bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۰۰۸۸۰

تردد کشتی‌های ایرانی به 8 بندر بزرگ اروپایی

تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۰ دی ۱۳۹۵
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: امروز بسیاری از موسسات رده‌بندی برای همکاری با ما اعلام آمادگی کرده‌اند، بنابراین در مورد مؤسسات رده‌بندی، مشکل کشتی‌‌های ما حل شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد سعیدنژاد‌ در پاسخ به سوالی درباره محدودیت‌‌های بین‌المللی مالی و بانکی در بنادر ایران، بیان کرد: در حال حاضر در بنادر ایران هیچ گونه محدودیت و مسائل تحریم نداریم، امروز ‌‌خطوط کشتیرانی دنیا در حال رفت و آمد به بنادر ایران هستند‌ و مبادله کالا انجام می‌شود و به موقع‌ هم پول دریافت می‌کنند.

‌وی با اشاره به‌‌ ورود و بازگشت لاینرها به بنادر ایران، اظهار داشت: در همین بندر شهید رجایی خطوط کشتیرانی هر روز وارد‌ می‌شوند و در این بندر تردد تردد دارند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ خط بزرگ دنیا به بنادر ایران آمده‌‌اند و این نشان می‌دهد که در بنادر، ما با مشکل و محدودیت مالی مواجه نیستیم.

وی اضافه کرد: محدودیت‌ها در حوزه ورود ناوگان کشتیرانی دنیا به بنادر ایران حذف شده است، حضور لاینرهای خارجی‌ بستگی به میزان بار کشورها دارد و قطعا اگر بار باشد، کشتی‌ها می‌آیند.

وی افزود: به عنوان مثال ‌تردد مستمر شناورهای بزرگ خط کشتیرانی کانتینری از بنادر مختلف کشورهای جنوب شرق آسیا به بندر امام خمینی(ره) و برخورداری از تجهیزات و ادوات آماده کار و مناسب در پایانه‌ اختصاصی کانتینری این مجتمع بزرگ بندری کشور، موجب شده است که این بندر به عنوان کانون تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در شمال غربی خلیج فارس ایفای نقش کند.

سعیدنژاد همچنین با رد مشکلات بیمه‌ای‌ کشتی‌های ایرانی گفت: وقتی ادعا می‌شود امروز در بنادر و کشتیرانی دچار مشکل نیستیم، یعنی سه مشکل اساسی را برطرف کرده‌ایم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فعالیت موسسات رده‌بندی در کشور، اظهار داشت: حمل کالا با یک کشتی‌ ابتدا نیازمند تایید آن کشتی است، آن کشتی برای تأیید نیازمند بیمه است و بیمه هم باید کشتی را از نظر سلامت فنی تأیید کند که این معاینه فنی را مؤسسات رده‌بندی انجام می‌‌دهند؛ مؤسسات رده‌بندی بین‌المللی زمانی که شرکت‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی دچار تحریم بودند، وارد نمی‌شدند و این وظایف خود را به دلیل محدودیت‌های سوئیفت انجام نمی‌دادند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به خبرگزاری فارس گفت: اما امروز بسیاری از موسسات رده‌بندی برای همکاری با ما اعلام آمادگی کرده‌اند و بازاریابی‌‌هایی هم داشته‌‌اند، بنابراین در مورد مؤسسات رده‌بندی، مشکل کشتی‌‌های ما حل شده است و به تبعیت از آن مشکلات بیمه کشتی‌‌ها هم رفع شده است و به تبعیت آن عملیات حمل و نقل رونق گرفته است.

سعیدنژاد با اشاره به اینکه در عملیات بنادر با رشد کلی مناسبی مواجه هستیم که‌‌ ناشی از صادرات است، افزود: در حال حاضر ‌کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، نفت‌کش و بقیه کشتیرانی‌های ایرانی، به همه بنادر اروپایی، آسیایی و کانادا امکان تردد دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: امروز کشتی‌های ما به ۸ بندر بزرگ اروپایی تردد دارند و در صورت وجود تقاضای حمل و نقل کالا، این امکان فراهم است که کشتی‌های ایرانی به دیگر بنادر بین‌المللی هم‌ تردد ‌کنند.
برچسب ها: کشتی بندر اروپایی
سینا
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
این هم یکی از نتایج اجرایی شدن برجام است
انتشار یافته: ۱
bato-adv
bato-adv