bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۴۳۹۸۶

شهردار مشهد: ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است

شهردار مشهد: ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است

بیش از ۷۰ درصد مساحت آرامستان بهشت رضا (ع) از سال ۵۴ تا کنون برای دفن متوفیان مورد استفاده قرار گرفته است. به همین علت از مهر ۹۵ آرامستان بهشت رضوان با ۱۸۸ هکتار وسعت افتتاح شد که تا کنون تنها ۱۰۳۵ نفر در آن دفن شده‌اند.

تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹

شهردار مشهد گفت: اکنون ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است و این‌طور به نظر می‌رسد که باید عمده ظرفیت خود را در این آرامستان معطوف به رسیدگی به فضا‌های عمومی و تسهیل بیشتر در امر زیارت اهل قبور نماییم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا کلائی امروز، ۳۰ خرداد ماه، در افتتاح پروژه به‌سازی و مناسب‌سازی مسیر دسترسی به آرامستان بهشت رضوان، عنوان کرد: در حال حاضر پروژه‌های زیادی در نقاط مختلف شهر در حال اجرا است. با توجه به این موضوع امیدواریم تیر ماه امسال به طور میانگین، هر روز شاهد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی یک پروژه باشیم.

وی ادامه داد: کارکنان این پروژه در طی چهار ماه گذشته، با وجود شیوع ویروس کرونا علی‌رغم این که کارشان چندین برابر شده بود، به بهترین شکل و با رعایت تمامی نکات بهداشتی به مردم خدمات‌رسانی کردند.

شهردار مشهد در خصوص حضور مردم در کنار مدیریت شهری، اظهار کرد: تمام تلاش ما برای کسب رضایت مردم است. بسیاری از اوقات فراتر از وظایفی که روی کاغذ است را وظیفه خود می‌دانیم و به مردم خدمات‌رسانی می‌کنیم. حضور گروه‌های محلی و افرادی که از این خدمات استفاده خواهند کرد در کنار ما، سبب قوی‌تر شدن پیوند میان مردم و مدیریت شهری می‌شود.

کلائی خاطرنشان کرد: افتتاح پروژه ساماندهی و بهسازی راه دسترسی آرامستان بهشت رضوان از دو جهت اهمیت دارد. این امر سبب بهبود و ایمن شدن راه دسترسی برای ساکنان یازده روستای بخش مرکزی مشهد خواهد شد که در کنار آن دسترسی مردم به آرامستان بهشت رضوان تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه «مدیریت شهری در حاشیه و خارج از حریم شهر مشهد بسیاری از خدمات را نمی‌تواند ارائه دهد»، تاکید کرد: ما مدام دنبال پیدا کردن راه‌هایی هستیم تا به تناسب شهر و فرا شهر مشهد با حمایت فرمانداری شهرستان مشهد خدماتی ارائه دهیم.

شهردار مشهد با بیان اینکه «پروژه بهسازی و مناسب‌سازی جاده بهشت رضوان یکی از نمونه‌های آن است»، افزود: اکنون ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است. این‌طور به نظر می‌رسد که باید عمده ظرفیت خود را در این آرامستان معطوف به رسیدگی به فضا‌های عمومی و تسهیل بیشتر در امر زیارت اهل قبور نماییم.

کلائی بیان کرد: با توجه به این موضوع باید به سمتی حرکت کنیم که آرامستان اصلی شهر مشهد که خدمات پایه برای کفن و دفن را ارائه می‌دهد، بهشت رضوان باشد. باید ظرف مدت ۶ ماه آینده مطالعات مورد نیاز، آماده شدن اسناد و انتخاب پیمانکار جهت احداث راه دسترسی اصلی به آرامستان بهشت رضوان از کنار گذر شمالی مشهد انجام شود. باید بتوانیم تا پایان فصل پاییز عملیات اجرایی این مسیر را آغاز کنیم، زیرا یکی از نیاز‌های مهم مردم برای استفاده از آرامستان بهشت رضوان ایجاد مسیر دسترسی اصلی به آن است.

وی ادامه داد: هرچند خدماتی که در حال حاضر در بهشت رضوان ارائه می‌شود، خدمات مناسبی است و قابل مقایسه با سال گذشته نیست. من نسبت به افزایش سرعت ارائه خدمات در این آرامستان تاکید دارم. درحال حاضر پروژه‌های زیادی در نقاط مختلف شهر درحال اجرا است و با توجه به این موضوع امیدوارم بتوانیم به طور میانگین در تیرماه امسال هر روز شاهد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی یک پروژه باشیم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: از همکارانم می‌خواهم همانطور که طی سه سال گذشته هر پروژه‌ای را که شروع کردند در زمان خودش به پایان رساندند، با همان قوت و سرعت قبلی کار خود را ادامه داده و زمان‌بندی پروژه‌ها را مورد توجه قرار دهند.

کلائی با بیان اینکه «تیرماه امسال را ماه پر از پروژه می‌دانم»، افزود: امیدوارم سال ۹۹ سالی پررونق برای پروژه‌های شهری و سالی پر فایده برای مردم باشد. همچنین مدیریت شهری نیز بتواند در سایه توجهات حضرت رضا (ع) خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

۷۰ درصد بهشت رضا (ع) پر شده است

همچنین در ادامه این مراسم، مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه «نبود جاده مناسب یکی از علل استقبال نشدن از آرامستان بهشت رضوان است»، اظهار کرد: برای رفع این مشکل در مرحله اول مسیر دسترسی فعلی از جاده کلات به عنوان مسیر فرعی، مناسب‌سازی و به‌سازی شد و مطالعات برای احداث مسیر اصلی به آرامستان بهشت رضوان نیز آغاز شده است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد مساحت آرامستان بهشت رضا (ع) از سال ۵۴ تا کنون برای دفن متوفیان مورد استفاده قرار گرفته است. به همین علت از مهر ۹۵ آرامستان بهشت رضوان با ۱۸۸ هکتار وسعت افتتاح شد که تا کنون تنها ۱۰۳۵ نفر در آن دفن شده‌اند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه «یکی از دلایلی که این آرامستان تاکنون آن طور که باید مورد استقبال واقع نشده، نبود راه دسترسی مناسب به آن است»، عنوان کرد: مشاور، برای رفع این مشکل هفت محور برای دسترسی به این آرامستان پیشنهاد داده است که از این میان راه دسترسی اصلی از طریق کنارگذر شمالی به عنوان بهترین مسیر انتخاب شد که مطالعات اجرای آن آغاز شده است.

یعقوبی ادامه داد: در حال حاضر برای دسترسی به آرامستان رضوان از مسیر فرعی واقع در جاده کلات استفاده می‌شود که پیش از این با عرض ۵ متر برای تردد نا ایمن، خطر آفرین و جواب‌گوی نیاز ۱۲ روستای اطراف نیز نبود. به همین دلیل شهرداری مشهد بهسازی، تعریض و مناسب سازی این مسیر را در دستور کار خود قرار داد.

وی تشریح کرد: اکنون با انجام اصلاحات هندسی، نصب علائم ترافیکی، زیرسازی و انجام روکش آسفالت عرض جاده دسترسی به آرامستان بهشت رضوان از ۵ متر به ۱۲ متر افزایش پیدا کرده و این جاده خطر آفرین برای تردد مردم به ویژه ساکنان یازده روستای اطراف ایمن‌سازی و استاندارد شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه «پر شدن ۷۰ درصد از ظرفیت بهشت رضا (ع)، ترافیک سنگین مسیر‌های دسترسی و دوری راه این آرامستان برای ساکنان سایر نقاط شهر مشهد، از مشکلات فعلی آرامستان بهشت رضا (ع) است»، گفت: با توجه به این موضوع بهشت رضوان قرار است به عنوان آرامستان اصلی شهر به مردم شمال و شمال غرب مشهد خدمات‌رسانی کند.

یعقوبی تاکید کرد: با توجه به این امر برنامه‌ریزی‌ها و مطالعات احداث مسیر اصلی دسترسی به بهشت رضوان از طریق کنارگذرشمالی آغاز شده و در آینده جایگزین مسیر کنونی خواهد شد.

همچنین در ادامه این مراسم رمضان‌علی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد؛ بیان کرد: در این دوره شورای اسلامی شهر مشهد با وجود شهرداری توانمند، کار کردن در مجموعه مدیریت شهری کفش آهنین و گام‌هایی محکم و بلند می‌طلبد. مدیریت شهری مشهد در توسعه شهر، رویکردی متوازن و عدالت محور داشته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این دوره از شورای شهر و مدیریت شهری مشهد شاهد تلاش‌های ارزشمندی برای جلب و افزایش رضایت عمومی هستیم. پروژه‌های مدیریت شهری برای استفاده شهروندان اجرا می‌شود که هدف از آن رضایت شهروندان است لذا مردم و شهروندان نیز باید پای ثابت آن باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه «مدیریت شهری مشهد در این دوره خدمات چشمگیر و بی‌مانندی را در نقاط، مختلف شهر چه در مرکز و چه درحریم شهر ارائه کرده است»، تاکید کرد: شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره در توسعه شهر رویکردی متوازن و عدالت محور داشته است. از جمله این اقدامات می‌توان به بهسازی و مناسب سازی محور دسترسی به آرامستان بهشت رضوان، بزرگراه اتصال محمدآباد به طرق، جاده دسترسی شهید بسکابادی و ... اشاره کرد.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه «از منظر مدیریت شهری و شورای پنجم بخش مرکزی، رضویه، مشهد و روستا‌های اطراف با یکدیگر تفاوتی ندارند»، افزود: مدیریت شهری و شورای شهر خود را خادم مردم می‌داند. بهسازی و مناسب سازی مسیر دسترسی به بهشت رضوان یکی از مصادیق همین رویکرد است. این پروژه برای رفاه حال ساکنان ۱۱ روستا و شهروندان مشهد اجرا و امروز افتتاح شد.

گفتنی است؛ پروژه مسیر دسترسی به آرامستان بهشت رضوان و یازده روستای بخش مرکزی مشهد که امروز افتتاح شد به طول ۷ کیلومتر است که یکی از راه‌های فرعی دسترسی به بهشت رضوان و یازده روستای بخش مرکزی است.

bato-adv
bato-adv