bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۲۸۸۳۲۳

ارسال تصاویر مستهجن در شبکه‌های اجتماعی با تلفن مسروقه

فردی که در فضای مجازی باعث سلب آسایش زن شیرازی شده بود، با تلاش مأموران پلیس فتای استان فارس شناسایی و دستگیر شد.

تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۵
فردی که در فضای مجازی باعث سلب آسایش زن شیرازی شده بود، با تلاش مأموران پلیس فتای استان فارس شناسایی و دستگیر شد. 

به گزارش شرق، سرهنگ ‌سید‌موسی حسینی‌، رئیس‌پلیس فتای استان فارس، دراین‌باره توضیح داد: چندی پیش زنی ٣١ ساله با شکایتی مدعی شد هفته گذشته زمانی که برای خرید مایحتاج روزانه به یکی از فروشگاه‌های مواد غذایی در سطح شهر رفته بود، بعد از خرید اجناس و خروج از فروشگاه متوجه شد تلفن همراهش مفقود شده است.  وی ادامه داد: سپس برای ردگیری به وسیله تلفن همراه شوهرش با گوشی خودش تماس گرفت اما پاسخی دریافت نکرد ولی متوجه ‌شد شبکه اجتماعی واتس‌اپ تلفنش فعال است. این زن با فرستادن پیام به وسیله واتس‌اپ و درخواست کمک، از یابنده گوشی نتیجه‌ای نگرفت. تا اینکه بعد از گذشت دو روز از طریق چند نفر از بستگانش باخبر شد یابنده گوشی، از طریق شبکه اجتماعی واتس‌اپ و تلگرام برای مخاطبان تلفنش پیام‌ها و اخبار کذب و عکس‌های مستهجن با نام او می‌فرستد و این عمل باعث آبروریزی برای او شده است. این زن برای جلوگیری از تبعات بیشتر این قضیه خواستار پیگیری پرونده شد. 

رئیس‌پلیس فتای استان فارس اظهار‌ کرد: با تشکیل پرونده در پلیس فتای استان، مأموران اقدامات خود را برای شناسایی متهم یا متهمان آغاز کردند.  سرهنگ حسینی بیان کرد: مأموران پلیس فتا پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.  وی گفت: متهم که پسری ٢٣ است در ابتدا منکر هرگونه عمل مجرمانه‌ای شد اما با دیدن ادله دیجیتال به جرم خود اعتراف و در بازجویی‌ها عنوان ‌کرد چند روز پیش برای خرید به فروشگاه مواد غذایی رفت و هنگام انتخاب جنس در غرفه فروشگاه، موبایلی را پیدا کرد و آن ‌را برداشت و چون تلفن همراه هیچ‌گونه رمزی نداشت، به‌راحتی وارد آن ‌شد و برای سرگرمی از برنامه‌های واتس‌اپ و تلگرام شاکی سوءاستفاده کرد. 

رئیس‌پلیس فتای استان فارس به شهروندان متذکر شد: از تلفن همراه خود به‌خوبی مراقبت و برای آن رمزهای معتبر انتخاب کنید تا هنگام سرقت یا مفقودی، امکان دسترسی به اطلاعات شما میسر نشود.  او افزود: شهروندان باید همواره برای سیستم‌های رایانه‌ای و گوشی‌های هوشمند خود رمز‌گذاری کنند و این رمز‌گذاری هم روی گوشی و هم روی برنامه‌ها مثل شبکه‌های اجتماعی باشد. همچنین به هیچ‌عنوان در حافظه گوشی خود عکس و فیلم خصوصی ذخیره نکنند، چراکه در صورت مفقودی یا به سرقت‌رفتن به‌راحتی می‌توان از اطلاعات گوشی‌هایشان سوء‌استفاده کرد.