bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۹۱۴۳۰

رئیس کمیسیون اروپا برای ترامپ خط و نشان کشید

به نوشته رویترز، تحلیلگران بر این باورند که گزارش محرمانه وزارت بازرگانی آمریکا که اوایل این هفته به دست ترامپ رسید ممکن است راه را برای اعمال تعرفه 25 درصد بر واردات خودرو از اتحادیه اروپا هموار کند.

تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷

رئیس کمیسیون اروپا گفت: در صورتی که دولت ترامپ تعرفه برای واردات خودرو از اتحادیه اروپا تعیین کند، این اتحادیه واردات سویا و گاز مایع از آمریکا را قطع می کند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، ژان کلود یونکر رئیس کمیسیون اروپا پیرامون تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعمال تعرفه بر واردات خودرو از اتحادیه اروپا گفت که او این کار را نمی کند.

یونکر در گفت وگو با روزنامه آلمانی «اشتوتگارتر زایتونگ» تصریح کرد: ترامپ قول داده است که هیچ تعرفه خودرویی در کار نخواهد بود. از نظر من این قول قابل اعتماد است.

رئیس کمیسیون اروپا در عین حال تاکید کرد که در صورت چنین اقدامی از سوی واشنگتن، اتحادیه اروپا نیز در واکنشی فوری خود از عمل به وعده خود مبنی بر خرید سویا و گاز مایع بیشتر از آمریکا خودداری خواهد کرد.

اتحادیه اروپا یکی از بزرگترین واردکنندگان سویای آمریکا است. تارنمای رسمی این اتحادیه ماه گذشته در گزارشی گفت 28 درصد از کل صادرات سویای آمریکا مربوط به اتحادیه اروپا است که در سال گذشته میلادی 112 درصد رشد داشته است.

همچنین گزارش مشابهی نشان می دهد که واردات گاز مایع اتحادیه اروپا از آمریکا سال گذشته 2.8 میلیارد متر مکعب بوده است.

به نوشته رویترز، تحلیلگران بر این باورند که گزارش محرمانه وزارت بازرگانی آمریکا که اوایل این هفته به دست ترامپ رسید ممکن است راه را برای اعمال تعرفه 25 درصد بر واردات خودرو از اتحادیه اروپا هموار کند.

پیشتر نیز استفان سایبرت سخنگوی دولت آلمان گفته بود درصورت اعمال تعرفه بر خودروهای اروپایی از سوی دولت ترامپ، کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز واکنش مشترکی در مورد ایجاد تعرفه برای ورود خودرو های آمریکایی نشان خواهند داد.

دولت ترامپ سال گذشته با اعمال تعرفه های سنگین بر واردات فولاد و آلومینیوم آشوبی را در تجارت بین المللی به راه انداخت که بسیاری از آن به جنگ تجاری تعبیر کردند.

این اقدامت واشنگتن با واکنش بسیاری از کشورها از جمله همپیمانان آمریکا همچون اتحادیه اروپا، کانادا، کره جنوبی و ژاپن مواجه شد.

جنگ تجاری ترامپ که بزرگترین جبهه آن در مقابل چین بود همچنان ادامه دارد و پکن و واشنگتن با وجود ماه ها مذاکره و رفت و آمد هیات های بلندپایه هنوز به توافق مشخصی در این باره نرسیده اند.

رقابت تعرفه ای و جنگ تجاری آمریکا با چین بر بازارهای بین المللی تاثیر گسترده ای داشته و تاکنون بارها موجب سقوط بازارهای سهام در آمریکا و شرق آسیا شده است.