دومين كنگره دوسالانه بينالمللي آنكولوژي كودكان- بزرگداشت پروفسور پروانه وثوق، بنیانگذار آنکولوژی کودکان در ایران، 22 تا 24 ارديبهشت 1395 همزمان با بيست و پنجمين سال فعاليت مؤسسه خیریه محک برگزار ميشود.
به گزارش روابط عمومي محك، دومين كنگره دوسالانه بينالمللي آنكولوژي كودكان-بزرگداشت پرفسور پروانه وثوق به همراه بخش دانشجويي 22 تا 24 ارديبهشت 1395 در بيمارستانِ خيريه محك «تنها بيمارستان فوق تخصصى سرطان كودكان در خاورميانه» برگزار ميشود.
اين كنگره علمى با همكارى انجمن خون و سرطان كودكان ايران، انجمن خون و سرطان كودكان آلمان(GPOH) و همراهى مراكز علمى و دانشگاههاي علوم پزشكي كشور با امتياز بازآموزي براي گروههاي پزشكي و پيراپزشكي برگزار خواهد شد. گروههای هدف این کنگره بینالمللی فوقتخصصان خون و آنکولوژی، متخصصان کودکان، متخصصان رادیوتراپی، جراحان و جراحان مغز و اعصاب، متخصصان پاتولوژی و ژنتیک، متخصصان بیهوشی و طب درد، متخصصان داخلی، متخصصان رادیولوژی، روانپزشکان، داروسازان، پرستاران، روانشناسان، مددکاران اجتماعی، گروههای پیراپزشکی و دانشجویان پزشکی هستند.
محورهای اين کنگره شامل لوسمی کودکان (لنفوبلاستیک، میلوبلاستیک) تشخیص، درمان، پیوند مغز استخوان و عوارض، تومورهای مغزی کودکان، تشخیص، درمان (جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی) و عوارض و اهمیت مراقبتهای حمایتی در درمان سرطان است.
مؤسسه خيريه محك كه در آخرين ارزيابي NGO Benchmarking در سال 2016 رتبه چهارم در بين 299 سازمان مردمنهاد در جهان را كسب كرده و تنها بيمارستان فوقتخصصي سرطان كودك در خاورميانه را احداث کرده و با اتكا به كمكهاي مردمي آن را اداره میکند؛ همواره تلاش دارد از طریق ارتباط با سازمانها و متخصصان همکار در عرصه بینالملل کمکهای مردمی را به بهینهترین شکل خدمات تبدیل کند. حضور 15 سخنران بينالمللي از كشورهاي انگلستان، آلمان، هلند، ايتاليا، آمريكا و اردن در این کنگره گامی برای تبادل آخرين دستاوردهاي پزشكي، در خصوص محورهاي كنگره است.
محک به دنبال برگزاري نخستین کنگره بینالمللی خون و آنكولوژي در سرطان در سال 1393، امسال نیز همزمان با بیست و پنجمین سال فعالیت خود، اين رويداد علمي را به یادمان پرفسور پروانه وثوق بنیانگذار آنکولوژی کودکان در ایران برگزار ميكند. پرفسور پروانه وثوق از ابتدای فعالیت بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودکان محک به صورت داوطلبانه به عنوان رئیس هیأت امنا و رئيس شوراي پزشكي محك لحظات عمر و دانش ارزشمند خود را تا آخرین روز حیات وقف کودکان مبتلا به سرطان کرد.
محك در طول ربع قرن فعاليت تلاش كرده همواره به راههايى براى اثربخشتر شدن حمايت نيكوكارانه مردم ايران به فرزندانش بيانديشد و برگزاري رويدادهاي علمي از جمله راههايى است كه با به اشتراك گذاشتن دانش تخصصي و بهرهمندي از تجربيات صاحب نظران و متخصصان موجب دستيابى به اين هدف مىشود.