bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۰۸۰۳

10 درصد مرگ‌های ناشی از مسمومیت، دارویی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد گفت: 10 درصد مرگ های ناشی از مسمومیت ها متعلق به مسمویت دارویی است.

تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۶ مهر ۱۳۹۳
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد گفت: 10 درصد مرگ های ناشی از مسمومیت ها متعلق به مسمویت دارویی است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدی بعد ازظهر شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه 10 درصد مرگ های ناشی از مسمومیت ها متعلق به مسمویت دارویی است، اذعان داشت: مسمومیت هایی که برای انسان اتفاق می افتد بیشتر مربوط به مسومیت با گاز co، مسمومیت های دارویی، مسمویت های غذایی ناشی از خوردن غذاهای فاسد، سموم کشاورزی و... است.

وی افزود: در پنج ماهه اول سال گذشته 173 نفر در پی استشناق گاز منوکسید کربن در کشور فوت کرده اند.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد ادامه داد: تعداد فوت شدگان با گاز منوکسید کربن در سالهای 90 و 91 به ترتیب961 و690 نفر گزارش شده است.

خانه ها در خصوص مسمومیت ایمن سازی شود

رضا محمدی با اشاره به اینکه باید خانه ها در خصوص مسمومیت ایمن سازی شود، عنوان کرد: محصولات شوینده، دارویی و آرایشی باید دور از دسترس کودکان در کمد های قفل دار نگهداری شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد در ادامه با اشاره به اینکه ظروف مواد شیمایی نباید در کنار مواد غذایی در خانه نگهداری شود، ادامه داد: کودکان کنجکاو هستند و والیدن باید در این خصوص بسیار هوشیار باشند.

وی افزود: محصولات خطرناک مانند بنزین، نفت، ششه شور، سموم دفع آفات و کودهای باغبانی را نباید در حیاط خانه و دردسترس کودکان قرار داد بلکه نباید در خانه نگهداری شوند و اگر نگهداری کردیم درجایگاه مخصوص که دارای قفل باشد نگهداری شوند.

محمدی ادامه داد: خانواده هایی که کودک دارد باید در این خصوص بسیار هوشیارتر باشند و از دسترس کودکان مواد شیمیایی خطرناک و داروها خارج کرد.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهرکرد در ادامه با اشاره به اینکه بسیاری از مسمومیت ها در اثر مصرف مواد مخدر ایجاد می شود، گفت: در حدود 50 درصد مسمومیت ها در پی سوء مصرف مواد مخدر ایجاد شده است.