bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۴۸۱۲

چشم امید مناطق محروم مراغه به بنیاد برکت

چشم امید ساکنان مناطق محروم شهرستان مراغه برای عبور از محرومیت و برخورداری از زیرساخت‌های لازم اجتماعی به مشارکت بنیاد برکت در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی دوخته شده است.

تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۵
چشم امید ساکنان مناطق محروم شهرستان مراغه برای عبور از محرومیت و برخورداری از زیرساخت‌های لازم اجتماعی به مشارکت بنیاد برکت در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی دوخته شده است.

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از نه سال پیش به منظور توسعه‌ی مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور با تأکید رهبر معظم انقلاب تشکیل شد تا بذر برکت انقلاب را در این مناطق بکارد و مردم محروم این مناطق از ثمرات و برکات آن برخوردار شوند.

چشم امید مناطق محروم مراغه به بنیاد برکت

بنیاد برکت از زمان تأسیس تاکنون بیش از 9 هزار و 58 طرح زیربنایی و عمرانی شامل برق‌رسانی، آب‌رسانی، ساخت پل و جاده، مسکن محرومان، مدرسه‌ و مراکز فرهنگی مذهبی را با اعتباری بیش از 7 هزار و 50 میلیارد ریال به‌منظور کمک به احیا و آبادانی مناطق محروم اجرا کرده یا در دست اجرا دارد.

بنیاد برکت با مشارکت در راه‌اندازی و توسعه‌ی‌ طرح‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و انجام طرح‌های عمرانی و زیربنایی و کمک به ارتقای سلامت به دنبال تأثیر بر توسعه و توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم کشور، افزایش فرصت‌های شغلی، توسعه‌ی کارآفرینی، فقرزدایی و جلوگیری از مهاجرت شهرهای بزرگ است.

بنیاد برکت در نه سال فعالیت خود هزاران طرح در زمینه‌های گوناگون را در سطح کشور اجرا کرده و شهرستان مراغه نیز از برکت این بنیاد بی‌نصیب نمانده و این بنیاد چهار باب مدرسه در روستاهای دورافتاده‌ی جناغ بلاغ، مین باش حصارلو، گونه باخان و قوزلوجه احداث و با یک شرکت تولیدی با عنوان آذین پلاست یکتا برای تولید پلاستیک و لوله‌ی پی‌وی‌سی در این شهرستان مشارکت داشته است.

مراغه دارای مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ای است که نیازمند حمایت دولت و نهادهایی است که به منظور توسعه‌ی مناطق کم‌تر برخوردار کشور تلاش می‌کنند.

فرماندار مراغه نیز در این ارتباط به خبرنگار ما گفت: بنیاد برکت سرمایه‌گذاری و مشارکت برای اجرای پنج طرح عمرانی و زیربنایی شامل چهار مدرسه و یک شرکت تولیدی توانمندسازی اقتصادی را در این شهرستان تقبل کرده که تمامی این طرح‌ها هم اکنون به بهره‌برداری رسیده است.
ظفر محمدی، افزود: این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری بالغ بر 10 میلیارد و 340 میلیون ریال اجرا شده‌اند. 

وی با قدردانی از فعالیت‌های بنیاد برکت در این شهرستان، اظهار کرد: مراغه هم‌اکنون در بخش‌های مختلف نیازمند حمایت اعتبارهای دولتی و حمایتی است تا بتواند با سرعت بیش‌تر در زمینه‌ی توسعه‌ی اقتصادی و کارآفرینی گام بردارد.

فرماندار مراغه یادآور شد: مشارکت در اجرای طرح‌های اقتصادی با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تحقق اقتصاد مقاومتی می‌تواند زمینه‌ساز اشتغال پایدار برای جوانان این شهرستان باشد.

محمدی، اضافه کرد: اجرای برنامه‌های مختلف در زمینه‌ی توسعه‌ی گردشگری در این شهرستان از دیگر محورهایی است که بنیاد برکت می‌تواند با ورود به این عرصه به حمایت مردم مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ این مناطق بشتابد.

وی گفت: تحقق سند تدبیر و توسعه‌ی این شهرستان که براساس محورهای مختلف از جمله هسته‌ی گردشگری و صنعت تدوین شده است، می‌تواند راه را برای سرمایه‌گذاری این بنیاد هموار کند.

مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این ارتباط گفت: بنیاد برکت با احداث چهار مدرسه در روستاهای جناغ بلاغ، مین‌باش حصارلو، گونه باخان و قوزلوجه برای ده‌ها دانش‌آموز این مناطق، امکاناتی در حد مناطق توسعه‌یافته در آموزش فراهم کرده است.

جلیل اسلامی افزود: هم اکنون نیز در 10 روستای دور افتاده‌ی این شهرستان احداث مدرسه‌های یک تا سه کلاسه از نیازهای مهم آموزش و پرورش بوده و این اداره آماده‌ی همکاری با بنیاد برکت در این زمینه است.

وی اظهار کرد: دانش‌آموزان این روستاها هم اکنون در مدارسی تحصیل می‌کنند که نیازمند بازسازی و تخریب است.

رییس اداره‌ی اوقاف و امور خیریه‌ی مراغه نیز به خبرنگار ما گفت: از بنیاد برکت انتظار داریم برای برخورداری ساکنان روستاهای محروم از مراکز مذهبی و فرهنگی در این زمینه این اداره را کمک کند.

حجت‌الاسلام فریدون مطهری، افزود: هم اکنون در بیش از 20 روستای این شهرستان مساجد در وضعیت خوبی قرار ندارند و نیازمند بازسازی هستند که می‌توان با جلب مشارکت مردم روستاها با حمایت بنیاد برکت اقدام به بهسازی آن‌ها کرد.

شهرستان مراغه با 260 هزار نفر جمعیت در 147 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.