bato-adv
کد خبر: ۴۳۸۸۳۳
فعالین سیاسی اصول‌گرا در گفتگو با فرارو تحرکات نمایندگان مجلس آینده را بررسی کردند

شرط "پایداری" برای قالیباف؛ ریاست پارلمان یا حضور در ۱۴۰۰؟

شرط
کنعانی‌مقدم با تاکید بر اینکه امکان دارد برای سال ۱۴۰۰، ازکسی که می‌خواهد رئیس مجلس شود، تعهد گرفته شود تا در سال ۱۴۰۰ نامزد ریاست جمهوری نشود، گفت: این شرطی است که نه تنها جبهه پایداری بلکه هر گروهی در مجلس می‌تواند آن را مطرح کند، بنابراین مطلب عجیبی نیست که این همه روی آن مانور داده می‌شود، از سوی دیگر به طور طبیعی عده‌ای از افراد در معرض انتخاب برای پست‌های کلیدی مجلس هستند، طبعا در چنین اوقاتی گمانه‌زنی در مورد آن‌ها بسیار زیاد است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
فرارو- بر اساس گزارش‌هایی که برخی از رسانه‌های اصول‌گرا منتشر کرده‌اند، چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته اصولگرایان جهت هماهنگی‌های لازم برای سازماندهی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نشستی را با حضور قالیباف، حاجی بابایی، آقا تهرانی، تقوی، نیکزاد، میرتاج الدینی، زاکانی و میرسلیم برگزار کردند، در این جلسه کارآمدی، مقابله با فساد، مردمی بودن و اجرای خواسته‌های رهبر انقلاب بررسی شد و این جناح سیاسی، ۸ تصمیم را برای تشکیل هیئت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی پارلمان بعدی اتخاذ کرد.

به گزارش فرارو، در این نشست تصمیماتی نظیر، هیچکدام از نامزد‌های هیئت رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی، خود را مورد حمایت دستگاه‌های خاص معرفی نکنند، شورای ائتلاف از هیچ کاندیدایی حمایت نکند، هیچ یک از نامزد‌ها خود را از دیگر نمایندگان، نماینده‌تر نداند و حق خاصی برای خود قائل نشود، شرط کاندیداتوری برای ریاست مجلس آن باشد که فرد مورد نظر، خود را کاندیدای ریاست جمهوری سال ١٤٠٠ نکند، نامزد‌های هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی در یک رقابت عادلانه و با رأی نمایندگان انتخاب شده و اجازه نخواهند داد کسانی از بیرون مجلس برای آن‌ها تعیین تکلیف کند، اتخاذ شد.

همچنین از دیگر مصوبات این جلسه انتخاباتی اصول‌گرایان می‌توان به برای نامزد‌های ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شاخص‌های علمی و کاربردی تهیه و تدوین شود، هیچ نامزدی از قبل خود را رئیس، نواب، هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون‌های تخصصی معرفی نکند و برای ریاست، نواب، هیئت رئیسه و رؤسای کمیسون‌های تخصصی ابتدا رأی گیری و رقابت در فراکسیون انجام شود، اشاره کرد.

بر این اساس رسانه‌های اصول‌گرا پیش‌بینی کردند، رقابت اصلی برای ریاست مجلس میان قالیباف و حاجی بابایی و برای نواب ریاست هم، زاکانی، آقا تهرانی، میرتاج الدینی، نیکزاد و میرسلیم باشد.
 
مانع تراشی جبهه پایداری برای شهردار اسبق؛ قالیباف در دو راهی ریاست پارلمان یا حضور در ۱۴۰۰؟کروبی و محمد رضا خاتمی نیز برای ریاست مجلس ششم جلسه برگزار کردند
ناصر ایمانی فعال سیاسی اصول‌گرا در گفتگو با فرارو با تاکید بر اینکه جلسات برگزار شده توسط منتخبان اصول‌گرا به هیچ وجه برای این نبوده که صندلی‌های مهم مجلس را مشخص کنند، گفت: برگزاری چنین نشست‌های در تمام مجالس قبلی نیز وجود داشته و این دوره هم همین منوال حکمفرما بوده، از سوی دیگر به دلیل اینکه جلسات هماهنگی برای رسیدن به نقطه نظرات مشترک امر طبیعی بوده، این مسئله که اصول‌گرایان به دنبال تعیین قطعی کرسی‌های مهم مجلس هستند، امری غیر واقع است.

وی افزود: این موضوع که یک جمع چند نفره بنشیند و تصمیم بگیرد که چه کسی رئیس شود، چه کسی نائب رئیس و... و این امر نیز به تمامی نمایندگان ابلاغ شود، به هیچ عنوان چنین موضوعی نمی‌تواند عملیاتی شود، چرا که ممکن است برخی‌ها برای خود تصمیماتی بگیرند که دیگران نتوانند آن‌ها را از اجرای این تصمیم منصرف کنند، بنابراین در حال حاضر نمی‌توان در این باره سخنی گفت.

ایمانی با تاکید بر اینکه مسائل مطرح شده در برخی از رسانه‌ها در رابطه با تعیین هیئت رئیسه مجلس یازدهم از سوی رسانه‌های بزرگنمایی شده است، اظهار داشت: قبل از تشکیل مجلس ششم نیز آقایان کروبی و محمدرضا خاتمی جلسات بسیار زیادی را برای کسب کرسی ریاست انجام دادند و حال نیز این موضع در مورد مجلس یازدهم در جریان است، بر این اساس اتفاق خیلی عجیبی رخ نداده و نباید زیاد مسائل را بزرگ‌تر از آن‌چیزی که است، نشان داد.
 

بیشتر بخوانید:


این فعال سیاسی اصول‌گرا با بیان اینکه نمایندگان برای انتخاب رئیس مجلس می‌توانند شروطی را تعیین کنند، بیان داشت: این که مطرح شده جبهه پایداری برای ریاست آقای قالیباف بر مجلس شرط کرده که او دیگر در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نامزد نشود، مسئله بدی نیست، نمایندگان به عنوان منتخبان مردم می‌توانند چنین شروطی را تعیین کنند، بنابراین سایر نمایندگان نیز می‌توانند در این زمینه شروطی را اعلام کنند.

وی با اشاره به اینکه قالیباف به علت شرایطی که دارد بیشتر از باقی نمایندگان در مظان گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای قرار دارد، اضافه کرد: یک نکته مهم این است که شاید خود آقای قالیباف اگر رئیس مجلس شود، دیگر نخواهد به لحاظ شخصی نامزد ۱۴۰۰ شود، چرا که طبعا وقتی که او رئیس یک قوه شود، جابه‌جایی از مجلس به ریاست جمهوری برای او هزینه‌ها و تبعاتی دارد که، مشخص نیست زیر بار این موضوع برود.

ایمانی همچنین در مورد وضعیت مدیران دولت احمدی‌نژاد و نقشی که در مجلس آینده می‌توانند ایفا کنند، تصریح کرد: نه آن‌ها ادعایی دارند که الان از احمدی نژاد خط می‌گیرند و نه خود او چنین چیزی را بیان کرده، اما اینکه آن‌ها با توجه به تجربیاتی که دارند در انتخابات هیئت رئیسه یا ریاست کمیسیون‌ها نامزد شوند، احتمالش زیاد است، از سوی دیگر به دلیل اینکه آن‌ها می‌توانند در حیطه تخصصی خود مثمرثمر باشند، احتمال حضور آن‌ها در ترکیب مدیریتی مجلس آینده بسیار زیاد است.
 
مانع تراشی جبهه پایداری برای شهردار اسبق؛ قالیباف در دو راهی ریاست پارلمان یا حضور در ۱۴۰۰؟احتمال اخذ تعهد از قالیباف وجود دارد
حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصول‌گرا در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه اصول‌گرایان به دنبال آن هستند تا رایزنی و مذاکرات را در رابطه با کرسی‌های مجلس یازدهم به نتیجه برسانند، اظهار داشت: این جلساتی که برگزار می‌شود، امری طبیعی بوده و چیز خارج از عرفی نیز نیست، بر این اساس با توجه به اینکه اکثریت مجلس نیز در اختیار اصول‌گرایان است، به نظر می‌توان تکلیف صندلی‌های مهم پارلمان را تا حدود زیادی روشن کرد.

وی افزود: اما این انتخاب‌ها ۱۰۰ درصد نیست و ممکن است در صحن علنی مجلس اتفاقات دیگری رخ دهد، بنابراین نمی‌توان از الان چیزی را به طور قطعی بیان کرد، همچنین باید نظرات تمامی ۲۹۰ نماینده مجلس را جویا شد در این زمینه، بنابراین همان‌طور که مشاهده می‌کنید این جلسات نیز می‌تواند تاثیر نسبی داشته باشد و همه چیز در روز رای‌گیری روشن خواهد شد.

کنعانی‌مقدم با تاکید بر اینکه امکان دارد برای سال ۱۴۰۰، از کسی که می‌خواهد رئیس مجلس شود، تعهد گرفته شود تا در سال ۱۴۰۰ نامزد ریاست جمهوری نشود، گفت: این شرطی است که نه تنها جبهه پایداری بلکه هر گروهی در مجلس می‌تواند آن را مطرح کند، بنابراین مطلب عجیبی نیست که این همه روی آن مانور داده می‌شود، از سوی دیگر به طور طبیعی عده‌ای از افراد در معرض انتخاب برای پست‌های کلیدی مجلس هستند، طبعا در چنین اوقاتی گمانه‌زنی در مورد آن‌ها بسیار زیاد است.

این فعال سیاسی اصول‌گرا بیان داشت: با توجه به مشکلاتی که مجلس باید با آن‌ها روبرو شود و برای این معظلات راه‌حل و قانون تدوین کند، مجلس تمام وقت نمایندگان به خصوص رئیس پارلمان را خواهد گرفت و دیگر فرصتی وجود ندارد تا کسی بخواهد از الان که یک سال به انتخابات رباست جمهوری مانده به آن فکر کند.

وی اضافه کرد: همچنین این موضوع که از الان بحث انتخابات ریاست جمهوری به پیش کشیده شود، به اعتقاد بنده منطقی نیست، چرا که هنوز زمان زیادی باقی مانده و ممکن است اتفاقات زیادی روی دهد که شرایط را برای آمدن و یا نیامدن افراد مختلف تغییر کند، بنابراین از هم اکنون نباید بحث‌ها انتخاباتی را مطرح کرد و خیلی زودتر از زمان مناسب به پیشواز این مسائل رفت.
bato-adv
حسین عدل پرور
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
بهترین برای ریس مجلس فقط دکتر قالیباف برس و مدیریت دکتر قالیباف
بی سواد لبو فروش
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
تحلیل اصلاح طلبان غلط است انصراف زاکانی خیلی هوشمند و حساب شده بود این بار قدرت در دست خود نمایندگان اصولگرا ها خواهد بود نه رئیس مجلس مثل لاریجانی که نمایندگان دربست در اختیار او بود نخواهد شد در ضمن قالیباف یگ اصولگرا است نه اصلاح طلب سر سخت مخالف بر نامه های اصلاح طلبا در رحم روحانی بودند
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
رییس مجلس مشخص شده است.
صادق
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
ببینیم با این اوضاع کرونا مجالی برای نمایندگانی خواهد بود که با آرای اندک و کم فروغ و با شعارهای همیشگی مثل دوره های قبلشان نجات کشور از فروپاشی چه اتفاقی خواهد افتاد . اگر اصول گرا و اصلاح طلب به مرگ هم مثل قدرت فکر کنند بد نیست .
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
بابا دست از سر بنده ي خدا برداريد! نشد ديگه، نشد! عجب قحط الرجالي هست تو اين مملكت
مجله خواندنی ها
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
کسی به عنوان ریس جمهور بااین طیف ها نمی تواند کارکند بلکه بای یکی ازخودشان باشند چون اینها تشنه قدرت هستند وبابرجام وباامریکا هم خوب جلو می روند
معلم بازنشسته
Italy
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
اصولگرایان با آمریکا بهتر کنار خواهند آمد یا جنگ با مذاکره راه سوم وجود ندارد
م الف
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
آره اینها تشنه قدرتند و حتما امثال کارگزارنی ها و افساد طلبان شیفته خدمتند.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
اینو بذارم کجای دلم ؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
مردم با بیماری و گرفتاری اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و در چنین شرایطی حضرات به فکر تقسیم قدرت بین خودشان هستند و در حالی اسم خود را نماینده مردم می گذارند که کمترین مشارکت مردمی را در انتخابشان وجود داشته. جای خجالت و تاسف است.
علیرضا نیکرو
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
قالیباف بهترین گزینه برای ریاست مجلس یازدهم
و آقای قالیباف نباید در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شرکت کند
گزینه ی اصولگرایان در انتخابات ۱۴۰۰از بین رضایی و جلیلی باید باشد