bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۱۴۶۸۶

فرمان‌آرا: در دو صنعت ورشکسته مشغولم!

هفته‌نامه تجارت فردا در یکصدودهمین شماره که امروز وارد بازار مطبوعات شده، گفت گویی خواندنی با "بهمن فرمان‌آرا" کارگردان نام آشنای سینمای ایران منتشر کرده که بر خلاف دیگر گفت گوهایش، نه فقط درباره سینما، بلکه درباره اقتصاد و کسب و کار خانوادگی‌اش نیز هست.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۲ آذر ۱۳۹۳
فرارو- هفته‌نامه تجارت فردا در یکصدودهمین شماره که امروز وارد بازار مطبوعات شده، گفت گویی خواندنی با "بهمن فرمان‌آرا" کارگردان نام آشنای سینمای ایران منتشر کرده که بر خلاف دیگر گفت گوهایش، نه فقط درباره سینما، بلکه درباره اقتصاد و کسب و کار خانوادگی‌اش نیز هست.

این گفت وگو که با تیتر «پیله فرمان‌آرا» منتشر شده، اشاره به درخواست پدر این کارگردان برجسته از وی برای ترک سینمای آمریکا و " اداره شرکت کارخانجات پیله" دارد.

او در گفت گو با تجارت فردا، از دغدغه اش نسبت به صنعت نساجی سخن گفته و با وجود مشکلات زیادی که در این صنعت وجود دارد، تصریح کرده است که کارخانجات خانوادگی پیله برای او حکم عبادتگاه را دارد.

 او همچنین از نگاه امنیتی به سینما انتقاد کرده و به طعنه از اینکه بد شانس بوده و در دو صنعت ورشکسته سینما و نساجی مشغول به کار است، ابراز تعجب کرده است.
 
هفته نامه تجارت فردا در این شماره ضمن مرور برخی خبرهای مهم هفته همچون بلاتکلیفی لایحه خروج از رکود در مجلس، ابهام در سرنوشت اتاق بازرگانی ایران و آمریکا، تحقیق و تفحص از وزارت صنایع، آلودگی آب تهران، مشکلات اقتصادی بیمارستان‌های خصوصی و تصادف های جاده‌ای، به اظهارنظر جنجالی و پرسروصدای اکبر ترکان در مورد مزیت نسبی صنایع ایران نیز پرداخته و آن را به بحث و بررسی گذاشته است.

پیش‌بینی تورم و موضوع فیلترینگ هوشمند، موضوع دیگر گزارش‌های تجارت فردا را به خود اختصاص داده است. در گزارش مربوط به فیلترینگ، از این مدل محدودسازی پیام به عنوان «پروژه شکست‌خورده چند میلیاردی» نام برده شده است.

بحث واردات سیگار هم دیگر موضوع مورد بحث در این شماره است که مدیرعامل شرکت دخانیات در این رابطه گفته است که رقابت در بازار سیگار، کیفیت آن را افزایش می‌دهد. تخلفات صورت گرفته با کارت‌های بازرگانی، رشد اقتصاد ایران و ماموریت‌های جدید بانک مسکن از دیگر مطالب شماره ۱۱۰ تجارت فرداست و در کنار آن به سرنوشت «خصولتی‌ها» یعنی شرکت‌های شبه دولتی در بازار نفت نیز پرداخته شده است.

در گزارش دیگر این شماره با عنوان «یک‌هزارم درصدی‌ها» به سهم اقلیت‌های مذهبی از بودجه عمومی پرداخته شده و سپس در سوژه‌ای ورزشی، درآمدهای مربی‌های فوتبال بررسی شده؛ درآمدهایی که جلال طالبی گفته، کفاف زندگی را نمی‌دهد.

در بخشی دیگر از این شماره که در ۱۴۸ صفحه و با قیمت ۵۰۰۰ تومان منتشر شده، موضوع مشارکت زنان در اقتصاد، بحران اقتصادی صنعت نشر و خبرهای مهم بین‌المللی نیز مورد توجه قرار گرفته و ترجمه برخی مقالات مهم رسانه‌های جهانی نیز به چاپ رسیده است.

فرمان‌آرا: در دو صنعت ورشکسته مشغولم! 
خلاصه اظهارات بهمن فرمان آرا:  
  • در سینمای آمریکا مشغول به کار بودم که پدرم خواست برگردم و مدیریت شرکت کارخانجات پیله را بر عهده بگیرم.
  • با شروع کارم احساس کردم وارد یک بازی سخت و پیچیده شده‌ام.
  • شرکت خانوادگی ما سال‌ها زیان می‌داد اما سال گذشته ماشین‌آلات جدید وارد کردیم و دو سال است که شرکت سود ده شده است.
  • زمین کارخانه امروز میلیاردها تومان ارزش دارد اما در تمام سال‌های گذشته که کارخانه به ورطه زیان‌دهی افتاده بود، هیچ‌وقت به فکر فروش کارخانه نیفتادیم. 
  • کسی که فیلم محمد رسول‌الله را به ایران آورد و درآمد زیادی هم به دست آورد، تاجر نخود و لوبیا بود.
  • به نظر من بعد از ابلاغ اصل44 قانون اساسی، موجودیت بنیاد فارابی زیر سوال است.
  • من فکر می‌کنم بزرگ‌ترین مشکل سینمای ایران این است که بازار آن به درستی شکل نگرفته است
  • از بچگی به فیلمسازی علاقه داشتم و راه خودم را انتخاب کردم اما صنعت نساجی هم دغدغه بزرگی است که هیچ‌وقت نمی‌خواهم کنارش بگذارم.
  • کارخانجات پیله زمانی 450 کارگر داشت امروز هم  150 خانواده سر سفره‌اش نشسته‌اند و این شرکت برای من و خانواده‌ام حکم عبادتگاه را دارد
  • بی‌ثباتی آزاردهنده‌ترین چیزی است که در اقتصاد ما وجود دارد.
  • کار کردن در سینما به مراتب سخت‌تر از کار کردن در اقتصاد است  البته این هم از بدشانسی‌های من است که در دو صنعت ورشکسته سینما و نساجی کار می‌کنم.
  • آرزو می‌کنم درهای سینماهای کشور به فیلم‌های جهانی باز شود تا تماشاچیان دوباره به سالن‌ها برگردند.
  • سینما اول باید زیرساخت خوب داشته باشد بعد بازار آن شکل می‌گیرد و بعد فیلم خوب ساخته می‌شود. ما چسبیده‌ایم به ساخت فیلم و به زیرساخت‌ها فکر نمی‌کنیم.
  • نگاه امنیتی و سلیقه‌ای به سینما خیلی آزارم می‌دهد
  • من شبیه شخصیت گنج قارون نیستم اما اگر اتفاقی به رودخانه می‌افتادم و دو جوان نجاتم می‌دادند، می‌بردم‌شان کارخانه و می‌گذاشتم‌شان پای خط تولید تا  احساس خوشبختی کنند و من هم احساس رضایت خاطر می‌کردم.
برچسب ها: فرمان آرا سینما
bato-adv
bato-adv