کاهش فشارخون میشود. این میوه همچنین با داشتن آنتیاکسیدانهای فراوان به سلامت ریه و بهبود دستگاه تنفسی کمک میکند.
تحقیقات اولیه نشان دادهاند که نوشیدن روزانه آب انار تازه میتواند به بهبود قند خون در افراد دیابتی کمک کند. همچنین خواص ضدالتهابی انار میتواند التهاب در مفاصل را کاهش داده و علائم بیماریهای آرتروز و رماتیسم مفصلی را بهبود بخشد. ویتامین C موجود در انار نیز برای درمان پوستهای خشک و کدر مؤثر است.