bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۰۷۲۶۶

سرانجام پرونده متهمان اتوبوس دانشگاه آزاد چه شد؟

سرانجام پرونده متهمان اتوبوس دانشگاه آزاد چه شد؟

حسام نواب‌صفوی با بیان اینکه دومین جلسه دادگاه روز هشتم مرداد برگزار می‌شود، گفت: در این پرونده پیمانکار، رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به عنوان متهم مطرح هستند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
وکیل مدافع جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: متهمان این پرونده پیمانکار و روسای واحد علوم تحقیقات و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هستند و هر سه به قتل غیرعمد متهم شده اند.

به گزارش ایرنا، حسام نواب‌صفوی درباره پرونده حادثه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی که منجر به فوت ۱۰ نفر و مجروح شدن ۲۵ نفر شد، گفت: جلسه نخست دادگاه ۲۵ خرداد ماه برگزار شد و قبل از آن نماینده دادستان و بازپرس پرونده تمام اهتمام خود را بکار گرفتند تا پرونده از همه جهت دقیق باشد.

وکیل مدافع اولیای دم جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد گفت: تلاش ما این بوده که در روند پرونده، رئیس دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات محکومیت پیدا کند، زیرا به رغم تمام مطالبی که عنوان شده، این فرد از وضعیت اتوبوس‌های دانشگاه، گاردریل و مناسب نبودن جاده اطلاع داشته است.

نواب‌صفوی افزود: رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به رغم اینکه از سوی مسئولان ترابری دانشگاه تذکرات و گزارش‌هایی دریافت کرده بود، به این گزارش‌ها توجه نکرده و اکنون هم که ۱۰ نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند و ۲۵ نفر نیز مجروح شدند، نه اتوبوس‌ها تعویض شده و نه بلوک‌ها و گاردریل مناسب در حاشیه جاده گذاشته شده است و فقط برخی اتوبوس‌ها را رنگ کرده‌اند.

او با بیان اینکه دومین جلسه دادگاه روز هشتم مرداد برگزار می‌شود، گفت: در این پرونده پیمانکار، رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به عنوان متهم مطرح هستند.

وکیل مدافع اولیای دم جان‌باختگان به حضور چند وقت پیش طهرانچی رئیس سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در مجلس شورای اسلامی و ارائه گزارش‌هایی در خصوص اقدامات صورت گرفته، اشاره کرد و گفت: در آن جلسه رئیس سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اعلام کرد که این اتفاق، فقط یک حادثه بوده و تمام موانع و ایرادات برطرف شده است در حالی که فقط برای خالی نبودن عریضه، یک گاردریل در بخش کوچکی از مسیر نصب کرده‌اند.

نواب‌صفوی اتهام متهمان پرونده را قتل غیرعمد خواند و اضافه کرد: مواد قانونی متعددی ناظر به این پرونده است، اما ماده اصلی که بازپرس پرونده به آن استناد کرده، ماده ۶۱۶ قانون مجازات اسلامی است که می‌گوید «در صورتی که قتل غیرعمد به واسطه بی‌احتیاطی یا بی‌مبالاتی یا اقدام به امری که مرتکب در آن مهارت نداشته است یا به سبب عدم رعایت نظامات واقع شود، مسبب به حبس از یک تا سه سال و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم‌محکوم خواهد شد.»

او با بیان اینکه اتهام مذکور متوجه هر سه متهم پرونده است، گفت: در این پرونده پیمانکار اتوبوس را بررسی نکرده و طبق گزارش‌های موجود در پرونده، اتوبوس فاقد معاینه فنی بوده و در محل حادثه نیز هیچ خط ترمزی وجود نداشته، زیرا اتوبوس فاقد ترمز بوده است.
bato-adv
bato-adv