همانگونه که رژیم غذایی نامناسب باعث چاقی، دیابت و بیماری قلبی میشود، تغذیه مناسب هم روی سلامت و زیبایی پوست اثر دارد. افزودن غذاهای مغذی به رژیم غذایی به شما کمک میکند که حتی با افزایش سن، یک پوست سالم و شاداب داشته باشید.
ورزش، خواب کافی، نوشیدن آب زیاد و رژیم غذایی متعادل از عوامل اصلی حفظ سلامت پوست هستند. غذاهایی که میخوریم تأثیر مستقیمی بر تناسب اندام، ظاهر و کیفیت زندگی ما دارند. یکی از علائم ظاهریِ پیری، چروکیدن پوست و از دست رفتن شادابی آن است؛ مصرف مواد مغذی به طور چشمگیری در کاهش این موضوع مؤثر است.
به گزارش خبرآنلاین، روغن زیتون دارای خواص ضد التهابی قوی است و میتواند در برابر پیری شدید پوست و بیماریهای مزمن از بدن شما محافظت کند.
چای سبز دارای خواص آنتیاکسیدانی بالایی است و میتواند از پوست شما در برابر آسیب رادیکالهای آزاد، آلودگی و اشعه خورشید محافظت کند. همچنین مصرف چای سبز در دوران میانسالی، خطر ابتلا به بیماری قلبی، زوال عصبی و پیری زودرس را کاهش میدهد.
ماهیهای چرب مانند قزل آلا و سالمون، سرشار از امگا ۳، پروتئین، سلنیوم و آستاگزانتین هستند که دریافت این مواد معدنی برای داشتن پوستی سالم ضروری است.
شکلات تلخ حاوی فلاونولهایی است که به عنوان آنتیاکسیدان در بدن عمل میکنند و قادرند سلامت پوست را بهبود ببخشند. همچنین مصرف شکلات تلخ در پیشگیری از بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و زوال شناختی نقش مثبت دارد.
سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدانهای مختلف هستند و مصرف آنها به محافظت از پوست شما دربرابر آسیبهای نور خورشید و بازسازی سالم پوست کمک میکند.
خوردن سبزیجات با رنگهای مختلف بسیار مهم است، زیرا هر رنگ نشان دهنده آنتیاکسیدانهای مختلفی است برای پوست و سلامت کلی بدن مفید هستند.
دانه کتان حاوی انواع آنتیاکسیدانهایی به نام لیگنان است که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. علاوه بر این، دانه کتان سرشار از امگا ۳ است که مصرف این ماده در داشتن پوست سالم نقش دارد.
انار سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به ترمیم پوست کمک کرده و از آن در برابر آسیبهای ناشی از اشعه UV خورشید محافظت کند. مطالعات نشان میدهند که مصرف انار، لکههای قهوهای روی پوست (که نتیجه قرار گرفتن در معرض آفتاب هستند) را کاهش میدهد.
گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است و میتواند محافظی برای پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش باشد و آسیب ناشی از آن را کاهش دهد.
ترکیب گوجه فرنگی با چربیهای سالم، مانند روغن زیتون یا آووکادو، به طور قابل توجهی جذب لیکوپن را در بدن افزایش میدهد.