bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۷۱۲۱۳

در تبریز کسی طلا خرید و فروش نمی کند

مهدی بهرمانی، در خصوص وضعیت کنونی بازار سکه و طلا در تبریز، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ گونه کمبود سکه و طلا در بازار تبریز وجود ندارد، اما به دلیل این‌که بازار طلا و سکه دستخوش تغییرات لحظه‌ای شده و از سوی دیگر به علت نبود ثبات قیمت در بازار، برخی فروشندگان طلا و جواهر، از خرید طلا خودداری می‌کنند.

تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز از صفر شدن معماملات طلا و جواهر در این شهر خبر داد و گفت: به دلیل این‌که بازار طلا و سکه دستخوش تغییرات لحظه‌ای شده و از سوی دیگر به علت نبود ثبات قیمت در بازار، برخی فروشندگان طلا و جواهر، از خرید طلا خودداری می‌کنند.

به گزارش ایسنا، مهدی بهرمانی، در خصوص وضعیت کنونی بازار سکه و طلا در تبریز، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ گونه کمبود سکه و طلا در بازار تبریز وجود ندارد، اما به دلیل این‌که بازار طلا و سکه دستخوش تغییرات لحظه‌ای شده و از سوی دیگر به علت نبود ثبات قیمت در بازار، برخی فروشندگان طلا و جواهر، از خرید طلا خودداری می‌کنند.

وی با بیان اینکه لازمه رونق کسب و کار ثبات اقتصادی می‌باشد، ادامه داد: با تغییر رئیس بانک مرکزی تصور می‌کردیم که‌ها کاهش یافته و ثبات قیمت در بازار حاکم شود؛ در حالی که وعده‌های مسئولان تحقق نیافته و پس از گذشت چند روز، مجددا دلار به نرخ قبلی برگشت.
بهرمانی با بیان این‌که سیاست‌های غلط دولت دلیل ایجاد حباب در نرخ سکه است، عنوان کرد: بانک مرکزی مقصر بی ثباتی نرخ سکه است؛ چرا که پس از سال ۸۶، تاریخ سکه‌های ضرب شده همچنان ٨٦ می‌باشد

وی با بیان این‌که هیچ گونه نیازی برای درج تاریخ بر روی سکه نیست، ادامه داد: انتظار می‌رود، دولت در راستای حذف تاریخ بر روی سکه گام‌های موثری بردارد، تا تمامی سکه‌ها یکنواخت وحباب ایجاد شده برطرف شود؛ از سویی نیز توزیع سکه‌ها را به صنف طلا واگذار کنند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز با اشاره به اقدامات لازم برای خارج کردن سرمایه‌های سرگردان از بازار طلا، بیان کرد: لازم است، موقعیتی فراهم شود تا اعتماد بین دولت و مردم افزایش یافته و مردم نیز نگران کاهش ارزش پول ملی نباشند.

وی خاطرنشان کرد: مالیات بر ارزش افزوده و برخی قوانین نادرست و غیر کارشناسی حاکم در کشور، این صنف را دچار مشکل کرده بود و اکنون نیز نوسانات نرخ سکه و طلا مشکلات این صنف را چندین برابر کرده است.

بهرمانی با اشاره به کاهش کارگاه‌های طلاسازی در تبریز، اضافه کرد: طبق آمار تعداد کارگاه‌های طلاسازی در تبریز از حدودهزار واحد به ۲۸۰ واحد رسیده است.

وی ادامه داد: باتوجه به شرایط ایجاد شده در کشور، اخیرا اکثر واحد‌ها اقدام به تعطیلی و معرفی کارگران به بیمه بیکاری کرده اند.

وی با بیان این‌که هیچ گونه مغازه طلافروشی در تبریز تعطیل نبوده و همچنان این واحد‌ها به فعالیت خود ادامه می‌دهند، تصریح کرد: با وجود این‌که فعالیت اصناف در حد صفر است، اما به منظور صیانت و حمایت از نظام و برقراری امنیت، واحد‌های طلافروشی در بازار و مغازه‌های خود فعال هستند.