bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۶۵۳۷۹

هاآرتص: آرزوی اسرائیلی-آمریکایی در ایران محقق نخواهد شد

" ایران کشور فقیری نیست. تخمین می‌شود که دخایر ارز‌های خارجی آن بیش ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. صندوق توسعه ملی آن، ۲۰ درصد همه درآمد‌ها را دریافت می‌کند.".

تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۰۶ تير ۱۳۹۷
هاآرتص: آرزوی اسرائیلی-آمریکایی در ایران محقق نخواهد شد

فرارو- یک رسانه اسرائیلی با اشاره به هیجان مقامات اسرائیل درباره ناآرامی‌های ایران، تصریح کرد آرزو‌ی آمریکایی-اسرائیلی در ایران مجال تحقق نخواهند یافت.

به گزارش فرارو، در پی تجمع تعدادی از کسبه بازار بزرگ تهران، موجی از هیجان در اسرائیل به راه افتاد. اسرائیلی‌ها به گونه تحولات ایران را منعکس می‌کنند که گویا همه چیز تمام شده و ایران در حال فروپاشی است.

مقامات صهیونیستی همواره سعی می‌کنند از طریق دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای بر روند تحولات در ایران تاثیر بگذارند. همزمان با ناآرامی‌های بازار تهران، دو تن از مقامات تل‌آویو، مستقیما پیام‌هایی به ایران صادر کردند. بنیامین نتانیاهو، در یک پیام تصویری درباره تیم ملی ایران اظهار نظر کرد. مقامات اسرائیلی به حدی به وسواسی به نام ایران مبتلا هستند که حتی، آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل، برای مردم ایران پیامی به زبان فارسی منتشر کرد.

اما آیا هیجان اسرائیلی‌ها با واقعیت همخوانی دارد؟

روزنامه اسرائیلی هاآرتص طی یادداشتی، ضمن تشریح این هیجان، تصریح کرد که چنین هیجانی منطبق با واقعیت نیست و آرزوی آمریکایی-اسرائیلی در ایران محقق نخواهد شد.

به نوشته هاآرتص، اگر بخواهید بر اساس واکنش‌های هیجان‌زده اسرائیلی درباره تکرار تجمعات در ایران قضاوت کنید اوضاع ایران به این شکل است: جمهوری اسلامی به فروپاشی نزدیک می‌شود و بزودی یک دمکراسی غرب‌گونه جایگزین آن خواهد شد و توافق هسته‌ای لغو خواهد شد و ایران نیروهایش را از سوریه خارج و یک توافق صلح با اسرائیل امضا خواهد کرد.
 
اما نگاهی به وبلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که آرزوی اسرائیلی-آمریکایی دور از تحقق است.

هاآراتص نوشت: " اعتراضات این هفته، بزرگترین اعتراضات سال جاری نبود".

به گفته این روزنامه هیچ دلیلی وجود ندارد که بسته شدن داوطلبانه مغازه‌ها در بازار بزرگ تهران و شعار‌های معترضان را نشانه سقوط قریب الوقوع کل کشور بدانیم.

هاآرتص در ادامه به شرایط خوب اقتصادی ایران پرداخت و افزود: " ایران کشور فقیری نیست. تخمین می‌شود که دخایر ارز‌های خارجی آن بیش ۱۴۰ میلیارد دلار باشد. صندوق توسعه ملی آن، ۲۰ درصد همه درآمد‌ها را دریافت می‌کند. ذخایر آن بیش از ۵۰ میلیارد دلار است. چین و روسیه قول داده‌اند تجارت‌شان با ایران را حفظ کنند. چین، بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران، گفته خریدش را بیشتر خواهد کرد و حتی در توسعه میادین جدید نفتی سرمایه‌گذاری کند. ترکیه هم فعلا از پایبندی به تحریم‌های جدید آمریکا پرهیز خواهد کرد".

بنا به ادعای این روزنامه مشکل ایران، بحران ناامیدی است که ناشی از محقق نشدن وعده‌های حسن روحانی است.