bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۴۱۵۵۱

نزاع ترامپ با توئیتر به کجا می‌رسد؟

نزاع ترامپ با توئیتر به کجا می‌رسد؟

او بیش از ۸۰ میلیون فالوئر در توئیتر دارد که سرمایه انتخاباتی بزرگی است. توئیتر، تنها ابزار اطلاع رسانی است که ترامپ هر موقع بخواهد می‌تواند بدون هیچ چالشی از آن استفاده کند. توئیتر در مقایسه با نشست‌های خبری یا بیانیه‌های مطبوعاتی، مزایای زیادی برای ترامپ دارد. از این رو، ترامپ دنبال این نیست که توئیتر را تعطیل یا بسیار محدود کند. بلکه می‌خواهد تضمین کند که توئیتر در انتخابات آینده بی طرف بماند و دیگر از زدن برچسب‌های صحت سنجی یا اقدامات مشابه خودداری کند.

تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

فرارو- رئیس جمهور آمریکا از اقدام توئیتر در زیر سوال بردن ادعا‌های وی درباره انتخابات خشمگین شده و می‌خواهد با اتخاذ تدابیری از تکرار چنین اتفاقاتی در آستانه انتخابات جلوگیری کند.

به گزارش فرارو، دونالد ترامپ با شبکه محبوب خود درافتاده است. اختلافات رئیس جمهور آمریکا با توئیتر زمانی آغاز شد که این شبکه اجتماعی، در اقدامی بی سابقه، ادعا‌های انتخاباتی ترامپ را زیرسوال برد. ترامپ از این امر خشمگین شد و به مسدود کردن توئیتر تهدید کرد. ترامپ بزودی در خصوص شبکه‌های اجتماعی فرمان اجرایی جدیدی صادر می‌کند.

ترامپ در ۲۶ ماه مه، در مخالفت با رأی گیری از طریق پست، دو توئیت منتشر کرد و برگزاری انتخابات به این شکل را نوعی تقلب دانست. او نوشت: «صندوق‌های رأی به سرقت خواهند رفت، برگه‌های رأی جعل شده و حتی به طور غیرقانونی چاپ و به طور جعلی امضا خواهند شد.»

ترامپ در این توئیت‌ها از ایالت کالیفرنیا انتقاد کرده که قصد دارد در انتخابات نوامبر از رأی‌گیری پستی استفاده کند. گوین نیوسام، فرماندار این ایالت، اعلام کرده است که در خلال بحران کرونا برای توسعه رأی گیری پستی تلاش خواهد کرد. ترامپ ادعا کرده این نحوه رأی گیری راه را برای تقلب هموار می‌کند. ترامپ با اشاره به رأی گیری پستی، درباره انتخابات ریاست جمهوری نوشته است: «این یک انتخابات جعلی خواهد بود.»

توئیتر زیر توئیت‌های انتخاباتی ترامپ یک علامت تعجب بزرگ و این عبارت را قرار داد: «حقایق مربوط به رأی‌های پستی را دریافت کنید» هنگامی کاربران که روی این عبارت کلیک می‌کنند، با مطالب زیادی درباره ادعا‌های «بی‌اساس» ترامپ در خصوص انتخابات پستی مواجه می‌شوند. توئیتر با استناد به این مطالب، گفته است ادعای ترامپ درباره احتمال تقلب در رأی گیری پستی «بی اساس» است. آنچه خشم ترامپ را دو چندان کرد، استناد توئیتر به مطالب رسانه‌هایی مانند سی ان ان و واشنگتن پست بود؛ یعنی دقیقا همان رسانه‌هایی که ترامپ آن‌ها «اخبار جعلی» می‌خواند.

توئیتر با افزودن لینک «صحت‌سنجی» زیر توئیت‌های ترامپ عملا به صف منتقدان وی پیوست. ترامپ گفته توئیتر حالا در انتخابات آمریکا مداخله می‌کند. معروف است که رئیس جمهور آمریکا با بسیاری از رسانه‌های جریان اصلی آمریکا از قبیل نیویورک تایمز و سی ان ان میانه خوبی ندارد. توئیتر مهمترین ابزار ترامپ برای انتقاد از این رسانه‌ها بود. همچنین ترامپ برای بیان مواضع‌اش معمولا از توئیتر استفاده می‌کند. به همین خاطر، جو بایدن، ترامپ را «رئیس جمهور توئیت‌باز» ملقب کرده است.

اما حالا رابطه ترامپ با توئیتر تنش‌آلود شده است. ترامپ و برخی محافل جمهوریخواه توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی نظیر فیسبوک را به محدود کردن جمهوریخواهان متهم می‌کنند. ترامپ در توئیتی نوشته است: «جمهوریخواهان احساس می‌کنند که شبکه‌های اجتماعی صدای محافظه‌کاران را کاملا سانسور می‌کنند. ما قویا این شبکه‌ها را تنظیم یا مسدود خواهیم کرد.» و در توئیت دیگری گفت: «{شرکت‌های} بزرگ فناوری، از تمام قدرت بسیار چشمگیرشان جهت سانسور کردن قبل از انتخابات ۲۰۲۰ استفاده می‌کنند. اگر این اتفاق بیافتد، دیگر آزادی نخواهیم داشت.»
 
نزاع ترامپ با توئیتر به کجا می‌رسد؟

تنبیه توئیتر؟
اما آیا ترامپ توئیتر را مسدود خواهد کرد؟ کیلی مک انانی، سخنگوی کاخ سفید، روز چهارشنبه گفته است ترامپ روز پنج شنبه به وقت آمریکا، فرمان اجرایی جدیدی در خصوص شبکه‌های اجتماعی امضا خواهد کرد. یک مقام آگاه آمریکایی به نشریه پالتیکو گفته است فرمان اجرایی جدید به این گلایه می‌پردازد که شبکه‌های اجتماعی با گزینش یا ممنوع کردن محتوا، کاربران را فریب می‌دهند و از نظر سیاسی مستقل نیستند.

شرکت‌های فناوری و شبکه‌های اجتماعی نگران هستند که ترامپ یک قانون مصوب سال ۱۹۹۶ را تغییر دهد. این قانون، شرکت‌ها را از پیگیرد‌های قانونی مصون نگه می‌دارد. همچنین، قانون مزبور به این شرکت امکان درآمدزایی میلیونی از توئیت‌ها، پست‌ها، لایک‌ها، تصاویر و ویدئو‌های کاربران را فراهم می‌کند و در عین حال، مسئولیت حقوقی محدودی را متوجه آن‌ها می‌کند. این قانون به شرکت‌ها اختیار داده که محتوایی را که قابل اعتراض می‌دانند، حذف کنند. ترامپ و حامیانش می‌گویند شرکت‌ها از این اختیار سوء استفاده می‌کنند.

با این حال، بعید است که ترامپ به نحو قابل توجهی توئیتر را محدود کند. او بیش از ۸۰ میلیون فالوئر در توئیتر دارد که سرمایه انتخاباتی بزرگی است. توئیتر، تنها ابزار اطلاع رسانی است که ترامپ هر موقع بخواهد می‌تواند بدون هیچ چالشی از آن استفاده کند. توئیتر در مقایسه با نشست‌های خبری یا بیانیه‌های مطبوعاتی، مزایای زیادی برای ترامپ دارد. از این رو، ترامپ دنبال این نیست که توئیتر را تعطیل یا بسیار محدود کند. بلکه می‌خواهد تضمین کند که توئیتر در انتخابات آینده بی طرف بماند و دیگر از زدن برچسب‌های صحت سنجی یا اقدامات مشابه خودداری کند. با این حال، ترامپ ممکن است توئیتر را گوشمالی دهد تا مدیران سایر شبکه‌های اجتماعی را تکرار اقدام توئیتر بترساند.
ناشناس
Canada
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
عجیبه! چطوره که رهبر کشوری مثل آمریکا نمیتونه بزنه تو دهن یه شرکت مثل توییتر؟ چطور نمیتونن عوامل ترامپ زیراب یه شرکت رو چنان بزنن که یه شبه بره اونجا که عرب نی انداخت؟
انتشار یافته: ۱