bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۴۵۵۷۱۹

ترامپ به این ۵ دلیل بایدن را شکست می‌دهد

ترامپ به این ۵ دلیل بایدن را شکست می‌دهد

نشانه‌هایی وجود دارد حاکی از اینکه پایگاه اصلی حامیان ترامپ - سفیدپوستان فاقد مدرک دانشگاهی - نسبت به پایگاه‌های اجتماعی مهم دموکرات، از انرژی و تعهد بیشتری برای رای دادن در انتخابات پیش رو برخوردار هستند؛ و همچنین شواهدی وجود دارد که نظرسنجی‌ها این مسئله را منعکس نمی‌کنند.

تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۰۳ مهر ۱۳۹۹

حداقل پنج دلیل وجود دارد که نشان می‌دهد پیوستگی و داوم برتری جو بایدن نسبت به دونالد ترامپ در نظرسنجی‌ها، کلید ورود وی به کاخ سفید را تضمین نمی‌کند.

توماس ادسال کارشناس مسائل سیاسی-اجتماعی آمریکا در مقاله‌ای برای نیویورک‌تایمز با عنوان «پنج موردی که بایدن و متحدانش باید نگران‌شان باشند»، نوشت: جالب اینجاست که آرای حومه‌شهری احتمالاً یکی از این موارد نیست.

توماس ادسال در ابتدای این مقاله تحلیل مهم که حاوی پیام‌های هشدارآمیزی به سران حزب دموکرات است نوشت: مهمی برتری مداوم جو بایدن نسبت به دونالد ترامپ در نظرسنجی‌ها، پیروزی وی در انتخابات را تضمین نمی‌کند؛ چراکه بطور خلاصه:

اول، نشانه‌هایی وجود دارد حاکی از اینکه پایگاه اصلی حامیان ترامپ - سفیدپوستان فاقد مدرک دانشگاهی - نسبت به پایگاه‌های اجتماعی مهم دموکرات، از انرژی و تعهد بیشتری برای رای دادن در انتخابات پیش رو برخوردار هستند؛ و همچنین شواهدی وجود دارد که نظرسنجی‌ها این مسئله را منعکس نمی‌کنند.

دوم، لاتین‌تبارها، که در نتیجه نهایی چندین ایالت مهم - به عنوان مثال آریزونا و فلوریدا - نقش کلیدی دارند، حمایت کمتری از بایدن نسبت به نامزد‌های پیشین حزب دموکرات نشان داده‌اند. به نظر می‌رسد بسیاری از رأی دهندگان اسپانیایی‌تبار در برابر هر کارزاری که آن‌ها را به عنوان "مردم رنگین پوست" تعریف کند، مقاومت نشان می‌دهند.

سوم، انتظار می‌رود رای‌گیری غیرحضوری در میان دموکرات‌ها به مراتب بیشتر از جمهوری خواهان مورد استقبال واقع شود و این آراء بسیار بیشتر از آراء حضوری در معرض خطر ابطال قرار دارند.

چهارم، در نظرسنجی آرای کنگره‌ای دموکرات-جمهوری‌خواهان -پرسش درباره تمایل افراد برای به رای دادن به نامزد جمهوری‌خواه یا دموکرات در انتخابات کنگره- از اوایل ماه جولای دموکرات‌ها با بیش از ۱۰ واحد درصد از جمهوری‌خواهان پیش بودند، اما از آن زمان تا کنون این برتری به تنها ۶ واحد درصد کاهش یافته است.

پنجم، مناظره‌های انتخاباتی در روز‌ها و هفته‌های آینده، توانایی جو بایدن برای مقاومت در برابر حملات ناجوانمردانه و فریبکارانه دونالد ترامپ را در سه نبرد ۹۰ دقیقه‌ای به بوته آزمایش خواهد گذاشت.

علاوه بر این‌ها عوامل دیگری نیز وجود دارد از جمله احتمال اینکه حزب جمهوری‌خواه با اهرم‌های خود برای سرکوب موثر بخشی از رای‌دهندگان انجام دهد، یا اینکه ترامپ و مشاورانش به سازوکار‌های جدیدی برای هموار کردن راه پیروزی چنگ بیاندازند.

برتری بایدن نسبت به ترامپ در نظرسنجی‌ها

اما شواهدی برخلاف این موارد نیز وجود دارد. در طول یک سال آشفته - از استیضاح رئیس‌جمهوری تا شیوع کرونا، رکود اقتصادی و ظهور جنبش ضدنژادپرستی «جان سیاهان مهم است» - یک چیز ثابت مانده است؛ برتری بایدن نسبت به ترامپ در نظرسنجی‌ها.

در اکتبر ۲۰۱۹، نزدیک به ۱۲ ماه پیش، نظرسنجی مشترک ان‌بی‌سی نیوز و وال‌استریت ژورنال بایدن را با ۹ واحد درصد بالاتر از ترامپ -۵۰ به ۴۱- نشان داد. چند روز پیش، در ۲۰ سپتامبر سال ۲۰۲۰، نظرسنجی مشترک همین دو رسانه بایدن را ۸ واحد درصد بالاتر از ترامپ -۵۱ به ۴۳- نشان می‌دهد.

همین الگو در نظرسنجی‌های ملی در حومه شهر‌های کشور -که از نظر بسیاری کارشناسان صحنه واقعی نبرد انتخاباتی ۲۰۲۰ است- صادق بوده است.

رابرت گریفین، مدیر تحقیق در گروه مطالعاتی رأی دهندگان دموکراسی، داده‌هایی را در مورد روند حومه شهر‌ها به روزنامه نیویورک‌تایمز ارائه کرد که نشان می‌دهد از ژانویه گذشته تا ماه سپتامبر برتری بایدن نسبت به ترامپ نوسان ناچیزی دارد؛ حدود ۹.۷تا ۱۲ واحد درصد.

گریفین از طریق ایمیل گفت: من از ماه ژانویه هیچ تغییر قابل توجهی نمی‌بینم.

پس چرا باید در نتیجه نهایی انتخابات ۳ نوامبر تردید داشت؟

بیایید نگاهی به جواب‌ها با ترتیب ذکر شده در بالا بیندازیم.

یک استراتژیست دموکرات -که خواست نامش فاش نشود، زیرا کارفرمای وی نمی‌خواهد به طور علنی در مورد انتخابات صحبت کند- روند‌ها و گرایش‌های موجود در آخرین موارد ثبت نام رای دهندگان را برای من تجزیه و تحلیل کرد.

در میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین

ثبت نام‌ها از آگوست در مقایسه با چرخه زمانی مشابه سال در ۲۰۱۶، حدود ۶ واحد افزایش یافته، اما ثبت نام خالص دموکرات‌ها ۳۸ درصد کاهش داشته است. این یعنی حدود ۱۵۰، ۰۰۰ دموکرات کمتر از تعداد اضافه شده در سال ۲۰۱۶ اضافه شده.

در میان سفیدپوستان بدون مدرک دانشگاهی (WNC)

ثبت نام‌ها ۴۶ درصد افزایش یافته در حالی که ثبت نام توسط افراد رنگین‌پوست تنها ۴ درصد افزایش یافته است. این شکاف وقتی بهتر خودنمایی می‌کند که بدانیم طی چهار سال گذشته، جمعیت WNC در ایالت‌های یادشده فقط ۱ درصد افزایش یافته، در حالی که تعداد افراد رنگین پوست ۱۳ درصد رشد کرده است.

این الگو در پنسیلوانیا و ویسکانسین بیشتر از میشیگان نمایان بود.

افزایش ثبت نام در میان سفیدپوشان غیرکالجی -به خودی خود- تأثیر ناچیزی در رای‌گیری کل ایالت دارد، اما اگر بطور کلی منعکس‌کننده علاقه بیشتر این رای دهندگان در این ایالت‌ها باشد، نگران کننده است؛ و دلایل موجهی وجود دارد که باور کنیم اگر چنین باشد، انرژی مازاد حاصل از گرایش این رأی دهندگان اکنون در نظرسنجی‌ها بصورت تقلیل یافته بازتاب می‌یابد.

اگر میزان مشارکت سفیدپوست‌های بدون مدرک دانشگاهی به حداکثر انتظارات برسد، باز هم برتری رایج آرای بایدن در نظرسنجی‌ها از بین نمی‌رود، اما رقابت را بسیار نزدیکتر می‌کند.

لاتین‌تبار‌ها معضل تازه ظهوریافته برای دموکرات‌ها

در حالی که حزب دموکرات سال‌ها با مشکل عدم محبوبیت در میان سفیدپوستان غیر کالجی دست و پنجه نرم می‌کرد، در سال جاری مجموعه دیگری از مشکلات برای بایدن و حزبش در میان قشری که بسیاری از لیبرال‌ها به‌عنوان یک پایگاه اصلی حامیان خود حساب می‌کردند شروع به رخ‌نمایی کرد؛ رأی دهندگان اسپانیایی‌تبار که جمعیت‌شان به طور مداوم در حال رشد است.

ترامپ ۲۰۲۰

همانطور که ایان هانی لوپز، استاد حقوق دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، و توری گاویتو، وکیل حقوق بشر که رئیس Way to Win و بنیانگذار پروژه آینده تگزاس است، در ۱۸ سپتامبر در نیویورک‌تایمز نوشتند:

طبق نظرسنجی‌های اخیر Quinnipiac و Monmouth حدود ۳۸ درصد از رای دهندگان اسپانیایی‌تبار در ۱۰ ایالت کلیدی (میدان نبرد) ممکن است حتی درمورد رای دادن هم دچار تردید و دوگانگی باشند. حداقل تاکنون، به نظر می‌رسد این گروه بزرگ از لاتین‌تبار‌ها دلایل کمی برای انتخاب بایدن به جای رئیس جمهور ترامپ دریافته‌اند.

چرا؟
لوپز و گاویتو توضیحاتی را بر اساس ۱۵ گروه متمرکز و یک نظرسنجی ملی ارائه می‌دهند:

ترقی خواهان معمولاً لاتین‌ها را به عنوان افراد رنگین پوست طبقه بندی می‌کنند، بدون شک تا حدودی به این دلیل است که لاتین‌های ترقی‌خواه این گروه را چنین می‌بینند و دیگران را نیز به این کار ترغیب می‌کنند. مطمئناً، هر دوی ما یک بار این دیدگاه را مسلم می‌دانستیم. با این حال، در بررسی ما، فقط یک نفر از هر ۴ اسپانیایی تبار این قشر را به عنوان افراد رنگین پوست می‌دانست.

در حقیقت، اکثریت اسپانیایی تبار‌ها چنین دسته‌بندی رایجی را رد کردند. آن‌ها ترجیح دادند اسپانیایی‌ها را به عنوان گروهی در جریان اصلی آمریکا ببینند؛ گروهی که به محدودیت‌های نژادی واقف هستند و درعوض می‌توانند از طریق کار سخت پیشی بگیرند.

این داده‌ها نکته مهم دیگری نیز به‌همراه داشتند.

رأی دهندگان واجد شرایط چه میزان پیام‌های انتخاباتی نژادپرستانه جمهوری خواهان را "قانع کننده" یافتند؟ در میان عناصر دیگر در این پیام، "مهاجرت غیرقانونی از مکان‌هایی که با مواد مخدر و باند‌های جنایتکار پوشانده شده است" محکوم و "بودجه کامل پلیس" حمایت شده است؛ بنابراین جوامع ما توسط افرادی که از پیروی از قوانین‌مان خودداری می‌کنند تهدید نمی‌شود".

همانطور که انتظار می‌رود، "تقریباً از هر پنج پاسخ دهنده سفیدپوست سه نفر آن‌ها پیام را قانع کننده ارزیابی کردند. "

مسئله ناراحت‌کننده‌تر برای لوپز و گاویتو که هر دو لیبرال هستند، این بود که "دقیقاً همان درصد از آفریقایی-آمریکایی‌ها، و حتی درصد بیشتری از لاتین‌تبار‌ها این پیام را تأیید کردند.

لاتین‌تبار‌ها بخش عمده‌ای از جمعیت در تعدادی از ایالت‌های کلیدی را تشکیل‌می‌دهند؛ تگزاس ۳۸.۷ درصد، نوادا ۲۹.۲ درصد و آریزونا ۳۱.۷ درصد، همچنین در کارولینای شمالی ۹.۸ درصد و جورجیا ۹.۹ درصد از رأی‌دهندگان را تشکیل می‌دهند. این‌ها همه ایالت‌هایی هستند که آرای آن‌ها می‌تواند در نتیجه نهایی نقش تعیین‌کننده ایفا کنند.

در مقایسه با انتخابات گذشته، سهم نامتناسبی از آرا در انتخابات نوامبر آینده از طریق پست ارسال می‌شود، روشی که در بیشتر موارد شامل الزامات دقیقی است که می‌تواند منجر به ابطال آراء به بهانه خطا‌های کوچک و بزرگ شود.

بر اساس گزارش واشنگتن‌پست و رادیو ملی عمومی در جریان انتخابات‌های مقدماتی امسال، گزارش دادند که بیش از ۵۰۰هزار برگ رای غایب رد صلاحیت شدند، بسیاری از آن‌ها به دلیل عدم رعایت دقیق الزامات مطابقت دقیق امضا، بسیار بیشتر از سال‌های گذشته.

رأی‌های ابطال شده بایدن و حزب دموکرات نسبت به ترامپ و حزب جمهوری خواه بیشتر خواهد بود. برای مثال نظرسنجی ان‌بی‌سی نیوز و وال‌استریت‌ژورنال نشان می‌دهد که ۱۱ درصد از رای دهندگان حامی ترامپ قصد مشارکت از طریق آرای پستی و غیرحضوری را دارند، در حالی که در میان حامیان حزب دموکرات این رقم به ۴۷ درصد می‌رسد.

از زاویه دیگر این نظرسنجی نشان می‌دهد که از میان رأی دهندگانی که می‌خواهند رأی غیابی بدهند بایدن را به ترامپ با نسبت ۷۴ به ۲۰ ترجیح می‌دهند، در حالی که کسانی که می‌خواهند در روز انتخابات به طور حضوری رأی دهند ترامپ را نسبت به بایدن با نسبت ۶۲ به ۳۰ ترجیح می‌دهند.

منبع: اقتصاد نیوز

نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
واسه خودشون خ خوبه .خوش به حالشون روزگارشون وفق مراده .ماییم که اینجور بدبخت شدیم
یوسف
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
ترامپ هرچی هست دزد مملکتش نیست
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
ترامپ برنده می شود در دوره دوم وبعد یک سال ریاست جمهوری کشته میشود
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
برعکس تبلیغاتی که داخل کشور درمورد بی اعتباری ترامپ میشه حتما ترامپ رای میاره چون ترامپ درایام کرونا هوای مردم را داشت
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
دقیقا مانند اصولگریان ایران که طرفدارانی دارند که در هرشرایطی رای می دهند
انتشار یافته: ۳۷
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
فقط ترامپ
نام
Germany
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
يك راي گيري هم تو ايران بگذاريد و بايدن را پيروز اعلام كنيد تا واقعيت براي همه اشكار شود كه ترامپ طرفدار ندارد.
حاج حشمت
Finland
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
ترامپ قطعا شکست میخورد
بعد از آن میتوانیم ترامپ را برای محاکمه به ایران بیاوریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
مرد باش و اسید پاشان به صورت دختران اصفهان رو دستگیر کن
ناشناس
Germany
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
قاضی کی باشه؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
البته شاید مشمول رأفت حاج محسن بشه!
ناشناس
Finland
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
خوش بحالت . کلا لذت میبریا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
اثرات ماده مخدر گل در ایران پنج برابر اروپاست
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
خداکنه تروربشه
سهیل
United States of America
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
به این وضعیت شما میشه 2 نام اطلاق کرد:
1- استیصال
2- توحش

پیروز و کامروا باشید.
رحمان۱۳۹۹
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
مرگ ترامپ حتمی است
ناشناس
Germany
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
ممکنه توسط اسراییل این کار انجام بشه که اجماع جهانی علیه ایران شکل بگیره
سهیل
United States of America
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
رحمان99:

مرگ همه حتمی است، هم من، هم شما، هم اونی که همه منتظریم بمیره
پلنگ مازندران
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
سهیل

تو و شوهر عمه ت، همه نیستید!!!!!
ناشناس
Germany
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
قطعا طبری هم خودش را پلنگ مازندران و یوزپلنگ ایران می داند
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
هر کدوم در بیاد به ضرر جمهوری اسلامیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
به یک معنا هم به نفعشه!!!
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
سفید پوستان کالج نرفته همون جمهوری خواه هان تند رو میشن دیگه؟ جالب نیست که الگو تو همه ی دنیا یجوره؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
اونجا هم اینجا افراد کم سواد و با سواد دچار اختلاف نظر سیاسی هستند ، آنجا هم لمپن هایی مثل ترامپ در بین افراد عوام و چاله میدانی محبوبیت دارند
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
زور الکی نزنین.ترامپ انتخاب میشه برید دلار بخرید که شب انخاب ترامپ 10 هزار تومن میره بالا
ناشناس
United States of America
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
چهارتا دلار خریدی خوشحالی بالا میره ولی نمی دونی چه خوابی برات دیدن. انتخاب ترامپ یعنی حکمرانی چین و روسیه بر جهان.
نام
Russian Federation
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
روسیه و چین برنامه دارن تا ترامپ دوباره رئیس جمهور بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
آره دیگه. تا اون باشه نون اینا تو روغنه. البته همیشه تو روغنه.
برای نمونه برید وضع ماهیگیری چینی ها رو از آبهای خلیج فارس ببینید تا دادتون برای ایران بی پناه بلند شه.
ناشناس
Spain
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
ایران هم به بایدن کمک میکنه
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
درود بر ترامپ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
گفت بیسوادا طرفدارشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
عجب! تو مغز بعضیا چیه؟!!
یک بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
خاک بر سرت!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
ترامپ خوب یا بد انتقام مردم را از دشمنان داخلی ملت گرفت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۴
ناشناس۱۷:۳۳کاملا درست گفتی درود برتو
نام
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
درود بر ترامپ
نام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۳
تحلیل چرت