در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳۰۰ گرم اسفناج خام، یک عدد پیاز، ۲ حبه سیر، نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، دارچین، ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۳ عدد تخم مرغ و همچنین: مواد لازم برای لایه تخم مرغی: ۲ عدد تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری شیر، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۲ قاشق غذاخوری زعفران (اختیاری) نمک، فلفل قرمز و در نهایت مواد میانی: ۲۰۰ گرم پنیر خامهای یا ماست چکیده کاملا سفت، ۵۰۰ گرم گردو و ۲ قاشق غذاخوری زرشک این رولت را درست میکند.