bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۶۵۸۹۸

پیشنهاد جهانگیری برای "تهاتر نفت با کالاهای اساسی"

معاون اول رییس جمهور خواستار تشکیل کارگروهی تحت عنوان کمیته تهاتر با عضویت وزارتخانه‌های نفت، صنعت، معدن و تجارت، امور خارجه، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه شد و افزود: لازم است کارگروهی با محوریت وزارت نفت تشکیل شود و برای تهاتر نفت با کالاهای اساسی برنامه ریزی و ساز و کار آن تعیین و نتیجه تصمیمات گزارش شود.

تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۱ تير ۱۳۹۷

معاون اول رییس جمهور خواستار تشکیل کارگروهی تحت عنوان کمیته تهاتر با عضویت وزارتخانه‌های نفت، صنعت، معدن و تجارت، امور خارجه، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه شد و افزود: لازم است کارگروهی با محوریت وزارت نفت تشکیل شود و برای تهاتر نفت با کالاهای اساسی برنامه ریزی و ساز و کار آن تعیین و نتیجه تصمیمات گزارش شود.

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری با اشاره به شرایط جدید پیش روی کشور و احتمال آسیب دیدن طبقات و اقشار ضعیف جامعه، بر ضرورت توجه ویژه به این اقشار و کمک به آنها برای تامین نیازهای اصلی زندگی شان تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: در شرایط جدید کشور و افزایش قیمت برخی از کالاها، طبقات ضعیف جامعه در تامین نیازهای اصلی زندگی با مشکل مواجه می شوند و درآمد آنها کاهش پیدا کند که ضرورت دارد به طور جدی به این طبقات توجه و از آسیب رسیدن به آنها جلوگیری شود.

وی از رییس سازمان برنامه و بوجه کشور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست جلساتی را در این خصوص برگزار و راهکارهای تامین منابع لازم را برای کمک به اقشار کم درآمد جامعه در جهت جلوگیری از آسیب دیدن طبقات ضعیف پیدا کنند.

جهانگیری با بیان اینکه دولت برای شرایط تحریم برنامه ریزی دقیق دارد یکی از برنامه های دولت برای تامین کالاهای وارداتی مورد نیاز را استفاده از ساز و کار تهاتر دانست و افزود: ایران در مقابل تحریم های آمریکا دست بسته نخواهد بود و از روش های مختلف برای بی اثر کردن تحریم ها استفاده خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور خواستار تشکیل کارگروهی تحت عنوان کمیته تهاتر با عضویت وزارتخانه‌های نفت، صنعت، معدن و تجارت، امور خارجه، امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه شد و افزود: لازم است کارگروهی که با محوریت وزارت نفت تشکیل شود و برای تهاتر نفت با کالاهای اساسی برنامه ریزی و ساز و کار آن تعیین و نتیجه تصمیمات گزارش شود.

رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در ادامه با تاکید بر اینکه دولت در تحریم های پیش رو روش های مختلفی را به کار خواهد گرفت تا صادرات نفت کشور کاهش پیدا نکند،‌ تصریح کرد: استمرار صادرات نفت کشور نماد پیروزی ملت ایران در مقابل تحریم های آمریکا است و با برنامه ریزی و مدیریت توانمند وزارت نفت، امیدوارم شاهد این موفقیت بزرگ باشیم و ثابت کنیم که ادعای آمریکا مبنی بر متوقف کردن صادرات نفت ایران واهی است.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه در شرایط تحریم واردات کالا نباید متوقف شود و روند صادرات نیز باید با رونق همراه باشد، گفت: باید تلاش کنیم تحت هر شرایط کالاهای اساسی مورد نیاز به کشور وارد شود و ذخایر کالاهای اساسی وضعیتی اطمینان بخش داشته باشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین با یادآوری اینکه در شرایط جدید ممکن است فعالان اقتصادی و صنعتگران کشور با مسائل و مشکلاتی مواجه شوند، بر ضرورت رفع بروکراسی و مجوزهای غیرضرور در شرایط تحریم تاکید کرد و گفت: باید موانع و مقررات دست و پا گیر را از پیش روی فعالان اقتصادی و مبادلات تجاری کشور برداریم و کلیه دستگاه های اجرایی موظفند برای حذف بروکراسی زائد برنامه ریزی کنند و نتیجه اقدامات خود در این خصوص را گزارش نمایند.

وی با اشاره به گزارش وزارت جهاد کشاورزی از اقدامات صورت گرفته و دستاوردها و نیز راهبردهای این وزارتخانه برای مدیریت شرایط تحریم،‌ اقدامات انجام شده را مناسب و شایسته ارزیابی کرد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی عملکرد موفقی در دولت یازدهم و دوازدهم داشته و اقدامات صورت گرفته توسط این دستگاه اجرایی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی قابل تقدیر است.

جهانگیری همچنین با اشاره به گزارش دبیرخانه ستاد در خصوص ارزیابی عملکرد استان های مختلف کشور در اجرای اقتصاد مقاومتی، گفت: استانداران و مدیران استانی باید برای اجرای اقتصاد مقاومتی بویژه در شرایط پیش روی کشور،‌ بصورت ویژه وقت بگذارند و پیگیری جدی داشته باشند.

در این جلسه پزشکیان نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر لزوم توجه ویژه به اقشار آسیب پذیر جامعه بخصوص در شرایط پیش روی کشور گفت: اگر دولت نیازهای اقشار آسیب پذیر جامعه را تامین کند و زندگی مردم جریان عادی خود را داشته باشد،‌ دشمنان هر چقدر هم که تلاش کنند مردم پشت مسئولین خواهند ایستاد.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور نیز در این نشست از آمادگی این سازمان برای تامین منابع مالی مورد نیاز جهت ذخیره سازی کالاهای اساسی و اقلام مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

در این جلسه وزیر جهاد کشاورزی نیز با اشاره به برخی فضاسازی ها در جامعه مبنی بر عدم وجود ذخایر کافی اقلام کشاورزی و مواد غذایی،‌ گفت: نگرانی برای واردات مواد غذایی، محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی وجود ندارد و این وزارتخانه از ذخایر کافی مواد غذایی و محصولات کشاورزی برخوردار است.

در این جلسه که وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت،‌ نیرو، راه و شهرسازی،‌ نفت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون علمی و فناوری رییس جمهور، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس کل بانک مرکزی و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، نماینده دبیرخانه ستاد گزارشی از ارزیابی عملکرد استان ها در اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ارائه کرد و گفت: در این ارزیابی عملکرد ۱۲ استان در حد انتظار و شایستگی بوده و عملکرد ۱۳ استان نزدیک به انتظار و شایستگی و ۶ استان نیازمند تحرک بیشتر بوده اند که در این میان استان های کرمان، کردستان و قزوین به ترتیب سه رتبه نخست را در اجرای اقتصاد مقاومتی کسب کرده اند.

وی همچنین به تشریح تاثیر و کارکرد اقتصاد مقاومتی در استان ها پرداخت و افزود: پیگیری اقتصاد مقاومتی موجب شتاب بخشی به امور اقتصادی و تولیدی در استان های مختلف کشور شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی هم در این جلسه گزارشی از دستاوردها و اقدامات این وزارتخانه ارائه کرد و ضمن آسیب شناسی بخش کشاورزی و پیش بینی چالش های ناشی از تحریم، به بیان راهبردهای مدیریت تحریم و مهار آثار تحریم در بخش کشاورزی پرداخت.

براساس این گزارش متوسط رشد سالیانه ارزش افزوده بخش کشاورزی طی سالهای اخیر حدود ۴.۵ درصد بوده و کاهش تراز تجاری کشاورزی و غذا از بیش از منفی ۸ میلیارد دلار در سال ۹۲ به حدود منفی ۳ میلیارد دلار در سال ۹۶ رسیده است.

در این گزارش اعلام شد که متوسط رشد تولیدات بخش کشاورزی معادل ۲۴ درصد و از ۹۶ میلیون تن در سال ۹۲ به ۱۲۰ میلیون تن در سال ۹۶ رسیده و سهم اشتغال بخش کشاورزی از طریق تولید مواد خام در کل اشتغال کشور ۱۹ درصد بوده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در این گزارش ارزش سالیانه صادرات محصولات کشاورزی را حدود ۶ میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: ارزش کل تولیدات بخش کشاورزی سالانه بالغ بر ۸۵ میلیارد دلار است.

در ادامه این گزارش اعلام شد که خرید تضمینی چغندر قند از ۳.۴ میلیون تن در سال ۹۲ به حدود ۸.۱ میلیون تن در سال ۹۶ رسیده و تولید شکر از ۱.۱ میلیون تن در سال ۹۲ به بیش از ۲ میلیون تن در سال ۹۶ افزایش یافته و تولید دانه های روغنی نیز با افزایش ۳ برابری سطح زیر کشت به ۴۰۰ هزار تن افزایش یافته که در سال زراعی جاری به بیش از ۵۰۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

براساس گزارش وزارت جهاد کشاورزی، تولید آبزیان از ۸۸۵ هزار تن در سال ۹۲ به ۱۰۵۱ هزار تن در سال ۹۶ افزایش یافته و توسعه گلخانه ها از ۸۸۰۰ هکتار در سال ۹۲ به ۱۲۳۰۰ هکتار در سال ۹۶ رسیده که با اشتغال زایی مستقیم برای ۳۵ هزار نفر و اشتغال غیرمستقیم برای ۶۰ هزار نفر همراه بوده است.

افزایش ارتقای بهره وری مصرف آب از دیگر بخش های گزارش وزارت جهاد کشاورزی بود و اعلام شد که در ۴ سال اخیر ارتقا بهره وری مصرف آب سالانه ۶ درصد و در مجموع ۲۵ درصد افزایش داشته و تولید محصول از ۷۳۰ گرم به ازای ۱ متر مکعب آب به ۱۲۵۰ گرم افزایش یافته است.

در این گزارش همچنین اعلام شد که درصد خودکفایی تامین سرانه انرژی خانوارها از محل تولیدات داخلی از ۵۲ درصد در سال ۹۲ به ۸۲ درصد در سال ۹۶ افزایش یافته است.

در این جلسه مقرر شد کمیته ای با محوریت وزارت نفت و با عضویت وزارتخانه های جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه، صنعت، معدن و تجارت،‌ سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی تحت عنوان کمیته تهاتر تشکیل شود و برای تهاتر کالاهای اساسی با نفت برنامه ریزی های لازم را انجام دهد و نتیجه تصمیمات را گزارش نماید.

در این جلسه همچنین مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی برای تامین محصولات کشاورزی و مواد غذایی لازم، مبادی واردات و خرید کالاهای اساسی را به کشورهایی منتقل کند که ایران منابع مالی ارزی در این کشورها داشته باشد.

در پایان این جلسه فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح تامین آب شرب استان خوزستان ارائه کرد و گفت: ظرف چند روز آینده آب شرب مناسب به خرمشهر و آبادان خواهد رسید.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
مردک خجالت بکش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
جهانگيري در مناظرات انتخاباتي: "به عقب برنمي گرديم!!"
ناشناس
United States of America
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
یعنی فقط شکم ما ؟؟ از زندگی فقط نگران شکم باشیم ؟ بقیه سهم ما از زندگی چی میشه ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
سلام، نشانه های بد هر روز به جلوتر
نفت در برابر غذا و دارو و ....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
چقدر عجله داري. صبر کن با اين وضعيت به اونجا هم ميرسيم که التماس کنيم نفت بديم غذا بهمون بدن.
انتشار یافته: ۳۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
خوشم میاد جهانگیری شده همه کاره ،روحانی هم که هیچی .البته درستشم همینه اگه دستش بازتر بود بهتر میتونست کارکنه ،
ناشناس
United Arab Emirates
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
اسحق چندين بار بهت گفتم عوض كامنت گذاشتن برو به وظايفت برس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
جناب حداد عادل خودش رو کشت تا این کلمه تهاتر رو برای نفت در برابر غذا کشف کنه !!! ماشالله !!
*
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
اون کسیکه آقای روحانی مرتبا میگه نمی زاره من حرف بزنم و یا کاری کنم همین جهانگیری دیگه ......
اگه جهان جون نباشه ببین مملکت چی میشه . واقعا باید به دانشگاه شریف جایزه داد که چنین فردی را تحویل ایران داده .
آبروی دانشگاه شریف هم رفت .
ناشناس
United States of America
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
کم کم به دوران عصرحجر میرسید و ادعا میکنید که دارید پیشرفت میکنید. اینکه بجای پول بهتون کالا بدن اوج تحقیره.
ناشناس
Germany
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
نفت در برابر غذا؟ بعد هم حمله امریکا و اشغال ایران؟ایا عراقی ها و سوریه ایها و لبنانیها و یمنی ها می ایند برایتان بجنگند؟!خجالت بکشید و دست از اصرار بردارید و با اورپا وارد مذاکره شده، بدون امریکا و برای امنیت و استقلال ایران کاری بکنید!.مملکت با عقل و درایت پیشرفت می کند نه با جنگ طلبی
ناشناس
United Arab Emirates
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
خودت فهميدى چى نوشتى؟دست از چه اصرارى بردارند؟
با اروپا وارد چه مذاكره‌اى بشوند؟
براى امنيت و استقلال ايران چه كار كنند؟
ناشناس
Belgium
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
ای بابا ! حق با این دوستمان است. چه کاریه خوب؟! از اول اخر داستان معلومه! سر سنگین همین امروز امریکا بیاد اشغال کنه بریم رد کارمون! من یکی حال ندارم مثل عراق 10-15 سال نفت در برابر غذا و این مسخرگی ها. پس کی میخواین از تاریخ درس بگیرید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
عراق صدامی با فشار امریکا تن به نفت در برابر غذا داد جهانگیری خودش می خواهد نفت در برابر غذا را اجرایی کند?
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
اینکه همان نفت در برابر غذا شد
من
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
جهانگیری با بیان اینکه دولت برای شرایط تحریم برنامه ریزی دقیق دارد
عجب رویی دارین. دیدیم چطور دلارهای 4200 تومانی رو به فنا دادین
ارس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
به نفت در مقابل غذا نرسيم صلوات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
داداش اینایی که اسحاق گفته خوب همون نفت در برابر غذاست دیگه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
ونزوئلا، کره شمال، افغانستان، عراق و ... اینها کشورهای در مقابل استکبار جهانی اند و تعدادی هم از این فرمول استفاده کردند؛ نفت در برابر غذا و بعضی هم از گشنگی دارن میمیرن. فاتح و صلوات برای خودمون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
میشه این جهانگیری را بفرستن بره هواخوری! مخش هنک کرده! خنک کننده میخاد! ازبس زور زد و دلار 4200 تومانی و بعدش هم تکثیر بابک زنجانی ها را تجویز نمود و حالا هم نفت در برابر غذا را مطرح می کنه!!!!!
حسین
United States of America
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
تو دهات ما به این میگن نفت در برابر غذا
افوس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
مردم سلام،
اوج هنر قبیله اشرافی اصلاحی کارگزارانی این آقایون هستند!!
تقریبا 30سال از عمر یک کشور مدیر بودند ، ادعای من بلدم بلدم شون هم گوش فلک رو کر کرده، حالا کهر کشور رو بجایی رسوندن که پیشنها تهاتر میدن!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
بنویسیم تهاتر و بخوانیم برنامه نفت در برابر غذار

رشید پور واقعا درست میگفت که با تغییر کلمات سعی میکنند کلا مشکل رو نابود کنند ...!!
ناشناس
United States of America
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۱
نفت در برابر غذای عراق حالا شده تهاتر کالاهای ایاسی در برابر نفت.
کیوان
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
نفت در برابر غذا
ناشناس
United Arab Emirates
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
ما همون کشوری نبودیم که ادعای مدیریت جهانی رو داشتیم؟ همون کشوری نبودیم که میگفتیم غول های اقتصاد دنیا از بانکداری اسلامی ما استفاده کنند؟ میگفتیم تحریم ها بی فایدس و یک فرصته...پس کو؟؟
ناشناس
Germany
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
بی عرضه های ایران فروش ، ول کنید بروید جائی ،گم و گور بشوید !!
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
کی یاید مردم به ٱرامش برسن؟تا چه مدت میخواهید به این کارهای ناپخته ادامه بدهید؟ بشر قرنها پیش پول رو اختراع کرد که از شر مبادله کالا به کالا خلاص شه ولی جناب جهانگیری خواستار بازگشت به اونه! متاسفم برای هموطنانم که باید تحت بی کفایتی این مدیران همواره استرس داشته باشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
یعنی مثل عراق در اواخر دوران صدام باید نفت در برابر غذا را اجرا کنند.
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
داریم تازه به سیاستهای آقای احمدی نژاد که می گفت نفت را سر سفره مردم میآریم پی می برسم پیشنهاد می شود بجای حفظ ارزش پول ملی کلا ریال را از مبادلات حذف نموده ودستمزد را بر مبنای گالن نفت محاسبه نماییم و مردم هم از طریق مبادله کالا با نفت اقدام به خرید نمایند از این طریق مجبور به چاپ اسکناس نبوده و ارزش پول ملی حفظ شده ونفتمان هم بفروش می رسد.ودر نتیجه هم خدا، هم خلق خدا وهم کدخدا راضی می شوند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
بیشتر از این هم از شما برنمی آمد. رای ما حرامتان باد
*
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
وای برما ایرانیان که به چه روزی افتاده ایم.
خدایا بداد ما برس .
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
برنامه دقیق شما تو همون ریخت و پاش دو سه ماه اخیر قشنگ خودشو نشون داد . پول مفت دادی طرف رفت چایی وارد کرد . بیخیال بابا