bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۹۲۳۰۶

خاصیت میوه‌های له و گندیده برای بدن

مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد میوه‌های له و گندیده حاوی اسیدهای مهم هستند که قدرت مبارزه با بیماری‌های صعب‌العلاج را دارند.

تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۳
مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد میوه‌های له و گندیده حاوی اسیدهای مهم هستند که قدرت مبارزه با بیماری‌های صعب‌العلاج را دارند.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند که میوه‌هایی مانند طالبی، کیوی، هویج، سیب هنگامی که نارس هستند میزان مواد مفید آن‌ها برای بدن به مراتب کم‌تر است.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات دانشمندان میوه‌های سیاه و گندیده خواص معجزه‌آسای پنهان زیادی دارند که منبع خوبی از فلانوئیدها هستند و گسترش سلول‌های سرطانی را در بدن متوقف می‌کند و برخی از مطالعات نشان داده‌اند که میوه‌های له شده نقش مهمی در درمان سرطان دارند.
 
میوه‌ها از حجم فیبر بالایی برخوردار هستند که روده را تحریک خواهند کرد و مشکلات دستگاه گوارش را برطرف می‌کند اما میوه‌های له و گندیده  چندین برابر میوه‌های سالم و نارس خاصیت فیبری دارند و حجم مایعات آن‌ها نیز بیشتر است.
 
نتایج مطالعات نشان می‌دهند میوه‌های له را برای آن‌ که روند فاسد شدن و گندیده‌شدن دیگر میوه‌ها را نیز تسریع نکند باید از کنار سایر میوه و سبزیجات دور کرد.