bato-adv
bato-adv

دانشمندان ارتباطی میان مصرف گوشت قرمز و سرطان کشف کردند

دانشمندان ارتباطی میان مصرف گوشت قرمز و سرطان کشف کردند

دانشمندان به ارتباط واضحی میان مصرف گوشت قرمز و ابتلا به سرطان کشف کرده‌اند.

فرارو- با وجود شاخص‌ها و شواهد واضح مبنی بر ارتباط میان مصرف گوشت قرمز و ابتلا به برخی از انواع سرطان، دانشمندان برای یافتن مکانیسمی دقیق که مسئول این ارتباط است تلاش کرده‌اند.

به گزارش فرارو به نقل از بی جی آر، محققان ممکن است در نهایت پیشرفت عظیمی در کشف ارتباط میان گوشت قرمز و ابتلا به انواع مختلفی از سرطان داشته باشند. علاوه بر این، آنها حتی راهی برای ایجاد تداخل در این ارتباط پیشنهاد کرده‌اند. بر اساس این مطالعه جدید که در مجله علمی اکتشافات سرطان منتشر شده است، محققان بلاخره متوجه شده‌اند چرا مصرف بیش از حد گوشت قرمز می‌تواند منجر به سرطان روده بزرگ شود. سرطان روده بزرگ حدود ده درصد موارد سرطان در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد و دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان است.

درک ارتباط میان گوشت قرمز و سرطان در دهه‌های اخیر اولویت بسیاری از محققان بوده است. خوشبختانه، محققان درگیر در این مطالعه توانستند از نمونه‌های تازه سرطان روده بزرگ استفاده کنند و کشف کردند آهن موجود در گوشت قرمز آنزیمی به نام تلومراز را از طریق پروتئین حساس به آهن به نام پیرین، دوباره فعال می‌کند. به نظر می‌رسید این پروتئین باعث پیشرفت سرطان می‌شود؛ بنابراین ارتباط میان سرطان روده بزرگ و مصرف گوشت قرمز به تلومراز و تلومر‌ها مرتبط است که به رشد سرطان کمک می‌کنند. این قطعات کروموزوم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند، زیرا از توالی‌های دی ان اِی و پروتئین‌ها ساخته شده‌اند و برای تقسیم سلولی مورد نیاز هستند.

دانشمندان ارتباطی میان مصرف گوشت قرمز و سرطان کشف کردند/ ترجمه

همانطور که تلومر‌ها باعث تقسیم سلولی می‌شوند، کوتاه‌تر می‌شوند تا اینکه در نهایت بدن ما تلومراز را آزاد می‌کند که به بازسازی تلومر‌ها و بازیابی تقسیم سلولی کمک می‌کند. سلول‌های سرطانی از این سیستم برای رشد غیرقابل کنترل خود استفاده می‌کنند و این سیستم به محققان کمک کرد تا ارتباط بین گوشت قرمز و سرطان را پیدا کنند.

آن‌ها دریافتند سلول‌های سرطانی در واقع تلومر‌های بسیار کوتاهی دارند. این حقیقت در ابتدا ممکن است خوب به نظر برسد، زیرا آنها نمی‌توانند به سرعت تقسیم شوند. با این حال وقتی آهن موجود در گوشت قرمز با بدن تعامل می‌کند، پروتئین‌هایی را آزاد می‌کند که باعث می‌شود سلول‌ها تلومراز ایجاد کنند و به سلول‌های سرطانی اجازه می‌دهند تقسیم شوند و به تومور‌های سرطانی خطرناک تبدیل شوند.

خوشبختانه، با درک بهتر ارتباط بین گوشت قرمز و سرطان، دانشمندان همچنین توانستند با هدف قرار دادن پیرین‌ها و جلوگیری از اتصال آهن به آنها، راهی برای جلوگیری از فعال شدن این پیوند پیدا کنند. این کشف جدید می‌تواند به ایجاد طرح‌های جدید برای درمان سرطان کمک کند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv