bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۸۳۲۵۶

توصیه‌های انتخاباتی مرتضی نبوی به اصولگرایان

تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۷ تير ۱۳۹۰


عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد براينكه در انتخابات رقابت حتماً وجود دارد، اظهار داشت: «اصولگرايان نبايد فكر كنند خبري از اصلاح‌طلبان و ديگران نيست و بايد متحد باشند و حداكثر هماهنگي و انسجام را داشته باشند».

به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، سيدمرتضي نبوي در گردهمايي اصولگرايان گيلان در مسجد الهادي اين شهر قدرت و ثروت را از دلايل لغزش افراد برشمرد و تصريح كرد: «در حال حاضر با گروه انحرافي مواجه هستيم كه دامنه زيادي ندارد». 

وي با اشاره به اينكه گروه انحرافي زود دست خود را رو كردند، اظهار داشت: «خطر اين گروه به مقدار زيادي براي مردم روشن شده است اما نبايد خطرها را دست كم بگيريم». 

نبوي گروه انحرافي را با فتنه‌گران سال 87 و 88 متفاوت خواند و افزود: «جريان فتنه به دنبال جدايي اسلام از جمهوريت نظام بود اما گروه انحرافي داعيه دين جديد را دارد». 

قائم مقام جامعه اسلامي مهندسان كشور با تاكيد براينكه گروه انحرافي به دنبال صوفي‌گري و درويشي است، خاطرنشان كرد: «گروه انحرافي به دنبال ديني است كه در آن قدرت ايستادگي مانند 8 سال دفاع مقدس و مقابله با زورگويي‌هاي رژيم صهيونيستي و آمريكا وجود ندارد». 

وي با اشاره به اينكه فراماسونري و صوفي‌گري خود را معارض با مدرنيته مي‌دانند، گفت: «دين آنها از نوع عرفان‌هاي زميني است». 

نبوي معنويت معرفي شده توسط گروه انحرافي را داراي چارچوب مشخص ندانست و بيان داشت:« عدالت در سخنان رهبران گروه‌هاي انحرافي جهاني به صورت مفهوم كلي است و خطري براي حكومت‌ها ندارد». 

مدير مسئول روزنامه رسالت تصريح كرد: «شريعت، ولايت فقيه و مرجعيت در ديدگاه گروه انحرافي جايگاهي ندارد و عقايد آنها برگرفته از تفكر فراماسونري است». 

وي با بيان اينكه گروه انحرافي به دنبال اختلاف در جامعه است، تصريح كرد: «اين گروه براي انتخابات مجلس نهم در حال برنامه‌ريزي هستند و نخبگان جامعه بايد هوشيار باشند». 

نبوي به جريان چپ اشاره كرد و گفت: «كساني كه ساختارشكني نكردند در حال آماده شدن در انتخابات هستند و طيف كارگزاران، گروه‌هاي اصلاح‌طلب و بعضي از شخصيت‌ها كه هنوز در داخل نظام قرار دارند و در جريان فتنه موضع شفافي نگرفتند، ممكن است از اين افراد حمايت كنند».

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه اصولگرايان سازوكار محكم‌تري از مجلس هشتم طراحي كرده‌اند، خاطرنشان كرد: «اگر در جريان مجلس هشتم فرمول 6 به علاوه 5 بود كه از اصحاب اصولگرايي 6 نفر و 5 نفر از ديگران بودند، امروز جامعتين دو تشكل روحاني با سابقه قبل از انقلاب با توجه به حساسيت موجود احساس مسئوليت كردند و آيت‌الله مهدوي كني كه مورد وثوق امام (ره) و مقام معظم رهبري بوده و زهد، تقوا و علم ايشان روشن است و آيت‌الله يزدي در اين سازوكار حضور دارند». 

وي ادامه داد: «اين شخصيت‌ها بر امور نظارت و اشراف دارند و همچنين شخصيت‌هاي ديگري كه مجموعاً حدود 15 نفر مي‌شوند تلاش مي‌كنند طيف عمده اصولگرايان پوشش داده شوند و آنها را به وحدت برسانند». 

نبوي با بيان اينكه تلاش مي‌شود به‌ويژه در شهرهاي بزرگ به ليست واحدي برسيم، تصريح كرد: «هر استاني اقتضائات خود را دارد». 

قائم مقام جامعه اسلامي مهندسان كشور به جريان سوم اشاره كرد و گفت: «هنوز نمي‌دانيم اين جريان چگونه ممكن است وارد انتخابات شده و از موقعيت، قدرت و ثروت استفاده كند بنابراين بايد مترصد فعاليت اين جريان نيز باشيم». 

وي اضافه كرد: «در انتخابات مجلس نهم بايد تلاش كنيم حضور مردم حداكثري باشد زيرا مردم پشتوانه نظامند و حضور ملت تعيين كننده است».

مدير مسئول روزنامه رسالت با تاكيد براينكه در انتخابات رقابت حتماً وجود دارد، اظهار داشت: «اصولگرايان نبايد فكر كنند خبري از اصلاح‌طلبان و ديگران نيست و بايد متحد باشند و حداكثر هماهنگي و انسجام را داشته باشند.» 

وي خواستار برگزاري شفاف انتخابات از طرف مسئولان شد و تصريح كرد: «انتخابات بايد كاملاً شفاف برگزار شود و به صورتي باشد كه ناظران بتوانند تمام مراحل آن را به خوبي مشاهده كنند». 

برچسب ها: نبوی انتخابات
bato-adv
bato-adv
bato-adv