bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۴۵۴۹
در حاشیه امضای توافقنامه با وزیر ارتباطات قطر صورت گرفت

پاسخ وزیر به دلواپسان اینترنت پرسرعت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر به ارائه توضیحاتی درباره مخالفت‌های صورت گرفته با ارائه خدمات نسل سه ارتباطی در کشور پرداخت.

تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۳
فرارو- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر به ارائه توضیحاتی درباره مخالفت‌های صورت گرفته با ارائه خدمات نسل سه ارتباطی در کشور پرداخت.
 
محمود واعظی که در حاشیه امضای توافقنامه با وزیر ارتباطات قطر میان خبرنگاران حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که مگر ظرف سال‌های گذشته در ارائه خدمات از سوی رایتل چه تخلفاتی صورت گرفته و چه مشکلاتی در جامعه ایجاد شده که اکنون تا این اندازه نسبت به ارائه این تکنولوژی در کشور اظهار نگرانی صورت گرفته است پاسخ داد: این سوال را باید از افرادی پرسید که این بحث را مطرح می‌کنند اما آنچه به دولت و وزارت ارتباطات مربوط می‌شود آن است که از نظر ما با ارائه این خدمات توسط اپراتورهای اول و دوم هیچ اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد؛ به عبارت دیگر اکنون حدود دو سال است که رایتل با مجوز خدمات نسل سه را وارد کشور کرده است.

گزیده اظهارات واعظی را در ادامه می‌خوانیم:
  • رایتل زمانی برای ارائه خدمات نسل سه به مدت یک سال مجوز دریافت کرده و قرار بر آن بود که پس از اینکه یک سال دوره انحصار اپراتور سوم تمام شد، اپراتورهای دیگر هم بتوانند این خدمات را ارائه دهند. بعدها دوره انحصار رایتل برای مدت دیگری نیز تمدید شد اما در همان زمان از این اپراتور تعهد گرفتیم تا زمانی که پیوست فرهنگی به تصویب نرسیده براساس آنچه به این اپراتور اعلام شده فعالیت کند.
  • طبیعتا قبل از تصویب پیوست فرهنگی این موارد به اپراتورهای دیگر نیز اعلام شده است و آنها هم به رعایت این مسائل که بخشی از آنها به موضوعات فرهنگی مربوط می‌شود ملزم شده‌اند.
  • دو اپراتور اول کشور هیچ به فعالیتی مضاعف بر آنچه رایتل پیش از این انجام داده، انجام نمی‌پردازند.
  • سوالی که از حضور حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی پرسیده شده بود به گونه ای بود که اگر آن سوال را از هر فردی می‌پرسیدند نگرانی برایش ایجاد می‌شد. خود من هم اگر وزیر ارتباطات نبودم و اشراف کامل بر اتفاق‌هایی که در این حوزه می‌افتد نداشتم، اگر به عنوان یک شهروند و یا مسلمان مورد سوال قرار می‌گرفتم، با این سوال نگران می‌شدم اما ما برای آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی توضیح دادیم که فعالیتها از چه قرار خواهد بود و این که اصلا بنا نیست فعالیتی فراتر از آنچه طی دو سال قبل صورت گرفته انجام شود و ایشان مطمئن شدند که آنچه ما انجام می‌دهیم با سوالی که از ایشان پرسیده شده متفاوت است و چیزی که در حال حاضر انجام می‌شود جای نگرانی ندارد.
  • ما وظیفه خود می‌دانیم که از آنچه مدنظر مردم است در زمینه‌های اخلاقی، دینی و فرهنگی صیانت کنیم؛ تاکنون هم پس از ارائه این خدمات از سوی رایتل شکایت به خصوصی در این زمینه وجود نداشته است؛ از سوی دیگر ارائه آزمایشی نسل سه در استان قم این را ثابت کرد که در آن استان کاربران پنج برابر تهرانی‌ها از محتوای داخلی استفاده کرده‌اند.
  • اکنون اگر پهنای باند اینترنت در کشور افزایش یافته، این پهنای باند داخلی است به عبارت دیگر اگر در نسلهای بالاتر سرعت محتوا و نرم‌افزارها بیشتر از گذشته می‌شود، این مربوط به محتوا و نرم افزارهای داخلی خواهد بود علاوه بر این اکنون در تمام کشورهای دنیا تلفن همراه هوشمند نقش برطرف کننده نیازهای داخلی مردم را دارد.
  • اگر مدتی اینترنت نسل سه توسط اپراتورها ارائه شود، مشخص خواهد شد که مشکلی در این باره ایجاد نمی‌شود؛ ما درباره بحث جوانان و نوجوانان همواره این دغدغه را داشته‌ایم و تمام تلاش خود را برای صیانت از فضای مجازی به کار می‌گیریم، از سوی دیگر صیانت از حریم خانواده نیز مورد توجه جدی ما قرار دارد اما با وجود این مسائل خوب است خانواده‌ها هم همان طور که بر روی بسیاری از لوازم منزل نظارت دارند؛ بر روی این بخش هم نظارت داشته باشند و به صورت احتمالی اگر با موضوعی مواجه شدند آن را به ما اطلاع دهند.
  • آنچه که اکنون به عنوان 3G توسط دو اپراتور اول کشور ارائه می‌شود به هیچ عنوان فراتر از آن چه پیش از این توسط رایتل ارائه شده نخواهد بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
یه زمان اینترنت سرعت 1 مگ رو فقط در اختیار استادا قرار میدادن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
هفت شهر عشق را عطار گشت؛ ما هنوز اندر خم یک کوچه‏ ایم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
دمت گرم سیددددد.......
ناشناس
Kazakhstan
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
الان ایران کم سرعت ترین اینترنت جهان رو داره و بعد از ما عراقیها هستن!!!! سخت گیریهای داخلی همیشه جالب بوده چرا که همواره از سوراخ سوزن رد شدیم اما از دروازه نه.
ناشناس
Germany
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
با فن اوری نمی شود جنگ کرد! بیست سال با ویدیو جنگیدند جواب نداد درس نگرفتند !
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
اينجا ايران است، قرن 21 پس از ميلاد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
دغدغه های واهی دلواپسان را تمامی نیست!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
کاش یک کم، فقط یک کم، دلواپس های اینها از جنس دلواپسی های مردم بود.
علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
شما اگر با اين دلواپستان و طرفدارانشان صحبت كنيد خواهيد ديد كه چيزي كه از نظر آنها اصلا اهمين ندارد مردم است و جامعه و دموكراسي و رفاه.
ناشناس دیگر
United States of America
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۸
کاش میشد هزارتا مثبت بدم!!!
bato-adv
bato-adv