bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۱۰۹۲۷

تفاوت بین گوشت ارگانیک و غیرارگانیک چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۶
از آنجا که گوشت ارگانیک معمولا گران تر از گوشت غیرارگانیک است، ممکن است به این فکر کنید که آیا این هزینه اضافی واقعا ارزشش را دارد! 

به گزارش وب‌سایت تناسب اندام، تفاوتی بین گوشت های ارگانیک و غیر ارگانیک وجود دارد و برای برخی افراد، گوشت ارگانیک بهترین گزینه است.
 
گوشت ارگانیک چیست؟
به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، گوشت ارگانیک از حیواناتی به دست می آید که با علوفه ۱۰۰% طبیعی تغذیه شده اند، به آنها آنتی بیوتیک و هورمون داده نشده و مجاز به چریدن در مراتع باز بوده اند. مشابه شرایط زندگی طبیعی حیوانات. علوفه ارگانیک داده شده به این حیوانات در خاکی رشد کرده که عاری از آفت کش ها و کودهای مصنوعی است.

گوشت غیرارگانیک چیست؟
گوشت غیرارگانیک از نظر مواد مغذی مشابه گوشت ارگانیک است اما ممکن است از حیواناتی که به آنها آنتی بیوتیک و هورمون داده شده، به دست بیاید. در حالی که افزودن این مواد لزوما بر ارزش تغذیه ای گوشت اثر نمی گذارد اما برخی از مردم گوشت ارگانیک را ترجیح می دهند، چرا که هورمون ها و آنتی بیوتیک ها از گوشت غیرارگانیک می توانند وارد بدن های افرادی شوند که آن را می خورند.

اثرات هورمون ها
بسیاری از مردم به دلایل منطقی، نگران هورمون های موجود در فرآورده های غذایی هستند. موسسه سیاست تجارت و کشاورزی گزارش می دهد که هورمون های داده شده به احشام گاو در نهایت وارد گوشت و بدن افرادی می شود که آن گوشت را مصرف می کنند و ممکن است ارتباطی بین هورمون ها در غذا و افزایش بروز انواع خاصی از سرطان، بیماری های تیروئید، چاقی، دیابت، اندومتریوز، فیبروئید رحم، ناباروری، آسم و آلرژی وجود داشته باشد. هورمون ها می توانند در نهایت در خوراک دام در هنگامی که چربی های سایر حیوانات به علوفه های غیرارگانیک اضافه می شوند، جمع شود.

اثرات آنتی بیوتیک ها
با توجه به یک بررسی که در سال ۲۰۱۰ در تحقیقات سم شناسی منتشر شد، حضور آنتی بیوتیک ها در گوشت غیر آلی نیز یک نگرانی بالقوه است. نویسندگان این بررسی می گویند که استفاده از آنتی بیوتیک ها در حیوانات خوردنی می تواند گونه های باکتری مقاوم ایجاد کند که ممکن است برای سلامت انسان مضر باشد و آنتی بیوتیک ها در غذا ممکن است تعداد باکتری های سالم در روده انسان را بهم بزنند.

تشابهات تغذیه ای
گوشت های ارگانیک و غیر ارگانیک، هر دو غنی از مواد مغذی ضروری هستند. از جمله پروتئین، آهن، روی، فسفر و ویتامین های B. هر دو نوع گوشت حاوی مقادیر متفاوتی از چربی های اشباع و غیر اشباع هستند. بسته به اینکه چه مقدار رگه چربی در گوشت وجود دارد. برش های بدون چربی از گوشت، پروتئین بالاتر و چربی و کالری کمتری دارند اما خوردن مقدار بیش از حد از گوشت های پرچرب می تواند به کلسترول خون بالا منجر شود.
bato-adv
bato-adv
bato-adv