وی در «خطبههای نماز جمعه ۲۶ بهمن ماه اهواز» از «احتمال کنارهگیری از سمت امامت جمعه به دلیل ضعف قوای جسمی» سخن به میان آورد.
آیت الله موسوی جزایری با حضور در دفتر مقام معظم رهبری، گزارشی از وضعیت جسمانی خود ارائه کرد و از سمت «امامت جمعه اهواز» استعفا داد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، روز گذشته با حضور در دفتر مقام معظم رهبری، گزارشی از وضعیت جسمانی خود ارائه کرد و از سمت «امامت جمعه اهواز» استعفا داد.
وی در «خطبههای نماز جمعه ۲۶ بهمن ماه اهواز» از «احتمال کنارهگیری از سمت امامت جمعه به دلیل ضعف قوای جسمی» سخن به میان آورد.
استمرار این بیماری، آیت الله موسوی جزایری را بر آن داشت که بنا به تکلیف شرعی و عدم توانایی در اقامه نماز جمعه، از سمت امامت جمعه استعفا دهند.
آیت الله جزایری در وصیتنامه خود چه نوشت؟!
همچنین رئیس دفتر نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان، با بیان اینکه من در حضور شخص آیت الله جزایری، وصیتنامهایشان را دیده و به عنوان یک شاهد، آن را امضا کردهام، گفت: آیت الله جزایری صراحتاً نوشتهاند «هر چیزی که متعلق به بنده است، برای حوزه علمیه امام خمینی (ره) اهواز بوده و هیچیک از فرزندانم حق ادعای ارث ندارند».
حجتالاسلام جلال جابریان، رئیس دفتر نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان، در تجمع عشایر خوزستان که در حمایت از آیت الله موسوی جزایری انجام شده بود، به سوابق انقلابی امام جمعه اهواز اشاره کرد و گفت: آیت الله موسوی جزایری از سال ۵۷ که وارد اهواز شدند محوریت انقلاب در خوزستان را به دست گرفته و فعالیت انقلابی خود را در کتابخانه مسجد جزایری شروع کردند؛ تا آنجا که افرادی همچون سردار رضایی و دریادار شمخانی، حول محور ایشان خدمت و فعالیت میکردند.
حجتالاسلام جابریان، تصریح کرد: آیت الله جزایری بیش از ۴۰ سال با همه توان در خدمت انقلاب و رهبری بوده و بدون اینکه دنبال منفعتی برای خود باشند، مخلصانه و عندالله خدمتگزار مردم استان خوزستان است.
وی با بیان اینکه آیت الله جزایری، حتی یک منزل شخصی از خود ندارد، گفت: قسم میخورم به درگاه خداوند متعال که چیزی جز خدمت برای مردم و انقلاب، در پرونده ایشان نیست.
حجتالاسلام جابریان، با اشاره به وصیتنامهایت الله موسوی جزایری، گفت: چندسال پیش که ایشان کسالت پیدا کرد و وصیتنامهای نوشتند، بنده به عنوان یکی از امضاء کنندگان و البته شاهد بر این وصیتنامه، به عینه دیدم که در یکی از بندهایش نوشتهاند «من هیچ چیز از مال دنیا ندارم. هرچه هست متعلق به حوزه علمیه امام خمینی (ره) بوده و هیچ کس از فرزندان من حق هیچ ادعایی ندارد».
وی، آیت الله موسوی جزایری را زاهدی به تمام معنا خواند و گفت: در طول سی سالی که بنده در خدمت ایشان بودم، با چشم خود دیدم که برای خودش هیچ منفعتی قائل نبود و توجهای به دنیا ندارد. ایشان زاهدی به تمام معناست که حتی دشمنان نیز به صداقت و شجاعتش اعتراف میکنند.
وی ادامه داد: یکی از پرچمداران دفاع اصل ولایتفقیه در قانون اساسی، آیت الله موسوی جزایری بوده و نقش ویژهای در تثبیت رهبری امام خامنهای داشت.
حجتالاسلام جابریان، در پایان به برخی از خدمات آیت الله موسوی جزایری در خوزستان اشاره کرد و گفت: در آغاز انقلاب اسلامی، تنها ۳ مدرسه علمیه در اهواز وجود داشت، اما امروزه دهها حوزه در استان خوزستان وجود داشته و در این حوزهها بیش از ۱۰ هزار طلبه خواهر و برادر مشغول به تحصیل و مبارزه با فرق ضاله هستند.