bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۳۳۷۵۲

داروی موثر ژاپنی‌ها برای کرونا

داروی موثر ژاپنی‌ها برای کرونا

مسئولان چینی معتقدند دارویی که ژاپنی‌ها در درمان آنفلوآنزا استفاده کرده‌اند به وضوح در درمان ویروس کرونا نیز موثر است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
فرارو- به باور مسئولان بهداشتی چین دارویی که ژاپنی‌ها در درمان موارد جدید آنفلوآنزا استفاده کرده اند، به روشنی در درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا موثر واقع شده است.
 
به گزارش فرارو به نقل از گاردین، ژانگ زینمین، یکی از مسئولان در وزارت علوم و تکنولوژی چین گفته است که داروی favipiravir که از محصولات فرعی شرکت فوجی است، نتایج بسیار امیدبخشی در زمینه کارآزمایی‌های بالینی برای ۳۴۰ بیمار در شنژن و ووهان را نشان داده است.

او افزود این دارو (فاوی پیراویر که به میزان بالایی دارویی ایمن محسوب می‌شود) به وضوح در درمان مبتلایان کووید ۱۹ موثر بوده است. بیمارانی که در شهر شنژن با این دارو تحت درمان قرار گرفته اند در طی چهار روز، آزمایش کرونای مجدد آن‌ها منفی شده است.
 
در مقایسه، منفی شدن آزمایش بیمارانی که این دارو را دریافت نکرده اند به ۱۱ روز زمان نیاز داشته است. به علاوه عکس برداری "ایکس ری" بیماران تحت درمان با فاوی پیراویر حکایت از بهبود وضعیت ریه در ۹۱ درصد آن‌ها دارد حال آنکه در مقایسه تنها ۶۲ درصد از بیمارانی که این دارو را دریافت نکرده اند، وضعیت ریه آن‌ها تا این حد بهبود یافته است.
 
پزشکان ژاپنی از این دارو برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا در مراحل اولیه بیماری استفاده می‌کنند و این امید وجود دارد که دارو از تکثیر ویروس جلوگیری کند. وزارت بهداشت ژاپن به این نکته مهم اشاره کرده است که این دارو در درمان بیمارانی با علائم حاد چندان موثر نیست. این دارو برای حدود ۸۰ بیمار در شرایط حاد (در شرایطی که ویروس تکثیر شده بود) تجویز شد که متاسفانه تاثیر چندانی نداشت.
 
در همین راستا در مورد استفاده از ترکیب دارو‌های ضد ویروس HIV (همچون لوپیناویر و ریتوناویر) در درمان ویروس کرونا نیز محدودیت‌های مشابه وجود دارد.
 
در سال ۲۰۱۶ دولت ژاپن برای مقابله با شیوع گسترده ویروس ابولا در گینه داروی فاوی پیراویر را به عنوان کمک‌های اوژانسی فراهم کرده بودند.
 
از آنجایی که داروی فاوی پیراویر در ابتدا برای درمان آنفلوآنزا به کار گرفته شده، برای استفاده همه جانبه از این دارو در درمان کووید ۱۹ به اجازه دولت ژاپن نیاز است. استفاده از این دارو ممکن است در "ماه می‌" به تصویب برسد، اما اگر در مطالعات بالینی تاخیری به وجود بیاید مجوز استفاده از دارو نیز به تعویق می‌افتد.
 
منبع: گاردین
ترجمه: زهرا پورنعمت_فرارو
bato-adv
bato-adv