bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۸۲۱۱۴
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس

"اقتصاد مقاومتی گذر از هفت خوان است"

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برای اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی نیازمند گذر از هفت خوانی است که در ‌‌نهایت منجر به بروز حماسه اقتصادی می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۲
فرارو- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برای اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی نیازمند گذر از هفت خوانی است که در ‌‌نهایت منجر به بروز حماسه اقتصادی می‌شود. 

ابراهیم نکو با بیان این مطلب در گفتگو با فرارو درباره موانع پیش روی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با موانع بسیاری روبرو است که پیش از عبور از این موانع نیاز است که ابتدا درباره این مدل فرهنگ سازی شود. 

نماینده شهریار در مجلس افزود: اقتصاد مقاومتی می‌تواند به مدلی بومی برای اقتصاد و به نوعی الگویی برای کشورهای دیگر تبدیل شود. اما تا زمانی که مردم خودمان با‌ این مدل آشنایی پیدا نکنند نمی‌توان امیدی به آینده آن داشت. 

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی شاه کلید عبور از بحران اقتصادی است گفت: یکی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی نگاه به درون برای گذر از بحران اقتصادی است به این معنا که در این مدل به تولید و بخش خصوصی توجه ویژه‌ای خواهد شد. 

نکو با بیان اینکه موانع پیش روی اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی اگر چه ساده و به نوعی پیش پا افتاده به نظر می‌رسد اما فوق العاد پیچیده و اساسی است گفت: اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی به یک جهاد همگانی نیاز دارد چرا که برای اجرای سیاست‌های کلی آن باید از هفت خوانی عبور کنیم که هر خوان آن مراحل زیادی دارد. 
 
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه با برنامه ریزی و تدبیر امکان گذر از هفت خوان مورد نظر وجود دارد گفت: خوان اول سخت‌ترین خوان پیش روی اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است که دارای مراحل زیادی است از جمله رفع موانع پیش روی تولید، حمایت از بخش خصوصی، بهینه سازی بهره وری، مبارزه با مفسدان اقتصادی و... است. 

وی با بیان اینکه اگر با هوشمندی بتوانیم خوان اول را پشت سر گذاشت، فتح خوان‌های دیگر سهل‌تر خواهد بود گفت: فساد شاید بزرگ‌ترین مانع پیش روی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که سال‌ها است در کشور ریشه دوانده است به نوعی مانع ای در برابر توسعه تبدیل شده است. 

نکو با تاکید بر اینکه مبازره با فساد نیازمند یک جنگ تمام عیار است گفت: از بین بردن زالو‌ها و هیولاهایی که بر اقتصاد کشور سایه انداخته است نیازمند جنگی تمام عیار است و ممکن است هزنیه‌های چه به لحاظ سیاسی و امنیتی و چه به لحاظ اقتصادی بر کشور وارد کند اما گریزی از آن نیست. 

نماینده شهریار درباره اینکه چرا تاکنون عزمی برای مبارزه با فساد در کشور به وجود نیامده است گفت: عوامل اصلی بروز فساد در کشور یا مورد حمایت قرار می‌گیرند و یا به جریان‌های قدرت متصل هستند که همین امر هزینه مبارزه با آن‌ها را بالا برده است. 

نکو در خاتمه گفت: با این حال خوشبختانه دولت یازدهم در‌‌ همان ابتدای راه دولت گام‌های در مسیر مبارزه با فساد برداشته است که امیدواری‌های برای مبارزه جدی و غیر تبلیغی را افزایش داده است و به نوعی در این رابطه شروع خوبی داشته است.
bato-adv
bato-adv