مدير شبكه سه با اشاره به کساني که شرکت در برنامه مناظره «رو به فردا» را رد کردند، گفت: آقايان تابش، مسجد جامعي، مجيد انصاري، کريمي (نماينده کرمان)، محمود دعايي، مسيح مهاجري و ... دعوت ما را براي شرکت در برنامه «رو به فردا» رد کردند. همچنين آقايان عليخاني، حضرتي، مرعشي، علي عسگري (عضو مجمع تشخيص مصلحت) و ... آمدن به برنامه را به آينده موکول کردند يا براي فرد مقابلشان در مناظره شرط گذاشتند.
علياصغر پورمحمدي مدير شبکه سه درباره شکلگيري برنامه مناظره «رو به فردا» و اهداف آن گفت: در شوراي طرح و برنامه شبکه سه تصميم گرفتيم ادامه برنامه "رو به فردا» در قالب مناظره از شبکه سه تهيه و پخش شود، به همين دليل پيشنهاد برنامه مناظره «رو به فردا" را به آقاي ميرباقري معاون سيما داديم که بعد از موافقت ايشان و تاييد آقاي مهندس ضرغامي برنامه روي آنتن رفت. البته تاکيد آقاي ضرغامي هم در توليد اين برنامه بيتاثير نبود، چرا که ايشان به شبکهها دستور توليد برنامههاي مناظره را داده بود.
وي درباره اينکه برنامه مناظره «رو به فردا» تا چه حد بر اساس الزامات شرايط روز تهيه ميشود، گفت: قرار نيست صرفاً برنامه مناظره محور باشد و گاهي به فراخور موضوعات روز و دغدغههاي عمومي به موضوعات مختلف ميپردازيم، حتي تصميم گرفتهايم در برنامههاي مناظره فراتر از موضوعات سياسي و در ميزگرد تخصصي با حضور صاحبنظران به موضوعهاي داغ اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي هم بپردايم.
مدير شبکه سه خاطرنشان ساخت:پيش بيني ميکنيم در اين زمينه مهمانان مختلف در برنامههاي مناظره حضور داشته باشند و موضوعات داغ را مطرح کنيم. در واقع علاقهاي نداريم فقط روي موضوع سياسي تمرکز داشته باشيم.
پورمحمدي درباره طريقه دعوت افراد در برنامه مناظره «رو به فردا» گفت: براي هر موضوعي فهرستي از اشخاص متناسب با موضوع تهيه ميکنيم. البته هماهنگي با افراد براي شرکت در يک مناظره با جناحهاي مختلف کار دشواري است و بارها آمدن مهمانان دستخوش تغييرات قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: همانطور که آقاي مهندس ضرغامي تاکيد کردند قرار است در برنامههاي مناظره از همه جريانات سياسي دعوت کنيم، چرا که فلسفه وجودي برنامه مناظره ايجاب ميکند تا از همه سلايق و جناحهاي مختلف حضور داشته باشند، اما متاسفانه يک جريان سياسي تمايلي به شرکت در برنامه را ندارند، شرط و شروط ميگذارند، بدقولي ميکنند و در آخرين لحظات از حضور در برنامه انصراف ميدهند.
مدير شبکه سه درباره اينکه آيا صدا و سيما در برنامههاي مناظره براي صحبت مهمانان خطوط قرمز ميگذرد، گفت: نه، ما هرگز خط قرمز براي مهمانان نگذاشتيم و اعتقادي هم به اين کار نداريم.
پورمحمدي درباره هفتگي شدن پخش برنامه «رو به فردا» گفت: پخش اين برنامه از ابتدا هم به صورت هفتگي تصويب شده بود و در زماني که پخش فوتبال قطع شد به صورت سه شب در هفته روي آنتن رفت و بعد از شروع مسابقات دوباره پخش آن هفتگي شد. پخش برنامه «رو به فردا» تا پايان ايام دهه فجر متوقف شده و برنامه «ديروز امروز فردا» هر شب روي آنتن شبکه سه ميرود. بعد از دهه فجر دوباره «رو به فردا» روي آنتن ميرود. البته اميدوارم مهمانان در اين برنامه مناظره شرکت کنند.
وي با اشاره به کساني که شرکت در برنامه مناظره «رو به فردا» را رد کردند، گفت: آقايان تابش، مسجد جامعي، مجيد انصاري، کريمي (نماينده کرمان)، محمود دعايي، مسيح مهاجري و ... دعوت ما را براي شرکت در برنامه «رو به فردا» رد کردند. همچنين آقايان عليخاني، حضرتي، مرعشي، علي عسگري (عضو مجمع تشخيص مصلحت) و ... آمدن به برنامه را به آينده موکول کردند يا براي فرد مقابلشان در مناظره شرط گذاشتند.
مدير شبکه سه درباره انتخاب يامينپور براي اجراي برنامه "رو به فردا" گفت: او از مجريان شبکه سه است و اجراي برنامه "ايران 88" را به عهده داشت. علاوه بر آن مجري با سواد و با تحصيلات بالا است. بنابراين بهترين گزينه براي اجراي برنامه است.
پورمحمدي درباره اينکه يامينپور بيشتر گرايشاش به سمت يک جناح است و اين را ميتوان در صحبتهايش در مناظره متوجه شد، گفت: نه، اين مسئله را قبول ندارم.
وي درباره نحوه بالا بردن جذابيت مناظرهها براي مخاطبان عنوان داشت : سعي ميکنيم موضوعات جذاب و متنوع را براي مباحث انتخاب ميکنيم تا با دعوت از صاحبنظران به نتايج مطلوبي در مباحث برسيم. برنامه "رو به فردا" فرصت خوبي براي ارائه نظرات، ديدگاهها و تفکرات گوناگون صاحبنظران و متفکران از جناحهاي مختلف در کشور است تا پيرامون موضوعات مختلف مباحثه صورت بگيرد.
مدير شبکه سه در پايان اشاره کرد؛ نبايد انتظار داشت که در اين مباحثهها يک نفر پيروز و يک نفر شکست ميخورد. در واقع علاقهمندان بايد شجاعانه در اين برنامه شرکت کنند.