ساندویچ خامهای با نان تست یا ساندو نوعی شیرینی خوشمزه و لطیف ژاپنی است که با نان تست، میوه و خامه تهیه میشود.
فراروـ شیرینیها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند، مخصوصا شیرینیهایی که دارای خامه، انواع کرم و یا پنیر هستند، محبوبیت بیشتری دارد. شیرینیهای خامهای تنوع بسیار زیادی دارند، رولت، نان خامهای، ناپلئونی، انواع تارت، چیز کیک و... انواع شیرینیهای خامهای هستند که در شیرینی فروشیها پای ثابتاند. یکی از شیرینیهای خامهای که این روزها بسیار ترند شده، ساندویچ خامهای ژاپنی مشهور به ساندو است که از ترکیب نان تست با خامه فرم گرفته و میوه تازه تهیه میشود و نیازی به پختن و فر ندارد. این شیرینیهای خوشمزه روش تهیه بسیار آسانی دارد و شما میتوانید خیلی راحت و با چند قلم مواد ساده آن را در منزل درست کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش ساندو یا ساندویچ خامهای ژاپنی همراه ما باشید.
نان تست: ۱۰ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
خامه قنادی: ۵۰۰ گرم
میوه شامل موز، نارنگی، کیوی و توت فرنگی: به میزان لازم
برای درست کردن این ساندویچهای خوشمزه ابتدا شیر، شکر و وانیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. خامه قنادی را بزنید تا فرم بگیرد. حالا دور کلفت نان تست را جدا کنید. با استفاده از بِراش روی نان تستها را کاملا با شیر آغشته کنید. یک قاشق غذاخوری از خامه فرم گرفته را روی نان تست بمالید و پخش کنید، سپس موز را که به سه قمست مساوی برش زدهاید، روی نان تست قرار بدهید، به طوری که دو تکه موز کنار هم جا بگیرند. دوباره یک قاشق غذاخوری خامه روی موز بریزید و پخش کنید و لایه دوم نان تست را روی آن قرار بدهید و کمی فشار بدهید. دورتادور نان تست را که خالی مانده است، با خامه پر کنید. حالا نان تست را بلند کنید و روی یک لایه سلفون بگذارید و دورتادرو آن را با سلفون بپوشانید. برای ساندویچ دوم همین کار را تکرار کنید و اینبار به جای موز، یک عدد کیوی را پوست کنید و به صورت درسته روی نان و خامه قرار بدهید. برای ساندویچ بعدی یک نارنگی پوست گرفته درسته قرار بدهید. این کار را میتوانید با هر نوع میوهای انجام بدهید و فقط از میوههایی که ممکن است آب بیندازند، استفاده نکنید. حالا ساندویچها را با سلفون داخل یخچال قرار بدهید و ۱ ساعت بعد از یخچال خارج کنید. سلفون را باز کنید و با یک چاقوی تیز ساندویچ را از وسط نصف کنید تا میوههای درست برش بخورد و ظاهر زیبایی به ساندویچ خامهای شما بدهد. در این مرحله ساندویچ خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم برای فرم دادن خامه
معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته میشود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همانطور که میدانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمانبندیها تمرکز کنید و مهمتر از زمانبندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجهای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل میشود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزنتان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست میآید، خامه فرم گرفته نیست. به زمانبندیها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان میکنیم.
همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادیها تهیه میکنید، بسته به نیازتان آن را در بستههای نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کمتر بستهبندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخزدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یکدست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن میکند، کمکم رنگ آن مات میشود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامههای زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.
علاوهبر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانههای خامه فرم گرفته این است که رد پرههای همزن روی آن میافتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون میآورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمیریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرمدهی دیگر نمیتوانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید.