bato-adv
bato-adv

ارتباط یک نوع غذا با ۵ نوع بیماری

ارتباط یک نوع غذا با ۵ نوع بیماری

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف گوشت فرآوری شده و قند اضافه در فست فود و نوشابه‌ها خطر ابتلا به سرطان را بالا می‌برد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ به این نتیجه رسیده است که ۱۰ درصد افزایش در غذا‌های فرآوری شده و کارخانه‌ای، عاملی حدود ۱۲ درصد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. نوشیدنی‌ها محصولات قند دار، چربی و سس، همگی عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است و با سرطان سینه هم رابطه مستقیم دارد.  

تحقیقات نشان می‌دهد که مردم دنیا بیش از هر زمان دیگری فست فود مصرف می‌کنند. طبق اطلاعات موجود در سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، تقریباً ۴۰ درصد مردم دنیا هر روز فست فود می‌خورند. 

به گزارش ایلنا، همین باعث چاقی و اضافه وزن در اکثر مردم دنیا شده است و باعث می‌شود که شما دیگر به تناسب اندام نرسید و مهم‌تر از همه این که بیماری‌های مزمنی هم هستند که رابطه مستقیم با فست فود دارند و بعضی از آن‌ها هم مرگبار و خطرناک هستند که در این قسمت آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. 

سرطان

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف گوشت فرآوری شده و قند اضافه در فست فود و نوشابه‌ها خطر ابتلا به سرطان را بالا می‌برد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ به این نتیجه رسیده است که ۱۰ درصد افزایش در غذا‌های فرآوری شده و کارخانه ای، عاملی حدود ۱۲ درصد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. نوشیدنی‌ها محصولات قند دار، چربی و سس، همگی عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است و با سرطان سینه هم رابطه مستقیم دارد. 

بیماری قلبی

رژیم غذایی حاوی چربی اشباع و غذاهای فرآوری شده مخصوصاً فست فود، خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد. متخصصان بر این عقیده هستند که محدود کردن چربی اشباع برای همه افراد لازم است و میزان این چربی نباید بیشتر از ۱۳ گرم در روز باشد زیرا خطر دیابت و چاقی را افزایش می‌دهد. سدیم موجود در آن نیز فشار خون را بالا می‌برد. 

سندروم متابولیک

فست فود و نوشابه سلامت شما را نشانه می‌گیرد و هیچ مشتقات سالمی در آن وجود ندارد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف منظم نوشابه‌های شکردار یا رژیم غذایی که در آن فست فود و این نوشابه‌ها به کار رفته شده باشد، باعث سندروم متابولیک می‌شود؛ وضعیتی که در آن فشار خون، قند خون، و‌تری گلیسیرید بالا می‌رود و کلسترول خوب و مفید افت می‌کند و باعث افزایش سایز دور کمر افراد می‌شود. در نتیجه منجر به آلزایمر، دیابت و بیماری قلبی خواهد بود. 

دیابت نوع ۲

چاقی، مصرف زیاد قند و شکر و مصرف غذا‌های فرآوری شده باعث خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود که در چنین حالتی بدن قادر نخواهد بود قند خون را به خوبی تجزیه و گوارش کند. به همین دلیل بدن در برابر انسولین مقاومت می‌کند؛ هورمونی که نقش مهمی دارد. اگر شما بیش از ۲ بار در هفته فست فود بخورید، این وضعیت به شدت وخیم خواهد شد. 

فشار خون بالا

فست فود به دلیل چربی، کالری و سدیم بالا اثر منفی روی فشار خون خواهد گذاشت. مصرف زیاد فست فود خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می‌دهد و ممکن است فرد را در معرض حمله قلبی یا سکته قرار دهد. در نتیجه مصرف زیاد آن به شدت برای شما خطرناک است.

برچسب ها: بیماری غذا
bato-adv
bato-adv
bato-adv