bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۰۹۵۲۲

نخوردن صبحانه موجب پرخاشگری کودکان می‌شود

یک کارشناس تغذیه گفت: نخوردن صبحانه موجب پرخاشگری در کودکان و اختلال در یادگیری آنها می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۳
یک کارشناس تغذیه گفت: نخوردن صبحانه موجب پرخاشگری در کودکان و اختلال در یادگیری آنها می‌شود.

دکتر رضا عبدی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اهمیت خوردن صبحانه اظهار کرد: صبحانه یک وعده غذایی مهم است که متاسفانه به دلیل بی‌توجهی والدین گاهی نخوردن صبحانه توسط کودکان پیامدهای نامطلوبی دارد.

این کارشناس تغذیه افزود: برای اینکه کودکان صبحانه خود را به موقع صرف کنند باید برای آنها تنوع غذایی ایجاد کرد چرا که خوردن یک نوع غذا در وعده صبحانه هیچ انگیزه‌ای برای فرزندان برای داشتن یک اشتهای مطلوب بر جای نمی‌گذارد.

وی با تاکید بر لزوم خوردن صبحانه به ویژه برای کودکان دانش‌آموز خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان ساعت‌های متمادی را در مدرسه می‌گذارند و نخوردن صبحانه متاسفانه گاهی پیامدهای ناخوشایندی دارد.

عبدی ادامه داد: نخوردن صبحانه موجب پرخاشگری کودکان و اختلال در یادگیری آنها می‌شود چراکه وقتی هیچ انرژی و کالری‌ای برای سوزاندن در بدن وجود ندارد روی سیستم عصبی فرزندان تاثیر می‌گذارد و آنها را پرخاشگر می‌کند ضمن اینکه هیچ گاه مجالی برای یادگیری با شکم خالی برای کودکان وجود ندارد و تمرکز را کاهش می‌دهد.

وی با تاکید بر مشارکت مدارس در ارتقاء وضعیت تغذیه دانش‌آموزان تصریح کرد: اگر مدارس به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که فقط چند دقیقه دانش‌آموزان صبحانه خود را در ابتدای روز میل کنند این امر موجب ایجاد رقابت در میان دانش‌آموزان برای خوردن صبحانه خواهد شد.

این کارشناس یادآور شد: همچنین در هنگام خوردن صبحانه بهتر است همه‌ی اعضاء خانواده در کنار فرزندان باشند تا در فضایی صمیمی برای کودکان اشتهای کافی فراهم شود.

وی مصرف تنقلات را یکی از آسیب‌های جدی در رابطه با تغذیه فرزندان دانست و تصریح کرد: تنقلاب علاوه بر اینکه سلامت غذایی را در برخی از موارد به همراه ندارد نوعی سیری کاذب ایجاد می‌کند و میل غذا خوردن در کودک را به شدت کاهش می‌دهد از این رو باید در مدارس نظارت کافی بر عرضه مواد غذایی انجام شود تا تنقلات جایگزین صبحانه و وعده‌هایی غذایی نشود.