bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۲۸۷۸۱

جلیلی: کولبرها باید به صادرکنندگان عمده تبدیل شوند

تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
 جلیلی در دیدار با نمایندگان مرزنشین‌ها، گفت:اینطور نیست که دولت فعلی نیز نخواهد مشکلات مردم مرزنشین را حل کند بلکه در بسیاری اوقات یک اشکال کوچک یا مانع بوروکراتیک باعث می شود تا خیلی از مشکلات خود را نشان دهد.

به گزارش  تسنیم، به مناسبت عید سعید غدیر خم، نمایندگان تعاونی های استانهای مرزنشین (کردستان، خوزستان، کرمانشاه و ایلام) با سعید جلیلی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که در دفتر نماینده مقام معظم رهبری و با حضور تعدادی از کارشناسان اقتصادی برگزار شد، جلیلی گفت: "مرزنشینان" غیور مردان و پیشگامان دفاع از کشور و انقلاب هستند و 4 استان غرب و جنوب کشور در 8 سال زمان دفاع مقدس به خوبی این مساله را اثبات کردند. امروز هم مرزنشینان و تعاونی های آنها می توانند یک بستر و فرصت برای صادرات و اشتغال و تولید کشور باشند و در این زمینه «پیشگام» شوند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: قانون اساسی تعاونی ها را یک بخش مهم اقتصاد کشور قرار داده و از «حقوق شهروندی» آن است که به شکل گیری و تقویت تعاونی ها توسط آحاد مردم اهتمام ویژه شود؛ سیاست های کشور باید در جهت تقویت تعاونی های مرزنشینان باشد و باید به آنها به مثابه یک فرصت برای «اقتصاد» و «امنیت» کشور نگریسته شود و تقویت آنها تقویت «امنیت ملی» و کمک به «پیشرفت» کشور است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: وقتی در دولت نهم توانستیم چند هزار تراکتور به قاره آمریکای لاتین صادر کنیم، پس حتما می شود کالاهای دیگری را نیز به کشورهای همسایه خودمان صادر کنیم. وظیفه دولت در این باره رفع موانع صادرات و فراهم کردن بستر برای افزایش صادرات کشور است؛ تعاونی های مرزنشین، هسته های مردمی هستند که امروز می توانند بهترین کمک و یاور دولت و نظام در جهت تولید، اشتغال و صادرات و امنیت کشور باشند.

جلیلی اظهار داشت: مناطق مرزنشین نه تنها نباید محروم باشند بلکه باید به مثابه ویترین زیبایی ها و توانمندی های کشور برای همسایگان باشند. ایران نیاز ندارد تا مثل کشورهای دیگر مانند آمریکا یا ترکیه بین خود و همسایگانش دیوار بکشد بلکه باید زیبایی ها کشور را با استفاده از ظرفیت مرزنشینانش به دنیا نشان دهد؛ نه تنها مرزنشنیان نباید برای حل مشکلاتشان دنبال مسئولان باشند بلکه برعکس دولتمردان باید به دنبال مرزنشینان باشند تا با مشارکت و استفاده از توانمندی های آنها، امور کشور را بهتر و با قوت بیشتر مدیریت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه با فعال شدن و حمایت لازم از "تعاونی های مرزنشینان" نباید در مناطق مرزی بیکاری وجود داشته باشد، گفت: این تعاونی ها می توانند رکن استقرار امنیت، پیشرفت اقتصادی و رفاه بیشتر در نقاط مرزی باشند.تعاونی های مرزنشین نه تنها می توانند صادرات کشور را رونق بخشند بلکه می توانند با "صادرات مجدد" بسیاری از کالاها، ایران را به هاب صادراتی منطقه برای برخی اقلام تبدیل کنند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه "باید فعالیت عزیزان مرزنشین از سطح کوله بری به سطح صادر کنندگان عمده در منطقه ارتقا پیدا کنند"، گفت: دولت باید زیرساخت های لازم را برای فعالیت تعاونی های مرزنشین فراهم کند و این تعاونی ها در اصل باید به «دروازه صادرات» کشور تبدیل شوند.

جلیلی همچنین خطاب به نمایندگان تعاونی های مرزنشین های کشور گفت: انتظار می رود تا شما عزیزان در راه پیگیری مطالبات مشروع و صحیح خودتان خسته نشوید و شبیه این جلسات را به طور منظم با دیگر کارشناسان و مسئولان مربوطه از جمله وزرای «تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، «صنعت، معدن وتجارت» و «کشور» برگزار کنید تا قدمی به سمت حل مشکلات مردم این مناطق برداشته شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: در بسیاری از موارد، رفع خیلی از مشکلات مردم نیاز به هزینه یا بودجه خاصی ندارد بلکه یک "توجه ویژه" یا "اراده جدی" مسئولان می تواند کار را حل کند که قطعا با پیگیری مشکلات مردم مرزنشین توسط شما می توان به این سمت حرکت کرد. اینطور نیست که دولت فعلی نیز نخواهد مشکلات مردم مرزنشین را حل کند بلکه در بسیاری اوقات یک اشکال کوچک یا مانع بوروکراتیک باعث می شود تا خیلی از مشکلات خود را نشان دهد که در صورت شناسایی و حل آن مشکل، بخش زیادی از موانع رفع خواهد شد.
جلیلی در پایان به نمایندگان تعاونی های مرزنشین گفت: صحبت های شما به بنده کمک کرد تا شناخت بیشتر و دقیق تری نسبت به مشکلات مردم مرزنشین داشته باشم.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این جلسه نمایندگان تعاونی های مرزنشین از استانهای خوزستان، کردستان، کرمانشاه و ایلام به بیان مشکلات اصلی مردم این منطقه پرداختند که اهم محورهای آن به شرح ذیل است:
- صدور کارت های الکترونیک از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت باعث درآمد زایی دستگاه های دولتی و ضرر مالی مردم مناطق مرزنشین شده است.

- حذف کارت های الکترونیک یکی از خواسته های اصلی مردم مناطق مرزنشین است.

- روند فعلی موجب شده تا بخش زیادی از درآمد مردم این مناطق هزینه مالیات شود.

- سیاست های کلان دولت تدبیر و امید تا به امروز به ضرر مردم مناطق مرزنشین و موجب ناامیدی آنها بوده است.

- قبل از انتخابات به صورت مقطعی به مردم مناطق مرزنشین توجه شد اما بعد از انتخابات همه چیز فراموش شد

- در مناطق مرزی بازارچه و بستر مناسب برای تجارت مردم این مناطق وجود ندارد.

- بسیاری از مناطق مرزی هیچ مزیتی برای سکونت ندارد و ادامه این روند باعث افزایش مهاجرت و خالی شدن این مناطق از سکنه خواهد شد.

- تصمیمات غیرکارشناسی و یک شبه وزارت صنعت، معدن و تجارت در دولت یازدهم باعث آسیب های فراوان اقتصادی به مردم مناطق مرزنشین شد.

ارشاد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۰
جناب جلیلی شما در سال 90تا 92 مسول مذاکرات بودید
خیلی از اینایی که کولبر شدن رو شما شخص شما کولبر کرد با اون نحوه مذاکراتتون کشور بدبخت کردید مردم انداختید تو صف برنج و مرغ بعد هم همه چی رو انداختی گردن احمدی نژاد بهتر نیست برگردید و عکس مردم مستضعف تو صف برنج ببنید فکر نمی کنم شما یک شب از زندگیتان گرسنه سر بر بالین گذاشته باشید
انسانهای خوب را از عملشان میشناسند وگرنه حرفهای خوب را بر دیوار هم می نویسند
شما یکی از بدترین شرایط تو یک قرن اخیر با نحوه مذاکرتتان به کشور تحمیل کنید الانم ژست گرفتی
خودتون کولبرشون کردی
امیدوارم فرارو منتشر کنعه ممون
سپیده
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
جالبه این دوستان فسفر رو وقتی روی کار نیستن میسوزونن...البته تیتر خبر حاوی فسفر نیست...فقط این دو تا بند نشون میده که انپار ایشون ظاهرن تازه اومدن تو باغ
- در مناطق مرزی بازارچه و بستر مناسب برای تجارت مردم این مناطق وجود ندارد.

- بسیاری از مناطق مرزی هیچ مزیتی برای سکونت ندارد و ادامه این روند باعث افزایش مهاجرت و خالی شدن این مناطق از سکنه خواهد شد.

خوب جناب اون یکی دو تا مرز شمالی امن که با 45 کیلومتری تبادل جنس توش انجام میشد...تحت تاثیر سیاست های معجزه هزاره سوم راکد شدن؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
مردم ديگر گول حرف هاي اين آقا را نمي خورند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۹
ای داد که مهندس سیگار میفروشه و حراف حرف میزنه!
روح اله
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
ایشون ظاهرا نمیدونند که کولبرها به نون شب خودشون هم محتاج هستند و از سر بیچاره گی به این شغل تن دادند. اونها حتی توان خرید کالاهای مورد نیاز خودشون رو هم ندارند چه برسه به اینکه برای کسب سود جنس بخرند.
این پیشنهاد میتونست برای کسانی که جنسشون از طریق کوله بری تامین میشه جذاب باشه.
تقریبا 90 درصد واردات بسیاری از کالاها مثل لوازم آرایشی از طریق کوله بری تامین میشه . شرکتهای رسمی دو کانتینر رسمی وارد میکنند و 10 تا کانتینر غیر رسمی.
تمامشون هم دفاترشون در تهران و شهرهای بزرگ هست. نیاز نیست اشاره بشه که عموما هم به از ما بهترون متصل هستند .
انتشار یافته: ۹
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
در هیر و بیر که کولبران کشته می شوند، دو کلمه بشنوید از مادر عروس!!!
ناشناس
United Arab Emirates
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
شعار دادن راحته ... کولبر و صادرکننده عمده! آخه واردات غیر قانونی کجا صادرات اونم در سطح عمده کجا؟ مثل این میمونه برا یه بچه 7 ساله ارزو کنی طی 5 سال دکترای بگیره یا جایزه نوبل اقتصاد رو ... ممکنه زیر ساخت بتونه ی شغل برا کولبر ایجاد کنه ولی عواملی چون توانایی فرد خیلی دخیله که صادرکننده عمده شه.
ناشناس
Finland
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
اینان به نون شب شون محتاج هستند شما میگید به صادرکننده عمده تبدیل بشند
ناشناس
United States of America
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۸
با حرف و حدیث و سخنران در برابر مردم و بخور بخور در پشت صحنه...38 سال گذشت و هنوز همان تاکتیک همیشگی!
bato-adv
bato-adv