bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۷۸۶۲۹

وزارت رفاه: ۱۸ تا ٣۵ درصد مردم زیر خط فقر هستند

معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در دوره‌های گذشته بین ۱۴ تا ۱۸ درصد مردم زیر خط فقر بودند، گفت: این میزان امروزه به ۱۸ تا ۳۵ درصد رسیده است.

تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۷
معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ١٨ تا ٣۵ درصد مردم زیر خط فقر هستند.

به گزارش ایسنا، احمد میدری با بیان اینکه فقر محصول تسلط منافع یک گروه به گروه‌های دیگر جامعه است که می‌تواند در سطح جهانی یک کشور یا منطقه باشد افزود: در سطح جهانی تسلط نظامیان و سرمایه داری از جمله مصداق‌های ایجاد کننده فقر است.

میدری با اشاره به اینکه یکی از عوامل اصلی نابرابری و فقر در ایران، قدرت یک بخش نسبت به سایر بخش هاست اظهار کرد: با وجود گذشت سال‌ها از تدوین از آمایش سرزمین هنوز به آن نرسیده‌ایم و علت اصلی این قضیه قدرت پایتخت نشینان است، چرا که تا وقتی بخشی از منابع مالی را در تهران نگه دارند شاهد مکش نیروی انسانی و امکانات و سرمایه به سمت تهران هستیم.

وی در ادامه توضیح داد: برای مثال هزینه شهرداری در تهران به ازای هر نفر، حدود دو و نیم برابر اصفهان و شش برابر شهری ۳۰۰ هزار نفری است. اگر چه نظام اداری بار‌ها اعلام می‌کند که می‌خواهیم پایتخت را انتقال دهیم، اما به دلیل قدرت نفوذ و ساختار تصمیم‌گیری تغییر واقعی رخ نمی‌دهد.

این اقتصاددان با اشاره به دیگر وجوه نابرابری اظهار کرد: یکی دیگر از وجوه بارز نابرابری در تصمیمات بین الزمانی است. برای مثال در مورد منابع آبی و سیاست‌های محیط زیستی ممکن است تصمیمی در کوتاه مدت باعث رضایت خاطر برخی شود. این در حالی است که برخی از این سیاست‌ها به ویژه در حوزه آب باعث شده است تا امروزه کشور با بحران در عرصه محیط زیست روبه‌رو شود.

همین مثال در مورد صندوق‌های بازنشستگی نیز وجود دارد به طوریکه وقتی سن بازنشستگی کاهش یافت و اعلام شد که افراد می‌توانند از قبل از ٣٠ سال بازنشسته شوند، این مسئله باعث شده تا امروز تبدیل بحران شود، به طوری که دولت سالانه ۶۰ هزار میلیارد برای جبران ضرر دو صندوق بازنشستگی باید هزینه کند.

به گفته معاون رفاه وزارت رفاه در دوره‌های گذشته بین ۱۴ تا ۱۸ درصد مردم زیر خط فقر بودند که این میزان امروزه به ۱۸ تا ۳۵ درصد رسیده است، زمانی که رابطه دولت و حاکمیت تغییر نکند شاهد تغییری در سیاست‌گذاری‌ها نخواهیم بود و نباید انتظار داشته باشیم نرخ فقر کاهش یابد.
ناشناس
Germany
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
18درصذ زیرخط فقر بقیه زیر خط بقا دروغ میگم شما بگید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
خوب خدا را شکر که اینقدر زیر خط فقرمون بالاست. بالاخره تو یک چیزی اول هستیم. البته برای آقای شریعتمداری هم خوب است می تواند به اسم این فقرا کلی خودرو وارد کنه و سودش را بذاره کنار سودهایی که ار واردات غیرقانونی خودرو در وزارت صنعت کرده بود. مبارکشون باشه.
ناشناس
Italy
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
جای تاسف نداره
چون انتخاب خودشون بوده
خودشون انتخاب کردند که اینطور زندگی کنند
مبارکشان باد
حسین
Taiwan (Province of China)
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
با دلار 15 هزار تومانی 90 درصد مردم زیر خط فقرند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
از 18 تا 35 درصد خیلی فاصله هستا
یعنی یک خطای صد در صدی! با این اطلاعات دقیق آماری خب تصمیم گیریها هم معلومه چطوری از آب در میاد!
انتشار یافته: ۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
مبارک آقازاده های که پدرانشان مدیر به دنیا اومدند و دست از سفره انقلاب نمی کشند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
ماست مالی تعداد افراد زیر خط فقر! یعنی فقط سی و پنج درصد مردم ما زیر خط فقر اند؟!! احتمالا جناب معاون وزیر اطلاعاتشان فقط مربوط به شهر تهران و آن هم فقط مرکز شهر است! جناب معاون وزیر محترم چرخی در کل ایران بزنید تا آمار واقعی زیر خط فقر را درک کنید!
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
قربون تو برم تمام اونهایی که بیمه تامین اجتماعی دارن و از دید کارفرماها حتی اگه دکترا هم داشته باشند کارگر محسوب میشن زیر زیر زیر خط فقرند که یقینا این واقعیت آمار شما رو تائید نمیکنه
bato-adv
bato-adv