bato-adv
bato-adv

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس، مرغ، پیاز و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.

فراروـ پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو، کلم پلو، هویج پلو، شیرین پلو، کشمش پلو مرصع پلو و... از انواع پلو‌های مخلوطی هستند که در مهمانی‌ها طرفداران خاص خود را دارند. شما همیشه می‌توانید با سبزیجات، مرغ، گوشت و هر نوع موادی که در دسترس دارید، دست به ابتکار بزنید و یک ظرف پلو مخلوط خوشمزه درست کنید. پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با مرغ و کرفس تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. اگر فکر می‌کنید که با کرفس فقط می‌توانید خورش درست کنید، سخت در اشتباه هستید، پس در ادامه این مطلب همراه باشید تا با هم یک ظرف پلو کرفس خوشمزه با مرغ را با روشی آسان در منزل تهیه کنیم.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۱ عدد
کرفس: ۱ شاخه
پیاز: ۱ عدد
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه پلو کرفس با مرغ، یک بشقاب خوشمزگی و هیجان!

برای درست کردن این پلو کرفس خوشمزه ابتدا برنج را همراه با کمی آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید تا سه ساعت بماند. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز کم کم نرم و طلایی شود. سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و نمک و زردچوبه را روی مرغ و پیاز بپاشید. ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و به مرغ و پیاز داغ اضافه کنید. بعد از اینکه کمی کرفس را با مرغ تفت دادید، برگ کرفس را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید و به ماهی تابه اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید و ته دیگ موردنظرتان را کف قابلمه بگذارید. مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و مایه مرغ و کرفس را روی برنج پخش کنید، سپس بقیه برنج را روی مواد بریزید و دمکنی بگذارید و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را هم بزنید تا مواد با برنج کاملا مخلوط شود، سپس پلو کرفس را داخل ظرف سرو بکشید و میل کنید، نوش جان. 

نکات مهم
ـ برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که کمی شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب‌کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیس خورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید. حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید.

وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. زمانی برنج برای آب‌کش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد. بعد از اینکه برنج را آب‌کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه‌ها متوقف شود و همین‌طور نمک اضافی بین دانه‌های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv