bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۵۳۷۰۶

بهره‌برداری از 8 طرح برکت در چهار محال و بختیاری

مراسم افتتاح و بهره برداری از هشت طرح توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی و فرهنگی بنیاد برکت در استان چهار محال و بختیاری امروز با حضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مدیرعامل بنیاد برکت و مقامات محلی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۰۳ آذر ۱۳۹۴
مراسم افتتاح و بهره برداری از هشت طرح توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی و فرهنگی بنیاد برکت در استان چهار محال و بختیاری امروز با حضور رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مدیرعامل بنیاد برکت و مقامات محلی برگزار شد.

دکتر محمد مُخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در آیین افتتاحیه حوزه علمیه تلورد شهرستان کوهرنگ چهارمحال وبختیاری گفت: با مشارکت بنیاد برکت، 4 هزار و 500 خانه روستایی در مناطق سخت گذر و محروم کشور ساخته می‌شود و این اقدام بر اساس منویات مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی و توجه به خانواده‌های روستایی و محروم صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه 220 طرح اقتصادی تاکنون از سوی بنیاد برکت در کشور اجرا شده، افزود: توانمند‌سازی اقتصادی مناطق محروم، بر اساس اقتصاد مقاومتی هدف گذاری شده است و تمام طرح های این بنیاد بر اساس آن اجرا می شود.

مُخبر با اشاره به طراحی ساخت 780 مدرسه در کشور از سوی بنیاد برکت، خاطر نشان کرد: از مجموع این مدارس 560 مدرسه تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده در حوزه بهداشت مناطق محروم هم گفت: 18 مرکز خدمات بهداشتی در نقطه صفر مرزی راه‌اندازی شده است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) همچنین افزود: امسال 65 میلیارد تومان تسهیلات در حوزه مسکن، ازدواج و اشتغال جوانان در سراسر کشور اعطا  شده و 550 باب خانه عالم، دارالقرآن و مسجد در کشور ساخته شده است.

وی از بهره برداری از10 بیمارستان‌ نیمه تمام در کشور طی سال جاری خبر داد و گفت: 10 بیمارستان در حال تکمیل است که تا پایان امسال 4 بیمارستان به بهره‌برداری می‌رسد.

مُخبر با بیان اینکه به همت بنیاد برکت 180 هزار نفر از مردم مناطق محروم در کشور تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند، تصریح کرد: علاوه‎بر افراد بیمه شده 30 هزار بیمار سرطانی در مناطق محروم تحت حمایت این بنیاد قرار دارند.
 
سرمایه گذاری 45  میلیارد تومانی برای محرومیت زدایی در چهارمحال و بختیاری
مدیرعامل بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این مراسم گفت: هشت طرح توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی و فرهنگی توسط این بنیاد در استان چهارمحال وبختیاری تکمیل شده که امروز با حضور مسوولان رسما بهره برداری از این طرح ها آغاز شده است.

دکتر عارف نوروزی این طرح ها را شامل سه طرح توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، چهار طرح زیربنایی و یک حوزه ی علمیه با مجموع سرمایه گذاری 310 میلیارد ریال عنوان کرد.  

به گفته وی، سه شرکت شهد زاگرس جهان بین تولیدکننده انواع مالت در شهرک صنعتی هفشجان، شرکت کاسپین پلیمر سپاهان تولیدکننده پلیمرهای خاص و فوم های فشرده و شرکت نشاسته سپیدان زرین تولیدکننده انواع نشاسته از آرد گندم و ذرت واقع در بروجن با اعتباری حدود 265 میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی یک هزار و 70نفر با مشارکت بنیاد برکت تکمیل شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت اجرای پنج پروژه زیربنایی و فرهنگی شامل دو پل، دو ایلراه عشایری و یک حوزه علمیه با اعتبار افزون بر 45 میلیارد ریال را دیگر طرح های تکمیل شده این بنیاد در چهارمحال و بختیاری برشمرد.

به گفته وی، دو ایلراه عشایری «تلخدان - سه جو» و  ایلراه «جیرون - لم لمی» با تخصیص اعتباری افزون بر 10 میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت به بهره برداری رسید.

نوروزی یادآور شد: یک پل روستایی نیز در منطقه «سررک» چهارمحال و بختیاری، با تأمین اعتباری افزون بر 20 میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت و با مشارکت و همکاری معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و بهره برداری شد.

وی گفت: آغاز عملیات ساخت پل دیگری در مسیر تردد عشایر استان با نام پل تختی در منطقه پوزگان به کوه میلی، با اعتباری افزون بر 10 میلیارد ریال انجام می شود.

نوروزی ادامه داد: پروژه حوزه علمیه تلورد در شهرستان کوهرنگ نیز با سرمایه گذاری بنیاد برکت به بهره برداری رسید.

نوروزی افزود: برای افتتاح طرح‌های جدید در این استان 145 میلیارد تومان دیگر سرمایه‌گذاری خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه 5 طرح اقتصادی در 5 نقطه استان چهارمحال و بختیاری اجرا شده است، افزود: افتتاح دو طرح تولیدی در استان زمینه اشتغال هزار و 535 نفر را در فراهم و به اشتغال زایی جوانان کمک می کند.
 
وی با اشاره به ساخت 17 مدرسه با مشارکت بنیاد برکت در چهارمحال و بختیاری گفت:برای ساخت و تکمیل 17 مدرسه 5 میلیارد و 700 میلیون تومان سرمایه‌گذاری شده که با ساخت این مدارس هزار و 900 دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می کنند.
 
مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: افتتاح 52 مسجد، خانه عالم، دارالقرآن و حوزه علمیه از جمله اقدامات بنیاد برکت در این استان بوده است.

افتتاح حوزه علمیه «تلورد» در شهرستان کوهرنگ   
نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری هم در مراسم افتتاح حوزه علمیه تلورد شهرستان کوهرنگ اظهار داشت: حوزه علمیه متعلق به یک منطقه نیست بلکه متعلق به همه علاقه مندان به عصمت و طهارت است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد علی نکونام افزود: حوزه علمیه سید الشهدا تلورد با هدف پرورش شاگردان مکتب امام صادق(ع) به بهره برداری رسیده و من امروز را روز آغاز تحصیل در این حوزه می‌نامم و امید داریم از برکات این حوزه علمیه همه مردم  استان بهره مند شوند.

اختصاص 200 میلیارد ریال برای بهسازی جاده‌های چهارمحال و بختیاری
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز از کمک 200 میلیارد ریالی بنیاد برکت برای بهسازی جاده‌های مناطق محروم این استان خبر داد.

قاسم سلیمانی در آیین افتتاحیه حوزه علمیه تلورد شهرستان کوهرنگ با بیان اینکه کمک‌های بسیار خوبی از سوی بنیاد برکت برای بهسازی جاده‌های روستایی استان انجام شده، اظهار داشت: به دلیل کمک‌های بنیاد برکت و وزارت راه و شهرسازی در دو سال گذشته تحولات عظیمی در حوزه راه و جاده‌های استان ایجاد شده است.

وی گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکنون بیش از 250 کیلومتر بزرگراه در استان ساخته و جاده‌های فرعی و اصلی استان نیز بهسازی شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ساخت پروژه‌های متعدد با مشارکت بنیاد برکت در استان چهارمحال و بختیاری گفت: ساخت و تکمیل حوزه علیمه تلورد توسط بنیاد برکت از جمله این پروژه ها است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال 71 در سفر خود به چهارمحال وبختیاری با مردم روستای موگویی نیز دیدار کردند، گفت: با تأکیدات ایشان، تحولات خوبی در عمران و آبادانی این روستا ایجاد شده است.

سلیمانی با اشاره به طرح‌های اقتصادی در استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اجرای پروژه‌های اقتصادی استان نیازمند سرمایه‌گذاری و اعتبارات است و اجرای این پروژه‌ها زمینه اشتغال را در استان فراهم می‌کند.

دیدار با  خانواده شهدا
 رییس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، مدیرعامل بنیاد برکت و جمعی از مسئولان استان  همچنین در این سفر با خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری دیدار کردند.

دکتر  محمد مُخبر در دیدار با خانواده شهیدان اعتدال‌پور در شهرکرد با بیان اینکه رساندن سلام مقام معظم رهبری به خانواده شهدا مهم‌ترین وظیفه ما در این سفر است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری بیش از همه برای خانواده شهدا احترام قائلند،  چرا که اعتقاد دارند مردم  همه چیز خود را مدیون خون شهدا هستند.

وی با بیان اینکه حضور خانواده شهدا در بیت رهبری، حال رهبر معظم انقلاب را متحول می‌کند، افزود: خانواده شهدا ولی‌نعمت ما هستند و ما هر آنچه را که داریم مدیون خون شهدا و صبر و استقامت خانواده آن‌ها است.