bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۲۶۳۷

واکنش رسانه‌های عربی به راهبرد جدید آمریکا علیه ایران

پس از خودداری ترامپ از صدور تاییدیه برجام، رسانه‌های عربی به بررسی و تحلیل تنش بین ایران و آمریکا پرداختند.

تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۶
فرارو- پس از خودداری ترامپ از صدور تاییدیه برجام، رسانه‌های عربی به بررسی و تحلیل تنش بین ایران و آمریکا پرداختند. 

به گزارش فرارو، در چند روز اخیر تنش بین ایران و آمریکا، موضوع یادداشت‌نویسان برجسته رسانه‌های عربی بخصوص رسانه‌های عربستان بود. 

رسانه‌های این کشور در پوشش خبری موضع برجامی ترامپ، بر مسئله "شراکت" میان واشنگتن و ریاض برای مقابله با "تهدیدهای" ایران تاکید کردند. 

روزنامه فرامنطقه‌ای «الشرق الاوسط»، تیتر اصلی خود را به همکاری واشنگتن با متحدان برای مقابله با ایران اختصاص داد. علاوه بر این، روزنامه مزبور در یادداشتی به قلم سلمان الدوسری، سردبیر سابق الشرق الاوسط، ادعا کرد که توافق هسته‌ای ایران "ضرر بسیاری" به کشورهای منطقه وارد کرد. 

روزنامه «الحیات»، در یادداشتی تحلیلی، سخنان ترامپ علیه ایران را "سرسخت" توصیف کرد که "دیر" مطرح شد و آن را "فاقد کارت‌های عملی بر روی زمین جهت اجرای راهبرد جدید" دانست.

شبکه عربستانی «العربیه»، با اشاره به استقبال پادشاه عربستان از استراتژی آمریکا درباره ایران، آن را "قاطع" توصیف کرد.

روزنامه «رأی الیوم» در گزارشی اختصاصی با طرح این سوال که "چرا واشینگتن، سپاه را از طریق وزارت خزانه‌داری و نه از طریق وزارت خارجه، تحریم کرد؟"، نوشت: "کارشناسان متخصص به رأی الیوم اطلاع دادند هدف از این اقدام، قطع‌کردن منابع مالی سپاه است."

شبکه خبری«الجزیره» وابسته به قطر، استراتژی ترامپ را فاقد "تأیید مطلق" در درون آمریکا دانست و نوشت که افراد متعددی در درون دولت ترامپ مخالف تصمیم او درباره برجام هستند.

وبگاه خبری «العربی الجدید»، با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا علیه ایران، هشدار داد که منطقه به سوی "تنش" و "احتمالا جنگ" پیش می رود.

رسانه‌های مصری به صورت گذرا به این مسئله پرداختند. روزنامه «الاهرام» با اشاره به محول شدن سرنوشت برجام به کنگره آمریکا، ماموریت کنگره برای تعیین سرنوشت این توافق را "سخت" دانست.

روزنامه عراقی «الصباح الجدید»، در پوشش خبر اعلام عدم صدور تاییدیه برجام، بر مخالفت اروپایی‌ها با آمریکا تمرکز کرد و سخنان ترامپ علیه ایران را دارای رویکرد "تهاجمی تر" دانست.