bato-adv
bato-adv

تیرامیسو پرتقالی؛ دسر خوشبو و خوشرنگ فصل پاییز

تیرامیسو پرتقالی؛ دسر خوشبو و خوشرنگ فصل پاییز

تیرامیسو پرتقالی یکی از انواع تیرامیسوهای میوه‌ای است که از ترکیب بیسکوییت با سسی از پرتقال و خامه تهیه می‌شود.

فراروـ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. تیرامیسو نوعی دسر ایتالیایی است که در آن از ترکیب نوعی بیسکوییت خیس خورده با قهوه همراه با خامه استفاده می‌شود. تیرامیسو را علاوه‌بر قهوه با میوه و سس‌های میوه‌ای هم تهیه می‌کنند، مانند تیرامیسو موز، توت فرنگی و.... تیرامیسو پرتقالی نوعی از تیرامیسو‌های میوه‌ای است که با داشتن عطر و بوی پرتقال طعم بی‌نظیری دارد که باید حتما آن را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر شما هم به درست کردن دسر‌های جدید و خوشمزه علاقه دارید، در ادامه این مطلب با آموزش تیرامیسو پرتقالی همراه ما باشید.

مواد لازم

بیسکوییت لیدی فینگر یا پتی‌پور: ۱ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه): ۲۰۰ گرم
زست پرتقال (رنده پوست پرتقال): ۱ قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۱ لیوان
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای تهیه سس پرتقال
آب پرتقال: ۲ لیوان
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

تیرامیسو پرتقالی؛ دسر خوشبو و خوشرنگ فصل پاییز

برای درست کردن این تیرامسیو پرتقالی خوشمزه ابتدا ۲ لیوان آب پرتقال را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شکر، وانیل و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند و کم کم غلیظ شود. بعد از اینکه سس غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید تا سس از حرارت بیفتد. در این فاصله خامه قنادی را داخل یک کاسه مناسب بریزید تا یخش آب شود و کمی شل شود. حالا با همزن برقی یک دو دقیقه خامه را بزنید تا کمی فرم بگیرد، سپس پنیر خامه‌ای، زست پرتقال و وانیل را به آن اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید. در مرحله بعد ظرف مورد نظرتان را انتخاب کنید. بیسکوییت‌ها را ابتدا داخل آب پرتقال بغلتانید، سپس یک ردیف کنار هم داخل ظرف بچینید. مقداری از کرم خامه‌ای را روی ردیف بیکسوییت بریزید و با قاشق پخش کنید، سپس یکی دو قاشق از سس پرتقال روی مواد بریزید و دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بگذارید و این مراحل را تا جایی که مواد تمام شود، ادامه بدهید. در آخر روی سطح دسر کمی سس پرتقالی بریزید و چند برش پرتقال برای تزیین بگذارید. ظرف دسر را به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد، سپس آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ زست به پوست پرتقال یا پوست لیمو رنده شده می‌گویند که عطر خوبی به دسر می‌دهد. برای تهیه زست باید هنگام رنده کردن پوست پرتقال توجه داشته باشید که فقط قسمت رنگی و رویی پوست پرتقال را رنده کنید و وقتی قسمت سفید پوست دیده شد، دیگر رنده نکنید، چون قسمت‌های سفید پوست تلخ هستند و موجب تلخی دسر می‌شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید و نگذارید بماند.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه‌ای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این دسر مناسب است، چون نمک و چربی کمتری دارد.
ـ بیسکوییت لیدی فینگر نوعی بیسکوییت مخصوص برای درست کردن تیرامیسو است که می‌توانید آن را به صورت بسته‌بندی از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. اگر به این بیسکوییت خاص دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از بیسکوییت پتی پور ساده وانیلی استفاده کنید.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv