صدیقی: حکومتیها و مسئولان و مدیران و خدمت گزاران مردم نباید خود را ارباب ببینید چراکه حقوق آنان از سفره مردم شهید داده شده است. اگر اینها خدا را یاد کنند، فاصله طبقاتی را تحمل نکرده و رنج رنجورها را برنمیتابند و برای رضای خدا قسط، عدل و رعایت حقوق مردم را نصب العین خود قرار میدهند.
فرارو- خطیب جمعه تهران گفت: تأسفآورتر این است که هنوز هم عدهای پیگیر تصویب لوایح مرتبط باFATF هستند و گاهی هم دروغ میگویند.
کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه امروز (۱۷آبان) تهران، لزوم توجه به یاد خدا را مورد تأکید قرار داد و گفت: این موضوع، مخصوصاً درباره مسئولان و حقوق بگیران ملّت، اهمیت ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه مسئولان و مزد بگیران ملّت، خود را ارباب نبینند، تصریح کرد: این حقوقها از سفره ملت و از جیب همین مردم است. از سفره همین مردم جنوب شهر و شهید دادهها و مدافعان بزرگوار حرم است.
صدیقی ادامه داد: مسئولان اگر خدا را یاد کنند، عائله خدا را از یاد نخواهند برد؛ گرانی و فاصله طبقاتی را تحمل نمیکنند؛ رنج رنجورها را برنمیتابند، برای رضای خدا، قسط و عدل و رعایت حقوق مردم را نصبالعین خودشان قرار میدهند. همچنین نوکری مردم را برای خودشان افتخار میدانند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به شهادت حضرت امام حسن عسگری(ع) گفت: یکی از حقوق مهمی که امام حسن عسگری به گردن عالم دارد این که ولیاللهالاعظم، حضرت مهدی(عج) بهعنوان یک امانت الهی را در دامن خود متجلّی کرد و عالم، از وجود امام حسن عسگری و نرجس خاتون چنین سرمایه و آب حیات و چنین دادرسی را در دسترس دارد.
وی با بیان اینکه هیچ دورهای را پیدا نمیکنید که بشر، مصلح کل را جستجو نکند و عدل و قسط عمومی را آرزو نکند، گفت: این میل و خواستن، تلقینی نیست،بلکه تکوینی است. خدایی که عطش میدهد امکان ندارد آب ندهد. این خلاف عقل و عدل و حکمت است. جهان تشنه امنیت، عدالت و وحدت است. تشنه تجلّی خدا در همه شئون است. انسان میخواهد آیینهای پیدا کند که همه صفات خدا را در آن تماشا کند و چنین روزی در پیش است که همان روز ظهور مهدی موعود است.
صدیقی روز نهم ربیع، آغاز امامت حضرت بقیهاللهالاعظم را به همه منتظران و مهدی باوران تهنیت گفت و افزود: خدا را به حقیقت «خمسه طیّبه» قسم میدهم که توفیق درک ظهور آن آقا را به همه عنایت فرماید.
وی با اشاره به اهمیت مسجد مقدّس جمکران گفت: در محضر حضرت آیتاللهالعظمی بهجت، عالمی پرسید که آیا مسئله مسجد جمکران مستند به یک خواب است؟ ایشان فرمودند که «اولاً مستند به خواب نیست، بلکه حسن مصلح جمکرانی در بیداری، وجود مقدّس حضرت را دید و نقشه مسجد را حضرت برای او ترسیم کرد. همچنین در طول قرنها، ملاقاتهای فراوانی با حضرت در این مسجد اتفاق افتاده است. اینجا قدمگاه اولیاء است».
صدیقی ادامه داد: اخوی مرحوم قاضی از ایشان برای من نقل کرد که روضهای را در مسجد جمکران برگزار کردیم و حضرت در این مراسم حضور یافتند و طیب الله میگفتند. سید حسن قاضی میگوید که به روضهخوان گفتم این طیب الله، مخصوص شما نیست، بلکه خطاب به همه کسانی است که در مراسم روضه شرکت کردهاند.
امام جمعه موقت تهران در ادامه خطبهها، حضور مردم در راهپیمایی 13 آبان را معنادار دانست و گفت: این حضور، نشانه عمق بصیرت مردم عزیز ما نسبت به خطری است که از ناحیه آمریکا، بشریت و صلح و امنیت را تهدید میکند.
صدیقی با بیان اینکه ملت ایران در طول مدت مدیدی، خیانتهای آمریکا را چشیده است، گفت: سال 32 که دولت ملّی روی کار بود، علیرغم اعتماد مصدق مثل همه کسانی که اعتماد میکنند بعد هم توسری میخورند، دولت او را سرنگون کردند.
وی ادامه داد: امروز مسئولان ما وقتی جریان مصدق را میبینند باید درس بگیرند. برخی خیال میکنند اگر مرگ بر آمریکا نگوییم، آمریکا با ما کاری ندارد. مگر دولت ملّی برای نجات از انگلیس به آمریکا پناه نبرد؟! ولی دیدید با چه وضعیتی مصدق را برکنار و تا آخر در یک روستایی محدود کردند و رژیمی منحوس و بیکفایت ر ا سر کار آوردند. رژیمی که همه چیز را به غارت برد.
صدیقی خاطرنشان کرد: از مانی که امام علیه آمریکا قیام کرد و در این مدتی که انقلاب به پیروزی رسیده است، آنچه آمریکا میتوانست برای براندازی نظام اسلامی و ضربه زدن به منافع ملت مضایقه نکرد.
وی با اشاره به سخن حضرت امام(ره) مبنی بر انقلاب دوم نامیدن تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، گفت: انقلاب اول به نظر میرسید در مقابل استبداد داخلی رقم خورده است و انقلاب دوم، برای استقلال کشور و مقابله با استکبار بیرونی است و نشان میدهد که ملّت ایران، زیر پرچم نیابت حضرت حجّت و ولایت فقیه، مصمم است کشوری را از وابستگی به همه کشورهای فاسد، مستقل کند و پایگاهی درست کند که پایان آن، حضور حضرت مهدی ارواحنا فداه باشد.
صدیقی در بخش پایانی خطبههای نمازجمعه تهران، نامگذاری سال 98 به رونق تولید و سپری شدن 8 ماه از این نامگذاری را مورد اشاره قرار داد و گفت: آنچه ما را با مشکلات مواجه کرده است، داشتن چشم امید به بیرون و منتظر آنها بودن است.
وی ادامه داد: تا مدتی در انتظار برجام نشستند و گفتند بدون برجام آب خوردن گیرمان نمیآید و آنچه نباید گفته میشد. کاری صورت ندادند تا برجام عملی بشود. بعد نتیجه برجام چه شد؟ مگر بنا نبود با برجام همه تحریمها از بین برود؟! مگر طرفداران مذاکره نمیگفتند دیوار بی اعتمادی فرو ریخته است و در روز اجرای برجام، همه تحریم ها برداشته میشود؟! آیا یک تحریم برداشته شد؟ نهتنها برداشته نشد، بلکه چندین تحریم اضافه شد، هم در زمان دولت قبلی آمریکا که به امضای وزیر امور خارجه آن دل بسته بودند و هم در زمان این دولت.
صدیقی با یادآوری تأکیدات مکرر رهبر انقلاب در جریان مذاکرات منتهی به برجام مبنی بر اینکه به آمریکا اعتماد نکنید، گفت: منتظر بودند برجام امضا شود، بعد هم سه ماه سه ماه منتظر بودند که رئیس جمهور آمریکا چه تصمیمی میگیرد، حالا هم در انتظار فرانسه هستند. مگر مومن، چندبار از یک سوراخ گزیده میشود؟
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: این ملت بزرگ و جوانان با کفایت که مسئله موشک را به خوبی در جهان مایه عزّت قرار دادند و به جبهه مقاومت پیروزی تزریق کردند و در نانو و قسمتهای مختلف علمی با وجود تحریمها، شاهکار کردند آیا اگر در جنگ اقتصادی به آنها میدان داده شود، نمیتوانند ملت را پیروز کنند؟! آیا اگر به جوانان انقلابی میدان داده شود و آنها از انزوا بیرون بیایند، ما را به جایی نمیرسانند؟!
صدیقی با بیان اینکه انتظار میرود بیش از این مسئولان اقتصادی مردم را منتظر غربیها نگذارند، گفت: این انتظار، ثبات را از بین میبرد و بازرگانان و تولیدکنندگان نمیتوانند بهخوبی کار خود را انجام دهند.
وی افزود: معلوم نیست فرانسه چه زمانی با آقایان کنار میآید. چرا باید آقایان به انتظار مذاکره مجدد با آمریکا باشند که به قول رئیسجمهور، هیچ دیوانهای با آمریکا مذاکره نمیکند. مردم ما در 13 آبان امسال برای همیشه، درِ مذاکره با آمریکا را بستند.
صدیقی با بیان اینکه تأسفآورتر این است که هنوز هم عدهای پیگیر تصویب لوایح مرتبط با FATF هستند و گاهی هم دروغ میگویند، افزود: گفتند در جلسه سران قوا توافق شده است و آن را به بیت رهبر انقلاب مرتبط کردند که بعد هم تکذیب شد. آیا برجام کافی نبود که آقایان میخواهند مضیقههای بیشتری را به ملّت تحمیل کنند؟
امام جمعه موقت تهران خطاب به دولت گفت: بس کنید، به ملّت تکیه کنید، به وعدههای الهی دل ببندید و جهادگرانه کمر ببندید و از مردم کمک بخواهید و جوانان عزیز را بهکار بگیرید تا نیازی به اینطور ذلّتها نداشته باشید.