bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۹۱۰۷۵
رئیسی به قوه قضائیه باز می‌گردد

چه کسی جانشین ابراهیم رئیسی می‌شود؟

چندی پیش برخی رسانه‌ها از احتمال انتصاب حجت‌الاسلام علی محمدی سیرت، رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه به ریاست آستان قدس رضوی خبر دادند. اما ظاهرا فردی دیگر قرار است به این جایگاه مهم برسد.

تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
فرارو- خبر‌ها از قطعی شدن ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه دارد گفته می شود حکم او به زودی صادر می‌شود و رئیسی بر مسند ریاست این دستگاه حساس و مهم می‌نشیند. در این بین برخی اخبار غیر رسمی از تعیین جانشین رئیسی در تولیت آستان قدس رضوی حکایت دارد. گفته می‌شود حجت الاسلام احمد مروی به مشهد می‌رود.
چه کسی جانشین ابراهیم رئیسی می‌شود؟
به گزارش فرارو، روز شنبه سخنگوی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس گفت که قرار است سید ابراهیم رئیسی به جای آملی لاریجانی سکان دار قوه قضائیه شود.

حسن نوروزی گفت: «با توجه به اینکه آقای رئیسی قرار است به جای آقای آملی لاریجانی سکاندار قوه قضاییه شود و ما متوجه شدیم که ایشان نظر خاصی در مورد قانون شورا‌های حل اختلاف دارند، لذا مجبور شدیم این قانون را یک سال تمدید کنیم که موقتاً اجرایی شود و قول می‌دهیم بعد از ۶ ماه قانون دائمی را به صحن مجلس بیاوریم.»
 
پیشتر رسانه‌ها گمانه زنی‌هایی درباره ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه مطرح کرده بودند، اما تائید نشده بود. اوایل دی ماه رئیسی در واکنش به احتمال انتصابش به‌عنوان رئیس قوه قضائیه گفت: «از همان‌هایی که این خبر را منتشر کرده‌اند، بپرسید.»
 
همچنین تولیت آستان قدس رضوی در مواجهه با پرسش خبرنگاران که از او درباره مطرح شدن شایعه رفتنش از آستان قدس رضوی به قوه قضائیه که در حاشیه آیین عملیات اجرائی شهرک علم و فن‌آوری عالم آل‌محمد عنوان شد، گفته بود: «در حال حاضر مشغول خدمت‌رسانی در آستان قدس رضوی هستم و هیچ حسی جز خدمت در این بارگاه مقدس ندارم.»

اخیرا هم حجت الاسلام و المسلمین «غلامحسین محسنی اژه‌ای» معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه در این خصوص گفته است: "رئیس جدید قوه قضائیه انشاءالله تا پایان امسال و قبل از آغاز سال جدید معرفی می‌شود و کار خود را آغاز می‌کند." او در خصوص چهره‌ای که این مسئولیت را بر عهده خواهد داشت هم عنوان کرده است: «تا پایان سال زیاد نمانده و انشالله معرفی می‌شود.»

چندی پیش نیز حجت الاسلام والمسلمین «جعفر منتظری» دادستان کل کشور به عنوان اولین مقام قضایی به خبر انتصاب حجت الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» به ریاست قوه قضاییه واکنش نشان داد. دادستان کل کشور در حاشیه نشست حقوقی کاربردی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا خبر تعیین حجت الاسلام رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه ـ. که این روز‌ها در فضای مجازی منتشر شده ـ. گفت: "فعلا فضای مجازی است."

ابراهیم رئیسی متولد سال ۱۳۳۹ است. این روحانی ۵۸ ساله نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ بود، اما از رقیب اصلی خود، حسن روحانی شکست خورد. او از اسفند سال ۱۳۹۴ تولیت آستان قدس رضوی را با حکم رهبر انقلاب بر عهده گرفت. پیش از آن ابراهیم رئیسی سابقه معاون اولی قوه قضائیه و دادستانی کل کشور را در کارنامه خود داشت.

آخرین گزارش‌ها از این حکایت دارد که حکم رئیسی در هفته‌های اخیر صادر می‌شود و مراسم معارفه او ۱۸ اسفندماه برگزار می‌گردد. البته این خبر تاکنون تائید نشده است.
چه کسی جانشین ابراهیم رئیسی می‌شود؟گفته می شود احمد مروی به تولیت آستان قدس منصوب می شود

چه کسی تولیت آستان قدس می‌شود؟
پس از قطعی شدن ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه حالا سوال مهمی دیگر مطرح است و آن این است که چه کسی جانشین او در آستان قدس می‌گردد؟ آستان قدس جدای از این که یک نهاد دینی مهم است، یک بنگاه اقتصادی عظیم نیز به حساب می‌آید.

چندی پیش برخی رسانه‌ها از احتمال انتصاب حجت‌الاسلام علی محمدی سیرت، رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه به ریاست آستان قدس رضوی خبر دادند. اما ظاهرا فردی دیگر قرار است به این جایگاه مهم برسد.

گفته می‌شود احمد مروی جانشین ابراهیم رئیسی در آستان قدس می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری است. او متولد سال ۱۳۳۷ در شهر مشهد است.

او پس از گذراندن دروس حوزوی از اواخر سال ۱۳۶۸ در دفتر مقام معظم رهبری مشغول فعالیت شده است و از همان آغاز دوران رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای به امر ایشان همکاری گسترده‌ای را در قسمت‌های مختلف دفتر رهبری شروع کرده است.

از جمله سوابق او می‌توان به این موارد اشاره کرد:
حضور در دادستانی کل انقلاب از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۴
معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبری از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۷
مسئول دفتر رهبری در قم از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۷
رئیس شورای نمایندگان رهبری در مناطق قومی تا ۱۳۹۷
رئیس ستاد استهلال دفتر رهبری تا ۱۳۹۷


مروی درباره چگونگی آشنایی با رهبر انقلاب و همکاری با ایشان در مصاحبه‌ای چنین گفته است: «من تقریباً از اواخر سال ۶۸ افتخار همکاری در دفتر مقام معظم رهبری را پیدا کردم؛ تقریباً حدود هشت، نه ماه که از دوره رهبری ایشان می‌گذشت. بنده در قم، مشغول درس و کار‌های طلبگی ام بودم که به امر ایشان و با عنایت و نظر مبارک خود ایشان، این افتخار نصیب این حقیر شد که همکاری را در دفتر شروع کنم و در خدمت ایشان باشم. البته قبل از انقلاب هم، از دوره تقریباً نوجوانی خدمت ایشان در مشهد بودیم و ارادت داشتیم. در سخنرانی‌های ایشان در مسجد امام حسن، در مسجد کرامت و جلساتی که در منزلشان داشتند، خدمتشان می‌رسیدیم. ما از همان دوره تقریباً نوجوانی، ارادت به ایشان و ارتباط داشتیم. حتی یادم هست ایشان با مرحوم پدر و مرحوم اخوی ما آشنا بودند و گاهی منزل ما تشریف می‌آوردند و ارتباط، ارادت و آشنایی ما با ایشان به سال‌های تقریباً ۵۳-۵۲ برمی گردد، ولی ارتباط کاری مان از تقریباً اسفند یا بهمن ۶۸ شروع شد که اینجا در معاونت ارتباطات حوزه ای، در خدمت ایشان هستیم.»
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
اون موقع که شایعه شد و گفتن فعلا مجازی است قراربود ریییس حوزه ها جانشین اقای لاریجانی بشود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
ایشون که میگفتند خادمی امام رضا را با هیچ چیز عوض نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای ریاکاران!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
امثال شما ها چقدر بغض دارید که 19 بار اسم ایشون رو آوردید اما کینه اجازه نداده که یک بار جهت احت رام هم که شده لفظ دکتر و یا آیت الله را به کار ببرید. خخخخ
چیطوری کینه توز؟
انتشار یافته: ۳