"متاسفانه تا به حال مردم نتوانستهاند سرویسهای شایستهای را برای ارسال مرسولات خود دریافت کنند و انتظار میرود با فعالیت اپراتورهای خصوصی پست در کشور، گام های موثری برای بهبود کیفیت سرویسهای پستی برداشته شود."
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از هاب مکانیزه اولین اپراتور خصوصی پست کشور بازدید کرد.
آقای مهندس حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به همراه تنی چند از معاونان این سازمان، عصر دوشنبه هشتم مرداد ۱۳۹۷ از نخستین هاب مکانیزه شبکه اپراتور اول پست خصوصی کشور بازدید کردند و از جزییات پیشرفتها و برنامههای آتی این اپراتور مطلع شدند.
نخستین هاب مکانیزه مدرن پستی کشور با هدایت اولین اپراتور خصوصی پست ایران و با سرمایهگذاری چند میلیون یورویی هلدینگ فاخر توسط شرکت آلمانی بویمر در زمستان سال ۱۳۹۶ راهاندازی شد؛ این هاب پستی ظرفیت تجزیه ۷۰۰۰ مرسوله پستی در ساعت را دارد و در حال حاضر برای تجزیه کلیه مرسولات پستی شبکه اپراتور اول پستی کشور مورد استفاده قرار گرفته است.
در خلال این بازدید که آقایان مسعود همدانلو قائممقام رییس سازمان تنظیم مقررات در امور فرهنگی، مهندس مجتبی نصیری معاونت امور پستی و مهندس مازیار کشاورز معاون توسعه مدیریت و امور منابع سازمان تنظیم مقررات حضور داشتند، آقای مهندس حسین فلاح جوشقانی با بیان این که در صورت بهرهگیری از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل بازار پستی کشور، سرانه مرسولات پستی کشور تا چند برابر افزایش خواهد یافت، گفت: متاسفانه تا به حال مردم نتوانستهاند سرویسهای شایستهای را برای ارسال مرسولات خود دریافت کنند و انتظار میرود با فعالیت اپراتورهای خصوصی پست در کشور، گام های موثری برای بهبود کیفیت سرویسهای پستی برداشته شود.
فلاح افزود: ابعاد بالقوه بازار مرسولات کشور تا ۴ میلیارد مرسوله در سال است و با توجه به روند هوشمندسازی و مکانیزه سازی اپراتورهای خصوصی کشور، امیدواریم این بازار بالقوه به بازاری بالفعل تبدیل شود. اعطای مجوز خصوصی سازی پست یک روند طولانی و ثمره مذاکراتی است که میخواهد صنعت سنتی پستی ایران را به بخش خصوصی بسپارد تا مدرن شدن این صنعت را همچنان که امروز در هاب اپراتور اول پست میبینیم، شاهد باشیم.
در خلال این بازدید آقای مهندس حسین رضایی مدیرعامل اولین اپراتور خصوصی پست کشور هم با بیان این که انتظارات بخش خصوصی از نهادهای حاکمیتی، حمایت از سرمایهگذاری و برطرف کردن موانع و چالشهای پیش رو است، اظهار داشت: انتظار ما از سازمانهای دولتی و حاکمیتی همافزایی و ایجاد راهی برای پیشرفت این صنعت است و امیدواریم مجموعه این اقدامات در بهبود شاخصهای پستی ایران و افزایش کیفیت خدمات موثر باشد.
دکتر مهرداد فاخر مدیرعامل شرکت تیپاکس هم با اشاره به پتانسیلهای این صنعت در کشور و در عرصه بینالملل گفت: هیچ برند معتبر خارجی بدون حمایت دولت و حاکمیت خود موفق نبوده است. امروزه انتظار ما در بخش خصوصی این است که حمایت جدی دولت را برای گذار از شیوههای سنتی پست داشته باشیم؛ تلاش ما در راستای راهاندازی یک شبکه مدرن پستی در ایران و فراتر از مرزها، با سرعت ادامه دارد.
پروانه رسمی فعالیت اولین اپراتور خصوصی پست ایران، اسفندماه ۱۳۹۶ به شرکت ترن پارت تیپاکس اعطا شد.