bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۳۳۴۱۷

ضیاالدین دری: من نمی‌دانم فاطما گل ایرانی یعنی چه؟

سید ضیاء الدین دری این روزها مشغول تعقیب چند پروژه‌ی سینمایی و تلویزیونی جدید است و می‌گوید: اگر هر کدام از این پروژه‌ها زودتر به نتیجه برسد آن را شروع می‌کنم.

تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
سید ضیاء الدین دری این روزها مشغول تعقیب چند پروژه‌ی سینمایی و تلویزیونی جدید است و می‌گوید: اگر هر کدام از این پروژه‌ها زودتر به نتیجه برسد آن را شروع می‌کنم.
 
این کارگردان درباره‌ی حاشیه‌هایی که طی روزهای اخیر مبنی بر ساخت سریالی توسط وی با اقتباس از سریال معروف ترکیه‌ای، پیش آمده بود توضیحاتی را به خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، ارائه داد و گفت: تاکید من بر این بود که ما هم می‌توانیم سریالی با محوریت زن همانند سریالی که در کشور همسایه ساخته شد و در جذب مخاطب موفق بود، بسازیم. می‌توانیم سریالی با محوریت معضلات زن در یک جامعه بسازیم که نمونه آن و بهتر از آن را هم داریم، ما در ایران داستان‌های زیادی داریم که می‌تواند به شکل مطلوب، یک زن ایرانی را محور قرار دهد؛ بنابراین این تصور ایجاد نشود که همچنان که سریالی ساخته می‌شود ما نمی‌توانیم مثل آن را بسازیم.
 
او ادامه داد: یعنی فیلمسازی مثل من که پروژه‌هایی طولانی همچون «کلاه پهلوی» و «کیف انگلیسی» داشته‌ام متوجه نمی‌شوم فاطما گل ایرانی یعنی چه؟ تاکید من بر این بود سریالی درست کنیم که موفقیت سریالی که کشور همسایه می‌سازد را تکرار کند نه اینکه قصد تقلید یا کپی‌برداری از این‌گونه مجموعه‌ها را داشته باشد.
 
دری درباره‌ی مجموعه «زینب» که با محوریت زن ساخته می‌شود، توضیح داد: در حال حاضر مشغول جذب حمایت مالی از سوی مقامات سینمایی برای تولید این اثر سینمایی هستم که در صورت حمایت و استقبال، کار را شروع می‌کنم. داستان سریال زینب درباره‌ی دختری به همین نام است. او نماد دختری کاملا ایرانی است و قصه سریال در دوران دفاع مقدس می‌گذرد. در حال حاضر نسخه سینمایی آن را نوشته‌ام به گونه ای که رد پای سریال‌نویسی در آن حفظ شود اگر هر کدام زودتر به نتیجه برسد، ساخت آن را آغاز می کنیم.
 
این کارگردان درباره‌ی شرایط ساخت نسخه‌ی سینمایی یا تلویزیونی تراژدی فاجعه‌ی کربلا از منظر شخصیت حضرت زینب (س) بیان کرد: در حال حاضر ماجرای زندگی حضرت زینب (س) را تعقیب می‌کنم و طرح آن را در دوره‌ مدیریت رییس قبلی صداوسیما مطرح کرده بودم و متوقف شده بود، هر چند در دوره‌ی جدید نیز هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و تلویزیون پولی برای ساخت سریال ندارد. در نتیجه اگر نسخه‌ی تلویزیونی آن کار نشود، نسخه‌ی سینمایی آن را که جزو خواسته‌ی قلبی من است، می‌سازم.
 
او در پایان گفت: امیدهایی هست که تراژدی فاجعه‌ی کربلا از منظر شخصیت حضرت زینب(س) در سینما ساخته شود و برای ساخت آن تمام توانم را به کار می‌برم.
bato-adv
bato-adv